Min Børnebog Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er virkelig imponeret over denne bog. Min datter er helt opslugt af den og insisterer på at læse den hver aften med stor begejstring. Det er så skønt at se, hvordan den motiverer hende ti... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nem og sjov hjemmeside og virkeligt et flot resultat, bogen bliver et hit for min datter på hendes fødselsdag her inden længe. Jeg vil gerne sige tusinde tak for en fantastisk service fra A... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den lovede leveringstid blev ikke overholdt, og jeg fik først bogen 1 uge forsinket. Jeg skulle have brugt bogen som gave, så meget ærgerligt. Firmaet fralægger sig al ansvar, når bogen er sendt ti... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kinderboekwinkel
  2. ook in
  3. Boekwinkel

Geschreven door het bedrijf

MinBørneBog tilbyder en unik oplevelse med personlige børnebøger, der kombinerer avanceret kunstig intelligens teknologi med børnebogens magi. Forældre kan skabe en fantastisk bog, hvor deres barn er hovedpersonen – på blot få minutter. Processen er enkel: upload et billede af dit barn, vælg et spændende tema, og vores system skaber en personlig historie, der inkorporerer dit barns billede med vidunderlige illustrationer. Resultatet er en bog af høj kvalitet, rørende og uforglemmelig. Vores bøger er designet til børn i alderen 1-13 år og giver en berigende læseoplevelse, der fremmer fantasi, læseglæde og selvtillid. Hver bog er en unik kreation, specielt tilpasset til dit barn. Hvorfor vælge MinBørneBog? Fordi vi tilbyder: Fuld personalisering Fremragende trykkvalitet Et udvalg af spændende temaer En enkel og hurtig skabelsesproces Et kært minde Skab en uforglemmelig gave, der vil følge dit barn i mange år frem. Bestil nu og oplev magien i en personlig historie til dit barn!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

16 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En fantastisk bog, der vækker læseglæde hos børn

Jeg er virkelig imponeret over denne bog. Min datter er helt opslugt af den og insisterer på at læse den hver aften med stor begejstring. Det er så skønt at se, hvordan den motiverer hende til at læse.
Jeg planlægger helt sikkert at købe flere bøger fra deres pakker, så vi kan skabe en hel serie til hende.

Leveringen var superhurtig – bogen ankom præcis efter syv dage, hurtigere end forventet.

Kundeservicen var også fremragende – jeg havde to henvendelser, og begge blev besvaret samme dag.

Kan varmt anbefales.

Ohad

18 december 2024

Kære Ohad,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at din datter nyder bogen så meget og at den vækker hendes læseglæde. Der er intet bedre end at se børn blive opslugt af en god historie!

Vi er også glade for, at du har haft en positiv oplevelse med både levering og kundeservice – vi gør altid vores bedste for at sikre en god oplevelse for vores kunder.

Vi håber, at de næste bøger i serien vil bringe lige så meget glæde og spænding!

Tak igen for din anbefaling – det betyder meget for os.

Bedste hilsner,

Super flot bog og en god historie😁

Super flot bog og en god historie😁
Hurtig levering🤩

6 februari 2025

Kære Mette,
Tusind tak for den gode anmeldelse! Det glæder os meget, at du er så tilfreds med både bogen og leveringen 😊 Det er netop sådan en oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bogen er super fin kvalitet

Bogen er super fin kvalitet, søde billeder og imponerende som barnet i bogen ligner det billede der er uploaded.

10 februari 2025

Kære kunde,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du er så tilfreds med bogens kvalitet og personificeringen. Vi bruger avanceret AI-teknologi til at skabe vores illustrationer, og det er fantastisk at høre, at resultatet imponerer dig og at barnet i bogen ligner det uploadede billede så godt.
Vi arbejder konstant på at forfine vores teknologi og illustrationer, så hvert barn kan få deres helt egen, unikke bogoplevelse. Det er netop denne personlige dimension, der gør hver bog særlig.
Din positive feedback bekræfter, at vi lykkes med vores mission om at skabe unikke og personlige børnebøger af høj kvalitet, hvor teknologi og kreativitet går hånd i hånd.
Tak fordi du valgte minboernebog.dk til at skabe denne særlige bogoplevelse.
MVH

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Flot kvalitet..

