Tvättdax Reviews 96

2,9

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grymt imponerad av den snabba och bra service jag fick när jag hade frågor inför min bokning. Tvättade både gardiner och matta och fick hjälp av chauffören att bära in allt då det var för tungt för mi... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Leveransen skulle komma på långfredagen, doch jobbade ju inte dom som tvättade på långfredag. Tvättdax ge nämligen tvättet i uppdrag och tvättar inte själv. Sen blev jag också debiterad för en bommuls... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Stomerij
  2. Tapijtreinigingsbedrijf
  3. Was
  4. Wasserij

Geschreven door het bedrijf

Stress och brist på tid har blivit en vardagskänsla. Idéen bakom tvättdax är att ge våra kunder tid till att göra det dem gillar och slippa tvätta.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jag lämnade in en svensk handgjord…

Jag lämnade in en svensk handgjord ullmatta som är 4 x 3 meter. Dom tog emot den och offerten prisgav en ullmatta på 12 kvm. Ingen kontakta mig på utlovat datum för att få tillbaka mattan. När jag kontaktade Omar så sa han att mattan gått till åter tvätt. Omar åkte till fel adress och när han kom så ville han bara lämna och försvinna så fort som möjligt. Jag förstod att något var fel och Omar (tvättdax) försöker dölja något.
Det är fler fläckar på mattan än när jag lämnade in den. Den är mått beställd för sitt ändamål 12 kvm nu är den 11 kvm och Omar (Tvättdax) fortsätter bara ljuga och försöka komma undan. Använd aldrig dom här dom har ingen moral och noll kompetens.

29 mei 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Önskade att det fanns -5 stjärnor som…

Önskade att det fanns -5 stjärnor som alternativ. Rekommenderar ingen att använda denna tjänst. Bokade matt-tvätt med dem och de meddelade när de hämtat mattan att de kan tvätta den men att det då finns risk att den förstörs. Vi fick sen tillbaka en otvättad matta och en faktura lika dyr som om de utfört tjänsten men nu var det istället frakt. Scam.

18 december 2025

Antwoord van Tvättdax

Vi kan tyvärr inte se vem du är då omdömet är skrivet utan riktigt namn, men vi tror att detta gäller en viskosmatta. För viskosmattor informerar vi tydligt på vår hemsida om att tvätt sker på egen risk, eftersom materialet är mycket känsligt och kan ta skada vid tvätt. Detta är också standard hos i princip samtliga mattvätterier i Stockholm.

I detta fall dubbelkollade vi dessutom med kunden en extra gång innan vi gick vidare, och kunden valde då att inte tvätta mattan på egen risk. Därför returnerades mattan otvättad.

Fakturan avsåg transport och hantering för hämtning och retur av mattan. Däremot stämmer det inte att kostnaden för transporten var lika hög som priset för själva mattvätten.

Vi beklagar att du upplevde situationen negativt och svarar gärna om du kontaktar oss direkt så att vi kan reda ut eventuella missförstånd.

Hannah

3 mattor…förstörda !

29/7 2025 levererades mina 3 mattor efter tvätt hos tvättdax , (mattorna var inköpta 2024), vid utläggning av mattorna var dom som "disktrasor" sladdriga och trådar som lossnade längs med sidorna. Har skrivit och lagt upp bilder på mattorna på Tvättdax sida på Facebook, fick inget svar däremot blockade dom mig !! Vilket i min värld är ett svar på att dom vet att dom förstört mattorna och inte vill ta ansvar. STOR VARNING för detta företag.

29 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anlitade dem för att tvätta en matta

Anlitade dem för att tvätta en matta. När jag fick tillbaka mattan var fläcken fortfarande kvar lika tydlig och mattan luktade precis som den gjorde när de hämtade den. Det verkar som att mattan inte är tvättad alls och mitt förtroende för företaget är minst sagt förbrukat. Var ändå tvungen att betala fakturan trots att det verkar som att mattan inte ens är tvättad.

23 augustus 2025

Antwoord van Tvättdax

Vi beklagar att du upplever att resultatet inte motsvarade dina förväntningar.

I samband med din återkoppling erbjöd vi både en kostnadsfri omtvätt samt rabatt som kompensation, men detta tackades vänligt nej till.

Vårt mål är alltid att hitta en lösning som kunden blir nöjd med, även när resultatet påverkas av svåra fläckar eller materialets egenskaper.

Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra kommunikation och mattan fick klara…

Bra kommunikation och mattan fick klara färger/ nöjd kund

21 augustus 2025

Antwoord van Tvättdax

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både kommunikationen och resultatet av mattvätten. Det betyder mycket för oss!

Varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ställde in upphämtningen i sista stund

Ställde in upphämtningen i sista stund. Anledning var för att de inte gjorde utkörningar till adressen, fastän deras hemsida påstod att de gjorde det till min adress.

18 augustus 2025

Antwoord van Tvättdax

Vi beklagar att upphämtningen behövde ställas in och förstår att det blev frustrerande. I vissa fall kan vårt bokningssystem visa adresser som ligger utanför våra aktuella körzoner, vilket vi arbetar med att förbättra för att undvika missförstånd framöver.

