MidtJysk BoligService Reviews 13

1. Schoonmaakdienst
  2. Commerciële schoonmaakdienst
  3. Glazenwasser

Geschreven door het bedrijf

Vi er et dedikeret team af professionelle rengøringsspecialister, der leverer højkvalitets rengøring og vinduespudsning til erhverv og private kunder. Vi stræber efter at levere en service, der er både effektiv og pålidelig, og vi arbejder altid for at sikre, at vores kunder er tilfredse med det færdige resultat. Med vores erfaring og ekspertise er vi i stand til at tackle enhver rengøringsudfordring, og vi går ikke hjem, før det er perfekt. Blandt vores ydelser finder i privatrengøring, erhvervsrengøring, kontorrengøring, butiksrengøring, flytterengøring, trappevask og vinduespudsning. ✓ Rengøring ✓ Vinduespudsning

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flytterengøring

Vi bestilte firmaet til en flytterengøring. I følge dem har de brugt 7 timer, men det kan vi bestemt ikke se. De har IKKE gjort deres arbejde ordentlig.

29 december 2025

Antwoord van MidtJysk BoligService

Tak for din feedback. Vi forstår din utilfredshed, men opgaven var mere omfattende end først vurderet, og din mor gav os ikke besked på at det har været en rygerbolig, det var derfor ikke muligt at nå det hele inden for den afsatte tid. Som vi også skrev til din mor, kunne vi godt have brugt mindst den dobbelte tid til opgaven. Jeg forklarede dig i telefonen, at det var umuligt at rengøre et køkken, badeværelse og toilet i en bolig der er præget af rygning gennem 20-30 år, på maks 7 timer. Havde vi fået oplysningen om at boligen var meget omfattende med nikotin, ville vi have anbefalet mere tid til opgaven.

Mine medarbejdere vurderede at det var bedst at rengøre mere, end at gå i dybden med opgaven.Vi beklager, hvis dette ikke har levet op til dine forventninger, og vi er åbne for dialog om en løsning.

Det er derfor at vi gerne beder om en beskrivelse af opgaven, med alle informationer, inden vi giver tilbud. Da mine medarbejdere ankom til boligen, kunne de med det samme se at det var en umulig opgave, og for at vi ikke skulle køre forgæves gjorde vi det så godt vi kunne indefor den aftalte maks tid.

Ud fra disse forudsætninger synes vi at rengøringen har været ekstra god, trods enkelte mangler, som mine medarbejer har overset.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flytterengøring

Flytterengøring. Virkelig dårlig rengøring. De påstår, at de er det bedste rengøringsfirma i Viborg og omegn, så vil jeg da meget nødig se hvad de andre kan præstere!
Badeværelset er ikke afkalket og gulvet er ikke vasket ordentlig.
Vaskeskab i køkkenet er ikke rengjort.
Gulvet i stue/køkken er ikke vasket ordentlig.
Vaskemaskine er ikke rengjort.
Emhætte er ikke rengjort ordentlig.
Stænkplade ved komfur er ikke rengjort ordentligt.
Pladerne til ovnen er ikke rengjort.
Synd for min gamle mor at hun skal betale for sådan en gang sjusk!! Det er ikke kun boligselskabet der ikke er tilfreds med rengøringen, jeg er bestemt heller ikke tilfreds!!☹☹

26 november 2025

Hej Lis
Vi er kede af at rengøringen ikke var helt som ønsket fra boligselskabets side. Da vi garanterer at en flytterengøring udført af os bliver godkendt, har vi dækket dine omkostninger i forbindelse med flyttesynet. Derudover gav vi dig yderligere 900 kr i rabat fra det oprindelige tilbud. Vi ville selvfølgelig hellere gerne have rettet op på rengøringen inden synet.

Vi håber ellers i er kommet godt afsted fra boligen.

Fuldt tilfredse med flytterengøring

Nem at komme i kontakt med via hjemmesiden, utroligt hurtige svar (også i weekend) og fleksible. Vi bestilte en komplet flytterengøring, og alt var i orden - både ovn, fryser, køleskab, wc og bruseniche. Fuld tilfredshed herfra. Anbefaler dem gerne.

16 december 2024

Hej Josefine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Brugte dem til slut rengøring i…

Brugte dem til slut rengøring i lejlighed efter min døde svigermor.
Der var slet ikke noget at komme efter, bag ved komfur og køleskab var der mega flot. Da vi havde syn på lejligheden roste viceværten dem op til flere gange.
Får vi brug for rengørings hjælp igen ved vi godt hvem vi kontakter 👍

20 februari 2024

Hej Jonna
Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os i har været yderst tilfredse med vores service. Håber i vil tage os i betragtning, hvis i engang får brug for vores rengøringshjælp. Vh Said MidtJysk BoligService

Grundig og stabil

Grundig, venlig og stabil rengøringsservice. De kommer altid som aftalt, leverer et godt resultat, og er der det mindste, reagerer de venligt og imødekommende. Så vi er meget tilfredse med deres service.

16 mei 2023

Pålidelig, stabil, proffesionel

Vi har nu benyttet MidtJysk BoligService gennem et halvt år, og har kun rigtig god erfaring og godt at sige.
En aftale er en aftale, og der leveres et stabilt resultat hver gang, så kan kun anbefales varmt herfra.

12 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god oplevelse med hjælp fra…

Fantastisk god oplevelse med hjælp fra MidtJysk Boligservice, kommer som aftalt, og er pålidelige.

30 januari 2023

Antwoord van MidtJysk BoligService

Mange tak for din anmeldese af os. Det sætter vi stor pris på 🙏

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Effektiv og punktlig rengøring af…

Effektiv og punktlig rengøring af venligt personale

8 november 2022

Hej Gurli
Vi bliver så glade og stolte af at høre det. Manga tak for din anmeldelse😊

Vh MidtJysk BoligService

Meget professionel rengøringsservice

Meget professionel rengøringsservice. Pålidelige og søde medarbejdere. Vi har fået besøg hver 14. dag og har været meget tilfredse hver gang. Vi kan varmt anbefale MidtJysk Boligservice til enhver tid!

26 augustus 2022

Hej Tina

Mange tak for din fine anmeldelse af os. Det glæder os at læse. Vi har været glade for at komme hos jer.

MvH Said

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supertilfreds med Said som er meget…

Supertilfreds med Said som er meget pligtopfyldende og altid møder op til aftalt tid. Vel udført arbejde og godt humør.

23 juni 2022

Hej Hans

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre. Det har været en fornøjelse at komme hos jer.

MvH Said
MidtJysk BoligService

Lees meer over geverifieerde reviews.