Szybka dostawa, produkt dobrze zapakowany, ciekawe doświadczenie jeśli chodzi o praktyczny i nowy produkt jakim jest kołdra, która chłodzi . Pierwsze pranie na pięć, szycie zabezpieczające w kilku mie... Toon meer
Nie byłem pewien co do sklepu który wyświetlił mi się na FB, zaryzykowałem i jestem zadowolony z zakupu. Z pewnością mogę polecić sklep swoim znajomym
Είμαι ικανοποιημένη γενικά δεν βάζω άριστα ακόμα γιατί δεν έχω προλάβει να χρησιμοποιήσω το ένα από τα δύο εργαλεία πιστεύω όμως ότι θα με ικανοποιήσει ευχαριστώ
Sono contenta di aver acquistato un completo pantalone e giacca sul sito Myrisol.All'inizio ero un po' scettica perché il costo era molto basso ma quando ho ricevuto il pacco ,tra l altro in pochi gio... Toon meer
Slovenië
Vraagt klanten om een review
Direi prodotto ottimo tempo consegna veloce e tracciabile soddisfatto

Antwoord van Mirysol
Nice products. Fast despatch and delivery to Greece. Very Happy. Would recommend.

Antwoord van Mirysol
È la prima volta che acquisto su Mirysol ma devo dire che sono rimasto Soddisfatto per la puntualità della spedizione e del materiale ricevuto per l'ottimo rapporto qualità prezzo.

Antwoord van Mirysol
Ordine arrivato con rapidità e pantaloni comodi e caldi

Antwoord van Mirysol
Promptitudine,livrare imediata,produsul identic cu cel prezentat in reclama!

Antwoord van Mirysol
A megrendelt árut hiánytalanul, hibátlanul és a jelzett időpontban kaptam meg.
Nagyon elégedett vagyok.
Üdv.

Antwoord van Mirysol
Am cumpărat lucruri utile și mai performante decât ce aveam.
M-ar bucura să mai primesc oferte dar din păcate ( sau fericire) pânăpe 21 ianuarie nu sunt în tară! Cu stimă Avanu Decebal.

Antwoord van Mirysol
Prekrasan proizvod, isporuka na vrijeme kako je rečeno, hvala, sve pohvale

Antwoord van Mirysol
The product looks exactly the same as presented and arrived fast.

Antwoord van Mirysol
Božićne LED lampice su kvalitetne. I zabavne kad se koriste uz pomoċ bluetootha i aplikacije. Dodatna prednost je USB napajanje. Preporučujem prouzvod.

Antwoord van Mirysol
Zakup sprawił mi wielką przyjemność. Przedmiot całkowicie zgodny z ofertą sklepu, spełnił moje oczekiwania.

Antwoord van Mirysol
I přes svoji nedůvěřivost jsem dala na instinkt a z webu objednala k celkové spokojenosti. Rychlé dodání a dobrá komunikace.