Vi uppskattar att du uppmärksammade oss på detta och tar med oss feedbacken för att kunna ge tydligare information framöver.

Blev lurad! ”Gratis” kostade 1600 kr

Blev erbjuden att få tvättmedel på prov gratis.

Med leveransen kommer en faktura på över 1600 kr.

Maken till lurendrejeri har jag inte varit med om!

12 mei 2025

Antwoord van Tvättdax

Detta verkar tyvärr vara en recension som hamnat hos fel företag. Vi säljer inte tvättmedel och har aldrig erbjudit några gratisprover av sådana produkter.

Vi ber dig därför kontrollera vilket företag köpet gäller och vänligen uppdatera eller ta bort recensionen så att den inte skapar missförstånd för våra kunder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tvättdax har försökt och skicka en…

Tvättdax har försökt och skicka en faktura som är överbetald ( dubbelt så mycket)
Hoppas personalen kommer vara dryga då kontakt ska upprättas!
Fakturan har kommit smygandes på natten men försvinner efter första kontrollen.

2 mei 2025

Antwoord van Tvättdax

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse, men vi kan tyvärr inte hitta någon bokning eller kundinformation kopplat till detta ärende.

För att kunna undersöka det närmare och hjälpa dig på bästa sätt, ber vi dig att kontakta oss direkt via e-post eller telefon med mer information, såsom fakturanummer eller namn. Vi vill gärna reda ut det här så snabbt och smidigt som möjligt.

Tack på förhand för din hjälp!

Förstörd matta

Fortsättning - Jag fick mina tre mattor två veckor efter utsatt leveranstid. Samtliga fläckar är kvar, en av mattorna fick dessutom två djupa repor som inte fanns där vid inlämning. Usel service, usel tvätt och förstörd matta på köpet. Hur kan dessa ens finnas kvar på marknaden?

25 februari 2025

Hej Olga,

Tack för att du återkopplar. Vi beklagar verkligen att du upplever att resultatet inte motsvarade dina förväntningar.

Vi vill förtydliga att mattorna inkom med befintliga fläckar, vilket vi informerade om redan vid mottagandet. Leveransen försenades eftersom vi gjorde en extra omtvätt i försök att få bort fläckarna — något vi även meddelade dig om.

Vi har dokumenterat mattornas skick med bilder både före och efter tvätt, och kan tyvärr inte se några repor som uppstått hos oss. Vi är självklart måna om att du ska känna dig trygg med våra tjänster, så hör gärna av dig direkt till vår kundtjänst så vi kan gå igenom bilderna och ärendet tillsammans.

Vi uppskattar din feedback, även när den är kritisk, då det hjälper oss att förbättra vår service.

Bluff

Bluff. Otrevliga. Kan inte ta ett nej tack

20 februari 2025

Antwoord van Tvättdax

Vi har tyvärr ingen order registrerad hos oss med det namnet, och kan därför inte koppla detta omdöme till någon faktisk kundkontakt. Vi strävar alltid efter ett professionellt och respektfullt bemötande – om du varit i kontakt med oss får du gärna höra av dig direkt så vi kan reda ut det.

Har fungerat smidigt

Har fungerat smidigt. Jag har använt Tvättdax nu c. 2 månader och är nöjd med deras sätt att jobba. Öppnade just kundkonto hus dem också.

25 december 2024

Antwoord van Tvättdax

Stort tack för ditt fina omdöme – det gläder oss att höra att du är nöjd med hur allt har fungerat hittills! Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med tvätten framöver, och varmt välkommen som kund med konto hos oss!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra bemötande

Bra bemötande både vid leverans och återleverans

12 december 2024

Antwoord van Tvättdax

Tack för ditt fina omdöme – det gläder oss att du är nöjd med bemötandet både vid leverans och återlämning. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva!

Vit matta i viskos

Vi skickade in en vit matta i viskos som inte hade tvättats på 2.5 år, och vi har hund.. den var grådaskig med fläckar. Viskos är som bekant ett svårt material få rent. Tvättdax hämtade i hemmet, lämnade tillbaka 1 vecka senare - mattan är som ny !! Vi är otroligt imponerade av hur de fick mattan ren. Snabb leverans, trevlig chaufför, smidigt upplägg ! Tusen tack ! Rekommenderar verkligen !

6 november 2024

Hej Yvve,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd – särskilt med tanke på att viskos kan vara riktigt knepigt att få rent. Vi delar din fina feedback med teamet, och det betyder mycket att du tog dig tid att skriva.

Tusen tack själv – du är varmt välkommen åter när du behöver hjälp nästa gång!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skönt att slippa bära mattorna till en…

Skönt att slippa bära mattorna till en plats utan bara ställa de utanför dörren!

2 oktober 2024

Antwoord van Tvättdax

Tack för ditt fina omdöme – det gläder oss att höra att du uppskattar bekvämligheten med att kunna lämna mattorna utanför dörren för upphämtning och leverans. Vi strävar efter att göra tvättprocessen så smidig som möjligt för våra kunder.

Om du har några frågor eller behöver vidare assistans, tveka inte att kontakta oss.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.