⭐⭐⭐⭐⭐
Mennesket først – og det kan mærkes.
Kevin fortjener en kæmpe anbefaling herfra. Han har haft stor betydning for min udvikling, og det, jeg især værdsætter, er hans blik for mennesket bag sælgeren.
I en branche, hvor meget handler om tal, mål og næste salg, betyder det noget at møde én, der interesserer sig for, hvem du er. Hvad driver dig? Hvad gør dig usikker? Og hvad skal der til, for at du selv kan tage det næste skridt? Det er den tilgang, jeg forbinder med Kevin.
Han er skarp på salg, kommunikation og ledelse, og han forstår at gøre sin viden brugbar. Samtidig giver han plads til, at man kan være menneske undervejs. Man skal kunne stille spørgsmål, arbejde med sine svagheder og udvikle sig uden at føle, at ens værdi afhænger af dagens resultat.
For mig er det netop sådan, man udvikler dygtige sælgere og gode ledere: ved at styrke deres forståelse, selvtillid og evne til at tage ansvar. Vi er mennesker før vi er medarbejdere, og den forståelse betyder meget for mig.
Kevin, tak for dit engagement og for det, du har bidraget med til min udvikling. Jeg sætter stor pris på dig og den måde, du arbejder med mennesker på.
Jeg kan varmt anbefale Kevin og Mind & Method ApS til både virksomheder, ledere og sælgere, der ønsker at udvikle sig. Herfra får du fem stjerner og en oprigtig tak. 🙏🏼