Besides the slower delivery I got what I expected so I'm happy with the cover. Instabox delivered the item in a incorrect service point and the delivery took 5 days (3 work days), but on the other han... Toon meer

Hurtig kundeservice, ingen problem, fik ombyttet defekt vare fra lager. Man skal dog være klar over de normale 6 hverdage det tager at modtage sine varer. Jeg gentager gerne, det er 6 hverdage.... Toon meer

Let bestilling af vare, som andre netbutikker endnu ikke har formået at have på lager. - til ny telefonudgave Bestilte som almindeligt brev forsendelse (som kom fra Sverige) og modtog den korrekte... Toon meer

Det var med en smule bekymring at jeg i søndags bestilte et mobilcover. Bekymringen gik på, hvor lang leveringstid der var. Men - jeg har altså modtaget mit cover indenfor de 4 hverdage som... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Mobiele telefoon winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos os på mobiltasken.dk finder du covers, tasker og andet tilbehør til din mobiltelefon. Altid hurtige leverancer, fri fagt og lave priser.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Levering totalt uacceptabel

Levering totalt uacceptabel

Bestilte den 2. Juli en taske hos mobiltasken og får den 3. en mail om at NU er min taske afsendt og leveres med Post Nord og på hjemmesiden stod at levering normalt tager 2-5 dage.

Vi får post 1 gange ugentligt og idag den 17 har vi lige fået den ugentlige dosis og tasken var IKKE med.

Ergo er der idag, gået 14 dage siden jeg bestilte og jeg forventer ikke at den kommer før tidligst om en uge, så i bedste fald 3 ugers leveringstid og i værste fald endnu mere.

Hvis du står og skal bruge nogen julegaver fra mobiltasken så er mit bedste råd at du får bestilt i en fart hvis de skal være fremme til jul.

Jeg er godt klar over at det mest er Post Nord der er laaaaaangsomme, men det er godt nok ikke ret god forretningsskik at benytte sådanne firmaer til levering så.

PS. Hvis nogen skulle tænke "Hvad med at kontakte firmaet" så kan jeg nævne at jeg skrev en mail til dem igår men fik besked tilbage om at deres mail server havde afvist mailen, som er afsendt via en større udbyder som jeg normalt ALDRIG har problemer med og som er den mail jeg har bestilt varen med.

17 juli 2019

Is dit jouw bedrijf?