Mind & Method ApS Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Mind & Method hjælper virksomheder med at udvikle deres salg, ledelse og mennesker. Jeg arbejder med det, der sker mellem viden og resultater: den måde vi tænker, kommunikerer og handler på i hverdagen. Jeg brænder særligt for salgstræning. For mig begynder godt salg med nysgerrighed på kunden: Hvad har de brug for, hvad er vigtigt for dem, og hvordan skaber vi en samtale, der giver værdi? Jeg hjælper også ledere med at forstå de mennesker, de leder, og blive mere bevidste om deres egen adfærd. Det gør vi gennem sparring, træning og arbejde med situationer fra deres virkelige arbejdsdag. Psykologi og adfærdsforståelse er en rød tråd i mit arbejde. Når vi forstår, hvorfor vi reagerer og handler, som vi gør, får vi bedre mulighed for at vælge, hvad vi vil gøre anderledes. Et forløb hos Mind & Method bliver tilpasset menneskene og opgaven. Det kan være en workshop, et længere træningsforløb eller individuel sparring, hvor der er tid til at undersøge, øve og følge op. Jeg tilbyder desuden Train the Trainer til virksomheder, der vil gøre deres egne undervisere stærkere. Her arbejder vi med formidling, facilitering og med at skabe læring, som deltagerne kan bruge bagefter. Jeg hedder Kevin Treldal og har arbejdet med salg, undervisning, talentudvikling og ledelse i snart to årtier. Min erfaring har lært mig, at teori først bliver værdifuld, når den virker i virkeligheden. Jeg grundlagde Mind & Method, fordi jeg oprigtigt holder af at finde potentialet i mennesker og hjælpe dem med at udvikle det. Mit mål er, at den indsigt, vi skaber sammen, bliver til adfærd, der kan mærkes.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

⭐⭐⭐⭐⭐
Mennesket først – og det kan mærkes.

Kevin fortjener en kæmpe anbefaling herfra. Han har haft stor betydning for min udvikling, og det, jeg især værdsætter, er hans blik for mennesket bag sælgeren.

I en branche, hvor meget handler om tal, mål og næste salg, betyder det noget at møde én, der interesserer sig for, hvem du er. Hvad driver dig? Hvad gør dig usikker? Og hvad skal der til, for at du selv kan tage det næste skridt? Det er den tilgang, jeg forbinder med Kevin.

Han er skarp på salg, kommunikation og ledelse, og han forstår at gøre sin viden brugbar. Samtidig giver han plads til, at man kan være menneske undervejs. Man skal kunne stille spørgsmål, arbejde med sine svagheder og udvikle sig uden at føle, at ens værdi afhænger af dagens resultat.

For mig er det netop sådan, man udvikler dygtige sælgere og gode ledere: ved at styrke deres forståelse, selvtillid og evne til at tage ansvar. Vi er mennesker før vi er medarbejdere, og den forståelse betyder meget for mig.

Kevin, tak for dit engagement og for det, du har bidraget med til min udvikling. Jeg sætter stor pris på dig og den måde, du arbejder med mennesker på.

Jeg kan varmt anbefale Kevin og Mind & Method ApS til både virksomheder, ledere og sælgere, der ønsker at udvikle sig. Herfra får du fem stjerner og en oprigtig tak. 🙏🏼

13 augustus 2026

Salgstræning hos Kevin Grønkjær

Jeg har haft fornøjelsen af at blive trænet op i salg af Kevin Grønkjær, og jeg kan ærligt sige, at jeg er kommet ud på den anden side som en markant bedre sælger.

Jeg har allerede flere års erfaring fra salgsbranchen, så jeg troede egentlig, at jeg havde en god forståelse for salg. Men Kevin har vist mig, hvor meget mere der ligger bag.

Det, der især har gjort en forskel for mig, er, at Kevin ikke bare lærer dig forskellige salgsmodeller, han lærer dig hvorfor og hvornår du skal bruge dem. Han har hjulpet mig med at forstå salg helt indefra og givet mig en langt større forståelse for, hvad der faktisk sker i de forskellige situationer og samtaler med kunder.

Jeg har gennemført trin 1 og 2 i salgsforløbet hos Kevin, og jeg har tydeligt kunne mærke forskellen på min præstation. Jeg har fået de vigtigste salgsmodeller ind under huden og efterfølgende fået dem omsat til praksis i mine egne kald.

Men det stopper ikke ved salgsmodellerne. Vi har også arbejdet rigtig meget med mindset, tilgang og den mentale del af salg. Og for mig har det været mindst lige så vigtigt. Jeg går i dag ind til et kald med en helt anden ro, forståelse og klar vision for, hvad jeg vil opnå.

