KOOP DAAR NOOIT GROTE BEDRIEGERS CHINEESE BROL DOE VOORAL GEEN MOEITE OM HET TERUG TE STUREN KOST MEER DAN AANGEKOCHT PRODUCT ZULKE FRAUDEURS MOETEN GESTOPT WORDEN HOE KUNNEN WE ALS GEZAMELIJKE... Toon meer

Let op alle slechte reviews hieronder kloppen, helaas las ik het te laat. - weken gewacht op producten - producten waren anders dan omschreven en op foto - kwaliteit extreem slecht - retour werd... Toon meer

Pakje gekocht voor bruiloft, helaas niet eerst naar review gekeken, dom dom dom. Pakje na vele weken aangekomen, echt slecht kwaliteit en totaal anders dan de foto. Weet iemand hoe je zo bedrijf ka... Toon meer

1. Modehuis

Mode

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Gewoon oplichters.

Ik heb na diverse mails gestuurd te hebben mijn geld nog steeds niet terug. Ze blijven zich verschuilen achter de douane, deze zou altijd tijd nodig hebben. Na 5 maanden blijkt dat de site van Modoo niet meer bestaat.
Dus ook weer een ervaring rijker. Gewoon oplichters.

15 juni 2025

Bestellen zelf via Azië en als je het…

Bestellen zelf goedkoop via Azië en als je het product wil retourneren mag je zelf het retourbedrag van €50,00 naar Azië betalen terwijl mijn product slechts €40,00 kost. Zo kan ik ook een webshop starten. Dit is doorgegeven aan Testaankoop en wordt verder onderzocht en afgehandeld.

31 maart 2025

Koop niet bij Modoo.nl, je krijgt er spijt van !

Modoo doet zich voor als Nederlandse firma maar is toch echt een Chinese internet firma 🤬
- Lang geduurd voordat ik bestelde heb gekregen. (skipakken)
- De ontvangen spullen wijken af van de getoonde op internet.
- Slechte kwaliteit !!!!!!!
- Na email contact met een zekere Finn van Modoo deze spullen teruggestuurd naar China wat je circa € 50,- kost.
-Tot heden is niet bekend of deze spullen zijn ontvangen in China. Lange inklaringstijd van douane als ze al überhaupt in behandeling aldaar.
- Modoo.nl --> Finn verwijst je terug naar PostNL om pakket te traceren.
- Gevolg tot heden mijn geld NIET terug.
-Dus ben gewaarschuwd en koop er NIET !!!!!!!

5 maart 2025

Oplichterij

Confectiemaat klopt niet , kwaliteit van artikel beneden alle peil !
Retourneren heel ingewikkeld en kost zoveel als het artikel zelf !
Het zijn oplichters !

22 maart 2025

Oplichters en bedriegers

Oplichters en bedriegers broeken besteld..lang gewacht Flut kwaliteit en verkeerde maat Retour gestuurd en nooit meer iets gehoort Bestel hier niets !!!!!

3 februari 2025

Frauduleuze praktijken!

Frauduleuze praktijken!! Ik kocht een paar lederen laarsjes en toen deze na lang wachten eindelijk werden geleverd bleek het nepleder te zijn! Terug sturen kan, na heel wat over en weer gemail, maar dan wel op eigen kosten, met track en trace en dat naar China!
Wie kan deze oplichters een halt toeroepen!!?

7 maart 2025

Opgelet...het zijn oplichters !

Opgelet...het zijn oplichters !
Ze houden de mensen aan het lijntje met vele mails om te retourneren...om uiteindelijk te zeggen dat je de hoge retourkosten naar China zelf dient betalen en met het risico het pakket te verliezen!
A bad experiment, never again !!!

3 maart 2025

Niet bij bestellen!!!!!!

Om te beginnen kreeg ik geen orderbevestiging, na verschillende mails en 48 uur later dan toch een bevestiging. Ik heb dit onmiddellijk geannuleerd (had ondertussen de reviews gelezen) en wacht nu nog steeds op mijn geld.

