Två jättetrevliga killar kom hem till mig och tvättade min matta. Jag har tre barn, så mattan var väldigt smutsig med massor av fläckar. Jag blev verkligen överraskad över resultatet – mattan blev som... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag bokade sofftvätt och är väldigt nöjd med resultatet! MöbelRent har trevlig och professionell personal som kom hem till mig och gjorde en noggrann rengöring av min soffa. Alla fläckar försvann oc... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var försiktig med priser, små bokstäver och dolda kostnader, oavsett vad du räknar med att lägga till runt 1000 kr mer. Oärligt och opportunistiskt. Jag skulle aldrig anlita den här tjänsten igen.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Trevlig personal som kom och tvättade heltäckningsmattan , dom fick bort gamla kaffe fläckar. Väldigt fin service och riktigt bra jobb . Resultatet blev över förväntat . Dessutom uppskattade priset... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Alla arbeter utförs på plats i ditt hem. Mattvätt, möbeltvätt, sofftvätt, madrasstvätt och sängrengöring. Vi utför detta direkt i ert hem för bästa möjliga service-upplevelse. Välkomna in på vår hemsida eller ring oss direkt! Mattvätt, sofftvätt, möbeltvätt och madrasstvätt i hela Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Kungälv, Lerum och Varberg. Du hittar alla priser på mattvätt, sofftvätt och möbeltvätt på vår hemsida. https://www.mobelrent.se/
Vi finns i Halland & Västra Götaland, 42248, Göteborg , Zweden
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Trevligt bemötande och kunnig personal med ett utmärkt resultat av rengöring av vår soffgrupp samt rumsmatta/ Lasse Sandsten

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Snabb återkoppling och grym service.
Rekomenderas varmt.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Blev ett bra resultat med tanke på mattans ålder och ej varit tvättad innan.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Kan varmt rekommendera MöbelRent! Jag har nu en "ny" soffa. Otroligt service vänliga, snabbt & enkelt. Detta borde alla göra minst en gång om året!

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Supernöjd med mattvätten i dag. Snabb service, bra pris . Kan varmt rekommenderas

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Otroligt snabbt och proffsigt arbete med min Ryamatta. Dessutom ett trevligt bemötande och rimliga priser efter RUT avdraget. Smidigt att boka via hemsidan och där man har möjlighet att skriva en kommentar om något särskilt man önskar.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Wael var hemma hos mig för att göra rent mina två ullmattor. Då resultatet blev så otroligt bra så valde jag att även göra min soffa vid samma tillfälle. Bokningen var enkel att göra på nätet och Wael var väldigt professionellt men framförallt avslappnad och trevlig vilket gör att jag varmt rekommenderar andra att anlita företaget för möbel och mattrengöring. Jag är verkligen jättenöjd!

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Utmärkt utfört arbete till ett bra pris. Trevligt bemötande. Är välkommen tillbaka om ett år.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Detta företaget har jag anlitat flera gånger! ALLTID varit jättenöjd! Personalen är helt underbara, inget tjafs kommer med en gång! Vill ni fräscha upp hemma så RING det lönar sig!😊

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Väl utfört arbete o väldigt trevligt bemötande, nu har jag en fräsch säng, tack vare möbelrent! Kan varmt rekommenderas!

Vi är jättenöjda!
Vår stora otympliga "äkta" ullmatta har blivit ordentligt rengjord, först avlägsnades damm och andra partiklar (två stora högar....trots att vi själva dammsugit innan) och sedan tvättades och impregnerades den, nu har lystern i färgerna återkommit - mattan både ser ut och känns som ny!
Nu till vintern och julen känns det härligt och ombonat med en ren värmande matta!
Mattan har legat nedpackad för vi visste inte hur vi skulle få den ren.
Vi funderade på hur vi skulle göra - kemtvätt var ett alternativ - men MöbelRent kom ju hem till till oss, vi slapp allt besvär med att transportera mattan.
Och sist men inte minst - mycket prisvärt!
Sammanfattningsvis: Effektivt, snabbt, trevligt bemötande och prisvärt!
Rekommenderar varmt och återkommer gärna både för mattor möbler och sängar!

Jätte nöjd med min soff och mattvätt. Tack MöbelRent

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Trevligt bemötande och effektivt rengörande.

Antwoord van MöbelRent AB Mattvätt och Möbeltvätt
Jättebra behövde inte köpa nya soffor trevligt bemötand,