Zeggen dat het geleverd is maar nooit niks gezien , en kon ook niks ontvangen want we waren op vakantie, heb alles over gemaakt aan Test aankoop
Producten waren volgens webshop op voorraad en dus "voor 21:30 besteld, morgen in huis!". Na orderbevestiging verder geen bericht meer m.b.t. status, volgende dag ook geen pakketje. Na 3 dagen een m... Toon meer
Mango mobility heeft mij nu al vijf weken lang 2 keer per week opgebeld om een scootmobiel aan te smeren terwijl ik slechts een folder heb opgevraagd ter informatie. Geef je telefoonnummer nooit af... Toon meer
Zeeeeer slechte service, had een hoesje gekocht van Urban Armor Gear, gaat binnen 3 weken stuk. Krijg geen geld terug want hoesje is ouder dan 14 dagen, ja wat wil je!!!!! Vraag me af of het wel een o... Toon meer
Over MobileMango.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
| Mobilemango.nl was formerly known as iPodhoes.nl |
Parallelweg 9, 7141DL, Groenlo
- 040-7009700
- info@mobilemango.nl
- mobilemango.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
TOP!
Snelle en correcte service.
Vrijdag besteld, maandag in de bus in Belgie.
Eenvoudig en beste prijs.
Tevreden
Hoesje zoals op de foto, de randen blijven goed beschermd. Maakt de telefoon breder, maar verminderd de kans op uitglijden.
Snel en pribleemloos
Mooie aanbieding, makkelijke bestelprocedure en snel geleverd.
Perfecte levering en cover!
Eén van de weinige webshops die zo een uitgebreid gamma aan artikelen heeft, heb al verscheidene hoesjes gekocht maar de urban armor gear is in mijn ogen de perfecte cover :)
aanrader!
Snel besteld zeer snel geleverd
Voor 17.00 uur besteld en de volgende dag netjes bij mij thuis afgeleverd.
Echt een topper.
Top service en levering!
Via iPodhoes.nl een screenprotector van Spigen voor de Samsung Galaxy S6 gekocht (overigens apart om een Samsung product bij een winkel bestellen met een Apple product in zijn naam ;). Goede prijs en snelle levering! Zeer tevreden dus!
Snel en goed
Ruime keus
Goede prijs
Snel geleverd
Wat wil een mens nog meer?
Een kwalitatief goed product en een snelle levering!
heuptas voor smarphone s5
De telefoon past er net in . Het gebruiksgemak is zeer goed te noemen en het materiaal is van goede kwaliteit . Tijdens het lopen is er geen enkele hinder van te ondervinden omdat het Door de elastieken band om het lichaam het geheel niet gaat schudden. Kortom een uitstekend product en een snelle levering.
Rob (56)
Beste kwaliteit en beste service
Voor heel lang was Ik op zoek naar een echte lederen mini iPad hoest.
Ik kon het zelfs in Italy niet vinden. Maar wel bij iPodhoes.nl !!
Beste kwaliteit , beste prijs end snelle lever tijd.
Toen ik vorig jaar op voetbalhoesjes.nl twee voetbalhoesjes bestelde voor mijn I-phone moest ik een week wachten op mijn hoesjes.
Dus toen ik op jullie site een hoesje bestelde(op zaterdagavond) voor mijn I-phone dacht ik dat ik een week zou moeten wachten op mijn bestelling. Die maandag kreeg ik een mail dat jullie het geld en de bestelling hadden ontvangen en de volgende dag al was mijn hoesje geleverd wat ik niet verwacht had. Hierbij wil ik dus zeggen dat ik vind dat jullie een goede service hebben omdat het zo snel is gegaan.
top levering
Ik heb de hoes besteld en de volgende dag had ik hem binnen.
Ben er zeer tevreden over
Goede kwaliteit en snelle service
iPhone bumper besteld, goede kwaliteit en snelle service! Zo blijft mijn iPhone netjes!
Een fijn advies
Voordat ik de belt besteld heb had ik eerst advies gevraagd over de maat voor mijn telefoon na een dag het mooie advies gekregen dat mijn telefoon in deze belt past dus besteld .
Fijne winkel om te bestellen.
veilig opgeborgen in stoer hoesje
stoer, stevig, robuust.
Handige uitsparing aan binnenkant van de flap voor pasje en briefgeld.
1 klein nadeel is dat de telefoon zo diep in de hoes zit geklikt, dat de opstaande rand er voor zorgt dat het scherm bij de randen niet zo goed bereikbaar is als je iets wil swipen