Noget af det, jeg især har været imponeret over ved Kevin, er hans evne til at tilpasse sin undervisning til den enkelte. Han har en helt exceptionel evne til at læse mennesker og møde dem dér, hvor de er. Han forstår, hvordan jeg lærer bedst, og han ved præcis, hvordan han skal udfordre mig for at få det bedste frem i mig.

Jeg er oprigtigt taknemmelig for det, Kevin har givet mig gennem forløbet.

I dag står jeg med en langt stærkere forståelse af salg. Jeg kender mine salgsmodeller, jeg ved hvorfor og hvornår jeg skal bruge dem, og jeg har fået et mindset og en tilgang, der gør, at jeg går ind i mine kald med ét klart mål:

At udvikle mig, blive bedre og vinde.

Hvis du arbejder med salg og gerne vil forstå salg på et langt dybere niveau, ikke bare lære nogle teknikker, men forstå mennesket, processen og hvorfor du gør, som du gør, så kan jeg varmt anbefale Kevin.

10 september 2026

Den indre rejse.

Den indre rejse.

Det kan siges at vi alle har fordele og ulemper i vores væremåde og arbejdsmåde.
Leder eller sælger har vi ting at arbejde med i kontekst af salgsmodeller og nogle gange skal vi se ind af.

Det er ikke noget der mangler her hos Kevin, du kommer ikke videre i modellen før den er hoppet ind i hovedet og forklaret til dig specielt.

Som jeg selv oplevede med Kevin, at få lov at se indad og udfordrer sig selv kan en mentor hjælpe meget, der var han god til at sætte sig ind i sagen før der bliver lavet en plan videre.

Det eneste jeg kan sige nu Kevin mangler, det er bedre jokes... Man kan godt høre han har far humor ;)

15 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Kevin Grønkjær gennem mange år, og han er uden tvivl en af de største specialister, jeg har mødt inden for salg, ledelse og personlig udvikling.

Kevin har lært mig utrolig meget gennem årene, blandt andet om salgsmodeller, salgspsykologi, persontypologi, NLP, Minerva og Enneagrammet. Men det jeg især værdsætter, er den måde han har været med til at udvikle mig som menneske og leder. Kevin hjulpet mig med at blive skarpere på mig selv, mine relationer og min måde at lede andre på.

Kevin er samtidig et virkelig godt menneske. Han har en naturlig ro og en stærk balance i sig selv, som gør, at man altid føler sig tryg og får energi og perspektiv af at arbejde sammen med ham.

Jeg kan varmt anbefale Kevin til alle, der ønsker at udvikle sig, både personligt og professionelt og særligt til mennesker, der arbejder med salg eller ledelse og gerne vil blive dygtigere til både faget og sig selv.

Kevin er en person, jeg oprigtigt er taknemmelig for at have haft med på min rejse!

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig snart igen;-)!

1 oktober 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En af de mennesker, der har haft størst betydning for min udvikling

Jeg har haft Kevin som både leder, mentor og træner, og han er uden tvivl en af de personer, der har haft størst betydning for den måde, jeg arbejder, leder og udvikler mig på i dag.

Det er næsten for nemt bare at skrive, at Kevin er dygtig. For ja, han kan sit sh*t. Han er ekstremt skarp på performance, ledelse, kommunikation, mennesker og alt det, der ligger bag de resultater, man ser på overfladen. Men det er faktisk ikke dét, der gør Kevin særlig.

Det særlige ved Kevin er, at han oprigtigt går op i mennesket foran ham. Ikke fordi det er en del af en metode. Ikke fordi man skal skabe “relation” for at få mennesker til at performe. Men fordi det helt ærligt betyder noget for ham, hvordan du har det, hvad der driver dig, hvad der holder dig tilbage, og hvem du er ved at udvikle dig til. Det mærker man.

Han har en ret sjælden evne til både at se dig, udfordre dig og stille krav til dig på samme tid. Han kan tage de svære samtaler og fortælle dig ting, du måske ikke har lyst til at høre, uden at man nogensinde er i tvivl om, at intentionen bag er at gøre dig bedre. For mig har resultaterne været meget konkrete.

Meget af det, Kevin har lært mig, har jeg efterfølgende taget direkte med ind i mit eget arbejde med ledelse og udvikling af teams. Det har været med til at gøre mig i stand til at løfte og i nogle tilfælde fordoble performance i teams og organisationer.

Men hvis jeg skulle pege på den største værdi, jeg personligt har fået fra Kevin, er det faktisk ikke et salgsværktøj eller en ledelsesmodel. Det er, at jeg er blevet langt bedre til at lede mig selv.

At tage ansvar. At forstå mine egne mønstre. At kunne stoppe op og reflektere over mine valg i stedet for bare at reagere. At stille større krav til mig selv, men også forstå hvad der reelt skal til for at udvikle sig over tid. Og den del har efter min mening gjort mig til en bedre leder af andre.