13 februari 2025

Oplichters zullen het anders niet…

Oplichters zullen het anders niet noemen!!! Ik heb een heel ander artikel ontvangen en om het te retourneren moet ik het terugsturen naar China. De verzendkosten zijn hoger dan het artikel. Dit is belachelijk!!!!!

4 januari 2025

Pure oplichterij!

Ik had zwarte cowboylaarsen besteld voor 53euro. Nadat de laarzen na lang wachten werden geleverd, bleken deze totaal niet overeen te stemmen met de foto's. Goedkope plastieken laarsen die niet eens lijken op cowboylaarsen. Onmiddelijk nam ik contact op om te retourneren. Eerst wordt geprobeerd jou te overtuigen om te ruilen. Uiteindelijk mag geretourneerd worden, maar je moet wel in aanmerking komen en foto's opsturen van het artikel om zeker te zijn dat je niet voor niets zou terugsturen. De retourkosten zijn ten laste de aankoper, maar wat blijkt is dat de retourkosten 62,5euro of 52euro (onder 1kg kosten) omdat ze dienen terugestuurd te worden naar China.
Pure oplichterij dus! Koop hier zeker niets zowel de kwaliteit strookt niet met de foto's als de service nadien laat alle wensen over. Je bent niet alleen jouw geld kwijt maar ook veel tijd door de trage oneerlijke service. Lesly België

28 januari 2025

Modoo.nl verdient geen enkele ster

Ze verdienen geen enkele ster! Mijn kledij niet ontvangen!! Nooit koop ik hier nog iets!!! Ze beloven veel maar helaas,
Gelukkig nietbezorgd.nl ingeschakeld, ze helpen je heel goed!!

25 januari 2025

Goedkope kwaliteit producten

Goedkope kwaliteit producten. Lijkt enigszinds op de foto maar is alles mee gezegd. Als je ook maar iets op details let of naar de stof kijkt zie je dat het goedkoop materiaal is en slecht afgewerkt. Had ik maar eerder de reviews gelezen want retounering is zelf betalen. (55 euro naar china).

24 december 2024

Waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf.
Kleding ziet er heel anders uit dan op de foto. Terug sturen naar China. En dan nog op eigen risico.
Dat dit zomaar kan als zogenaamd Nederlands bedrijf.
-10 sterren.
NOOIT IETS KOPEN!!!

22 januari 2025

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Op de verpakking staat 2xxl en in de verpakking zit in truitje voor een klein kind. Terugsturen kost 57,- dus dat is geen optie. De truien hebben geen ingenaaid label! Niet in zee gaan met deze firma!

22 januari 2025

Eigenlijk is 1 ster nog te hoog…

Eigenlijk is 1 ster nog te hoog geranked. Het is een schande deze webshop: eigenlijk jatten ze geld. Ze traineren het retour, laten je terug naar China sturen voor meer geld dan het waardeloze product. Deze webshop moet kapot gemaakt, het is een schande!!

21 januari 2025

Waardeloos product

Slecht product, een skipak van slechte kwaliteit met ook nog een produktiefout, klittenband met aan beide kanten dezelfde strip, zodat je die dus niet kunt sluiten. Daarna een klantenservice die per email zoveel mogelijk tijd probeert te rekken, en hoopt dat je dan afhaakt. Uiteindelijk blijkt het een bedrijf gevestigd in China te zijn, en zouden de terugzendkosten voor mijn eigen rekening komen. Die zijn zo hoog dat ik het risico van de investering (meer dan 60 euro, dan mogelijk alsnog niks terugkrijgen), niet aandurfde. Ik koop nooit meer iets bij Modo.

3 januari 2025

oplichters

Op de website staan artikelen mooier afgebeeld dan dat ze in werkelijkheid zijn.
Zeer slechte kwaliteit producten.
Ik begrijp niet dat de Nederlandse overheid hier niets aandoet.
Ik heb op deze manier geen vertrouwen meer in Nederlandse webshops, en zal er alles aan doen om ze iedereen af te raden.

6 januari 2025