bestelling na 2 weken nog niet aangekomen, blijkt engels bedrijf te zijn, mail van post nl , of ik meer dan 8 euro inklaring wil betalen, case koste maar 15 euro, bestel hier maar niks, kost alleen ma... Toon meer

Half oktober Whitestone Dome Glass screen protector besteld; kreeg een week later een mailtje dat artikel is verzonden doch mocht dit nooit ontvangen. Reeds meerdere mails verstuurd naar klantendiens... Toon meer

Bestelling zou 4-8 werkdagen duren. Nu 13 werkdagen verder en nog steeds niks binnen Update: Verkeerd product ontvangen na 16 werkdagen. Nu mag ik hem retour sturen en de verzendkosten zijn voor m... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Koop de beste reeks hoesjes voor smartphones en tablets, schermbeschermers, opladers en meer. Vind alle grootste merken tegen lage prijzen. Gratis bezorging. Bezoek vandaag nog Mobile Fun!

1,3

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

geweldig

de bestelling is snel en goed en je kan altijd vragen via mail en daar ook snel antwoord in een woord geweldig ga zo door

11 augustus 2016

Super telefoonhoesje

Ik was toe aan een i.h.a. slecht verkrijgbaar hoesje. Niet bij MobileFun dus.
Aldaar besteld, waarbij ik rekende op een levertijd van 1 á 2 weken. Doch binnen één week kwam het netjes verpakt door de brievenbus. Top!

5 augustus 2016

Zeer slecht

Ik heb een hoesje besteld en de levertijd zou tussen de 3 en de 6 dagen liggen. De bestelling is volgens de mail nog dezelfde dag verzonden. Na 9 dagen is er niets binnen dus contact opnemen met de klantenservice. Deze doen helemaal niets anders dan melden dat we eerst 15 werkdagen, dat is als je op het verkeerde moment besteld hebt meer dan 3 weken!, af te wachten.

Niet bestellen bij deze website als je haast hebt!

4 augustus 2016

Slechte bezorging

Cover besteld, maar in tegenstelling tot een gewone brief duurt het bij hun 3-6 werkdagen voordat het bij je in huis ligt (RAAR). En ook dat halen ze niet want die 6 dagen komt meestal eerst, wat inhoud als je je bestelling op een vrijdag plaatst hij maandag pas verzonden wordt dus niet eerder dan de dinsdag een week later bezorgd wordt omdat post niet op maandag bezorgd wordt. (Als dit al het geval is we wachten af) Dus voor mij voortaan alleen nog bestellen bij een bedrijf die wat vlotter is. Zelfs uit China gaat sneller met de zelfde post heb ik gemerkt, dus ben benieuwd welke mobilefun gebruikt 😊

24 juli 2016

Lange levertijd

Ik had mijn hoesje besteld en vervolgens kreeg ik geen betalingsbevestiging toe gestuurd. De volgende dag heb ik gebeld en zij boden hun excuses voor aan en stuurde me gelijk de bevestiging naar de mail. Wel is de levertijd van 6 dagen ietwat lang, dit hard korter gemogen. Al met al is mijn hoesje wel netjes geleverd

19 juli 2016

Redelijke prijzen, slechte verzending!

Heb een back-cover besteld voor mijn LG Nexus X5 (€8). Heb standaard verzending betaald (€2.5) en na 7 werkdagen (terwijl ze 3-6 op de site zetten) nog steeds niks binnen.

Heb alles netjes betaald met iDeal, en ook een orderbevestiging ontvangen.

Kortom:
De prijzen zijn wel wat redelijker in vergelijken met andere online winkels in Nederland. Dus daar wel +1 voor.

Levering is zeer slecht. Zet het dan ook eerlijk op de website dat het misschien wel langer duurt a.u.b.

- Justin

12 juli 2016

Super!

Was op zoek naar de orginele ipad air 2 smartcase, maar de kleur die ik wou, creme/beige was nergens meer te verkrijgen, ook niet bij apple zelf. Bij mobilefun wel voorradig en nog eens tegen een veel scherpere prijs!!! Bezorging duurde iets langer maar het komt dan ook uit engeland!

7 juli 2016

Gewoon goed

Ik had een back cover voor mijn telefoon en een glasplaat besteld. Prijs was op deze site het laagst dus heb ik hier besteld. Paar werkdagen later en ik geniet van mijn spullen. 10/10 Would order again.

24 juni 2016

Waar is mijn pakketje gebleven?

Afgelopen donderdag heb ik een smart watch besteld bij deze website en ik moest DHL express delivery kiezen (dat gaat automatisch bij bedragen boven de 60 euro). Wat opzicht fijn is, aangezien volgens de website DHL express binnen 24 uur levert. Maar tot mijn verbazing, keek ik vrijdag middag naar de track en trace nummer en blijkbaar was mijn pakket alleen aangemeld en niet eens afgegeven bij DHL. Vrijdag had ik contact opgenomen met het bedrijf en volgens hun zijn de wetten aangescherpt op het gebied van het verzenden van apparaten met een interne lithium accu, waardoor er nu een vertraging in de levering zit. Dus kortom, Mobile Fun heeft het afgeleverd bij DHL maar DHL heeft het nog niet verzonden.