Flot kvalitet..
Nemt at foretage ændringer, der var dog en fejl på hjemmesiden, så jeg ikke kunne rette, skrev mail om problemet og hurtig tilbagemelding..
Eneste minus, reklame sidst i bogen..

28 januari 2025

Kære Sanne,
Tusind tak for din positive anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af bogen, og at du fandt det nemt at foretage ændringer.
Vi sætter stor pris på din feedback omkring fejlen på hjemmesiden. Det er netop gennem sådan konstruktiv feedback, at vi kan fortsætte med at forbedre vores service. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på problemet, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt.
Angående reklamen bagerst i bogen tager vi din feedback til efterretning. Vi forsøger altid at balancere mellem at holde vores priser konkurrencedygtige og samtidig levere den bedst mulige oplevelse til vores kunder.
Det er også dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service fra start til slut.
Endnu engang tak for din anmeldelse og for at vælge minboernebog.dk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget begejstret over de to…

Jeg er meget begejstret over de to bøger som jeg bestilte til mine børnebørn. Helt fantastisk flotte bøger.

9 december 2024

Kære Birgitte,
Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du er så begejstret for børnebøgerne til dine børnebørn. Vi lægger meget vægt på at skabe flotte og kvalitetsrige bøger, der kan bringe glæde til både børn og bedsteforældre.
Det er en særlig fornøjelse at vide, at vores bøger bliver brugt til at skabe gode stunder mellem generationer. Tak fordi du valgte at handle hos minboernebog.dk - vi sætter stor pris på din tillid.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi elsker vores bog om Samira

Vi elsker vores bog om Samira. Det er virkelig en bog som bliver læst og kigget i hele tiden. Vi elsker at læse den om aftenen, en god bog som Samira selv øver sig i at læse. Det en varm anbefal til forældre!

23 november 2024

Kære Celia,
Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig mit hjerte at høre, hvordan bogen om Samira er blevet en fast del af jeres hverdag og særligt jeres hyggelige aftenrutine. Det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at skabe - en bog der ikke bare læses én gang, men som bliver ved med at fascinere og engagere.
Det er især dejligt at høre, at Samira selv bruger bogen til at øve sin læsning. At kunne motivere børn til at lære at læse gennem personlige historier er noget af det mest meningsfulde ved vores arbejde.
Tak fordi du deler jeres positive oplevelse og for din varme anbefaling til andre forældre. Det betyder utrolig meget for os at vide, at bogen skaber glæde og læring i jeres hjem.
De bedste hilsner
Min børnebog

En virkelig god gaveidé

En virkelig god gaveidé . På trods af firmaets start vanskeligheder, bla med overholdelse af leveringsfristen, giver jeg 5 stjerner for et godt produkt og en fin service. Der blev svaret med det samme og givet kompensation. Bogen er nem og sjov at redigere, men man skal være meget opmærksom på detaljer som arme, ben og fingre, noget som firmaet også selv gør opmærksom på.

7 november 2024

Kære Anette,
Tusind tak for din positive anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Det varmer virkelig at høre, at du er tilfreds med både produktet og vores kundeservice, på trods af de udfordringer vi havde med leveringstiden i begyndelsen.
Din tålmodighed og forståelse betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores hurtige kommunikation og kompensation. Det er netop sådan, vi ønsker at håndtere eventuelle bump på vejen - med ærlighed og ordentlighed.
Det glæder mig også meget at høre, at du finder bogen sjov og nem at redigere. Du har helt ret i din observation omkring detaljerne med arme, ben og fingre - det er virkelig vigtigt for det endelige resultat, og jeg er glad for, at vores vejledning omkring dette har været nyttig.
Din feedback hjælper os med at blive endnu bedre, og vi er taknemmelige for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre.
De varmeste hilsner,
MinBørnebog.dk

Flotte bøger!

Jeg modtog mine to bøger i dag og de var RIGTIG fine.
Der var god kommunikation undervejs
da bøgerne blev ca. 5 dage forsinket - der blev svaret både hurtigt og venligt på mine spørgsmål.
Derfor giver jeg 5 stjerner og ikke kun 4.😊
Jeg glæder mig meget til at se om de 2 yngste børnebørn kan genkende sig selv.
Mvh.Hanne.