Der findes mange mennesker, som kan undervise dig i en metode. Der findes også mange, som kan motivere dig i et lokale i nogle timer. Kevin kan noget andet.

Han kan få noget til at flytte sig i dig, som stadig er der, når han ikke længere står i lokalet.

Jeg ville uden tøven anbefale Kevin til både virksomheder, ledere og mennesker, der ikke bare vil præstere bedre, men oprigtigt ønsker at udvikle sig.

Han har haft en reel betydning for både min karriere og den person og leder, jeg er blevet. Og det kommer jeg til at være ham taknemmelig for i mange år.

1 september 2026

Oplevelse af Kevin

Kevin er manden der får dig til selv at reflektere over dine valg, holdninger, tanker og mål. Dette er samtidig med at han er ekstrem god til at lære fra sig, både med salg, men virkelig også med personlig udvikling.

Jeg har haft æren at lære, både om salg og ledelse af Kevin. Han får dig til at tænke over hvilke aktive valg der kan hjælpe dig både med salg og ledelse. Men der hvor jeg havde størst udbytte ved Kevin, var/er ham som person. Kevin er en person man blot kan tage en meget dyb og heavy snak med, som var det blot enhver anden hyggesnak ved kaffemaskinen. Det føles som at have en ven jeg har haft hele livet. Dette på trods at jeg kun havde en kort fornøjelse af ham.

Derudover tager Kevin sit arbejde så seriøst at det bliver meget personligt for ham at hjælpe. Dette er nok hans største styrke. Man ved at han ALTID vil give absolut alt han har for hvilken som helst opgave han sætter sig for.

Kevin er først og fremmest et helt igennem fantastisk menneske, og et af de største arbejdsheste jeg kender. Men han er også en vanvittig dygtig og klog lærer. Han vil altid være det rigtige valg at tage som virksomhed eller privatperson hvis man søger noget vejledning.

9 januari 2026

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har gennem tiden været igennem flere salgskurser og forløb, og fælles for dem har været, at de alle på en eller anden måde er blevet formet af Kevin Grønkjær – først som underviser og mentor, men i sidste ende også som en fantastisk ven.

Det, der for mig adskiller Kevin og Mind & Method fra mange andre, er, at mennesket altid kommer før tallene.

Kevin er typen, der giver 110 % af sig selv. Han er der, når man har brug for ham, og han tager sig tid til at hjælpe – også selvom han sikkert har haft en amsse andre ting kørende. Det er ikke bare noget, man siger om ham. Det mærker man.

Hans tilgang til salg og performance handler ikke om at presse mennesker til at levere mere og mere på kort sigt. Han bygger mennesker op først. Han skaber et fundament, hvor man både udvikler sine kompetencer, sin selvtillid og sin forståelse for, hvorfor man gør det, man gør.

Og det interessante er, at når mennesket vokser, så følger resultaterne naturligt med.

Det er netop dét, jeg synes er så stærkt ved Kevins måde at arbejde på. Han jagter ikke nødvendigvis det hurtigste resultat eller den flotteste performancegraf for enhver pris. Han bygger noget, der holder. Noget, der gør, at performance ikke bare eksploderer i tre måneder, hvorefter energien og motivationen forsvinder – men fortsætter med at vokse.

Man er heller aldrig i tvivl om, at virksomheden kun kan blive bedre, når Kevin er med ombord.

Hvis man leder efter en, der ikke bare vil lære ens medarbejdere at sælge bedre, men som oprigtigt investerer i menneskene bag resultaterne, så kan jeg kun give Mind & Matter mine varmeste anbefalinger.

Kevin er ikke bare god til sit arbejde. Han er ekstremt god til mennesker – og det er i mine øjne præcis dét, der skaber de stærkeste og mest langtidsholdbare resultater.

1 oktober 2026

Leder du efter en Facilitator

Leder du efter en Facilitator, Mentor eller Coach i verdens klasse?

Så er Kevin fra Mind & Method det åbenlyse valg.
Kevins unikke egenskab til at inkludere sit publikum og skabe refleksion er i særklasse.

Kæmpe inspirations kilde og jeg har været så heldig at have haft muligheden for at lære af Kevin i gennem 3-4 år. Kevin har formået at skubbe til min opfattelse og forståelse af ledelse, coaching og facilitering i sådanne grad, at jeg den dag i dag er gået fra at være ekstremt resultat orienteret til nu, at finde og se potentialet i mennesker og hjælpe dem til at finde en vej i deres arbejdsliv og privatliv. Det har tændt en indre flamme og i dag brænder jeg for udvikling og coaching - dette er Kevins fortjeneste.

Så hvis du vil opleve et menneske i særklasse, så er Kevin det rigtige valg.

Tak for alt Kevin! Du er en kæmpe inspiration

29 augustus 2026