Wat erg toevallig dat ik dezelfde dag met 2 verschillende medewerkers van de DHL klantenservice had gesproken en alle 2 gaven aan dat de pakket alleen aangemeld was en nog niet afgeleverd bij DHL...Daarnaast gaven ze aan dat zolang de accu in de apparaat is ingebouwd en niet beschadigd moet het geen probleem zijn met het verzenden.

Dus ik weet nog steeds niet of mijn pakketje bij DHL is of bij het bedrijf. Mobile Fun, als mijn pakket nog niet is aangekomen bij DHL, waar is ie dan wel? Daarnaast waarom zegt de klantenservice medewerker dat hij voorlopig niet verscheept kan worden door de wetgeving terwijl DHL zelf aangeeft dat het geen probleem moet zijn?

14 mei 2016

slechte levering

In het weekend heb ik een smartphone hoesjes besteld. Het was voorradig en bij de bestelling stond dinsdag als afleverdag vermeld. Op dinsdag geen pakje maar wel een mail dat het die dag verzonden was. De meeste verzendbedrijven leveren dan de volgende dag. Maar ook toen niets ontvangen. Donderdag werd er niet bezorgd ivm Hemelvaart, maar ook vrijdag kwam er niets. Ik twijfel dus ernstig aan het bericht dat het dinsdag verzonden is. Andere reviews doen vermoeden dat dit de gewoonte is bij dit bedrijf. Volgende keer zoek ik iets langer door een sla mobile-fun over.

6 mei 2016

Prima product. leveringstijd was niet helemaal duidelijk.

Mijn zwarte case voor mijn macbook was helemaal prima. De leveringstijd had ik wat korter verwacht, maar ik had niet goed gezien dat het niet vanuit NL maar vanuit UK verstuurd wordt. Het staat wel vermeld op de site. Incl het weekend kreeg ik het de 7e dag. Geen probleem. Ik ben tevreden en zou hier weer bestellen.

29 april 2016

Levertijd onrealistisch!

Pas op! Klant wordt gelokt met kortere levertijd dan concurrentie! Daarom op 3/3 bestelling geplaatst, vervolgens al 4 mails gehad dat levering is vertraagd, nu zitten we op bijna 8 weken i.p.v. de beloofde 1-2 weken! Had Mozo back cover voor Lumia 950 beter rechtstreeks bij fabrikant Mozo kunnen bestellen, daar 3-4 weken.

5 april 2016

Lange verzendtijd

Ik heb een paar weken geleden een prijzig telefoonhoesje voor mijn mobiel besteld. ik heb een bevestiging gekregen en ongeveer een week later kreeg ik een mail dat er vertraging was en dat ze hem een paar dagen later wel konden leveren. Ik heb toen gewacht en uiteindelijk kreeg ik een week later een mail dat er alweer vertraging was. Ik had geen zin meer om nog langer te wachten op zo'n prijzig telefoonhoesje en heb mijn bestelling geannuleerd. Ik heb wel netjes mijn geld teruggekregen, maar vond het erg jammer dat dit zo ging.

31 maart 2016

Must have...

Uitstekend service, alle informatie zijn accuraat en wordt zoals het hoort geholpen.
Absoluut waar voor je geld in alle aspecten.

31 maart 2016

Snel en goed, kan completer!

Waar bijna in het hele land de voorraad van mijn Spigen hoes voor de Samsung Galaxy S7 Edge op was kon mobilefun.nl deze gewoon leveren. Helaas konden ze niet de erbij passende screenprotector leveren.
Prijzen zijn concurrerend en de bestelling afhandeling verliep soepel, professioneel!

28 maart 2016

verus iPhone 6 iron sleave

Ik kende de site niet dus altijd beetje eng. Maar zonder problemen binnen 3 dagen vanuit Engeland verzonden. Perfect verpakt en precies wat ik nodig had. Top! 👍🏻

25 maart 2016

Niet bereikbare klantenservice.

Lumia 950 back cover besteld. Geen bevestiging ontvangen wel geld van de rekening afgeschreven. Vervolgens twee maal een email gestuurd naar de klanten service, tot op heden geen reactie. Ook telefonisch niet bereikbaar, voicemail ingesproken, ook geen reactie.

24 maart 2016

Onduidelijkheid over leverdatum

Onlangs een Hoes besteld voor mij Macbook pro 13 Inch.
Ik heb contact opgenomen via de mail met MF, en hier kreeg ik direct een reactie van terug alleen is de leverdatum niet helemaal duidelijk.

Ik heb de Case 8-3-16 besteld en verzonden op 9-3-16 er word nu aangegeven door MF dat er nu 4 werkdagen verstreken zijn...

Op de site word aangegeven dat MF telefonisch bereikbaar is tussen 9:30 en 18:00 uur alleen zijn de lijnen al vanaf 13:00 uur gesloten.

Voor de rest hanteert MF goede prijzen en is de site overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

17 maart 2016