22 november 2024

Kære Hanne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de 5 stjerner! Det varmer virkelig at høre, at du er så tilfreds med dine bøger.

Vi sætter stor pris på din forståelse omkring forsinkelsen, og jeg er meget glad for, at du oplevede vores kommunikation som både hurtig og venlig. Det er nemlig præcis sådan, vi ønsker at møde vores kunder - med åben og ærlig dialog.

Det er så hyggeligt at høre, at bøgerne skal være til dine yngste børnebørn! Der er virkelig noget magisk ved at se børnenes ansigtsudtryk, når de opdager sig selv som hovedperson i deres helt egen bog. Jeg håber inderligt, at dine børnebørn vil blive lige så begejstrede, som vi forestiller os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os og andre. Det betyder meget for os at høre, hvordan vores bøger bliver taget imod.

De varmeste hilsner,
MinBørnebog.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er så begejstret for vores nye…

Jeg er så begejstret for vores nye bøger. Den nemmeste og mest overskuelige proces, og resultatet er så flot og unikt.

31 oktober 2024

Kære kunde,
Tak for at du valgte MinBørnebog og for at tage dig tid til at dele din positive oplevelse med os og andre. Din anmeldelse betyder meget for os, og vi er glade for, at både processen og slutresultatet levede op til dine forventninger.
Vi ser frem til at kunne glæde dig med flere unikke historier i fremtiden!
MinBørnebog

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et virkelig charmerende og unikt…

Et virkelig charmerende og unikt produkt! Bogen formåede at røre og begejstre mit barn takket være den personlige historie og de smukke illustrationer, der føles som om de er skabt specielt til ham. Det er en gennemtænkt gave med ekstra værdi, som giver børn mulighed for at knytte sig til historien og føle sig specielle i centrum af handlingen. Leveringen var hurtig og nem. Anbefales til dem, der søger en unik og meningsfuld gave.

7 november 2024

Kære anmelder,
Hjertelig tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, hvordan den personlige historie og illustrationerne har skabt en særlig læseoplevelse for dit barn. Det er præcis sådan en effekt, vi håber vores bøger vil have - at hvert barn føler sig helt speciel.
Tak for din feedback omkring både bogens kvalitet og den nemme levering. Din anbefaling betyder meget for os.
De bedste hilsner,
MinBørnebog

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde fundet den perfekte gave til min søn

En god veninde fortalte mig om denne hjemmeside som en gaveidé til børn, og så snart jeg gik ind og lavede en personlig historie til min 6-årige søn, vidste jeg, at jeg havde fundet den perfekte fødselsdagsgave til ham. Han elsker fodbold, så jeg valgte et fodboldturnerings-tema, og historien blev fantastisk! Han er hovedpersonen, og billederne ligner ham virkelig meget. Processen på hjemmesiden var nem og sjov, og bestillingen var hurtig at gennemføre. Vi modtog bogen hjemme hos os inden for fem dage og var super tilfredse med servicen! Min søn blev så glad, og han kan næsten ikke lade være med at kigge i bogen igen og igen. En gave med stor personlig værdi – kan varmt anbefales som fødselsdagsgave eller som en særlig overraskelse til vores kære.

30 oktober 2024

Kære Mirel,

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, hvordan din søn er blevet så glad for sin personlige fodboldbog. Det er præcis sådan en oplevelse, vi ønsker at skabe - når et barn ser sig selv som hovedperson i sin egen historie og bare ikke kan lade være med at vende tilbage til bogen igen og igen.

Det glæder os meget at høre, at du fandt hele processen nem og brugervenlig, og at leveringen var hurtig. Vi lægger stor vægt på at gøre hele oplevelsen - fra bestilling til levering - så god som mulig for vores kunder.

Tak fordi du deler din positive oplevelse, og ikke mindst tak for din varme anbefaling. Det er gennem sådan feedback, vi ved, at vi lykkes med vores mission om at skabe magiske læseoplevelser for børn.

De bedste hilsner,
Minboernebog.dk