Ik heb na diverse mails gestuurd te hebben mijn geld nog steeds niet terug. Ze blijven zich verschuilen achter de douane, deze zou altijd tijd nodig hebben. Na 5 maanden blijkt dat de site van Modoo... Toon meer

KOOP DAAR NOOIT GROTE BEDRIEGERS CHINEESE BROL DOE VOORAL GEEN MOEITE OM HET TERUG TE STUREN KOST MEER DAN AANGEKOCHT PRODUCT ZULKE FRAUDEURS MOETEN GESTOPT WORDEN HOE KUNNEN WE ALS GEZAMELIJKE... Toon meer

Let op alle slechte reviews hieronder kloppen, helaas las ik het te laat. - weken gewacht op producten - producten waren anders dan omschreven en op foto - kwaliteit extreem slecht - retour werd... Toon meer

Pakje gekocht voor bruiloft, helaas niet eerst naar review gekeken, dom dom dom. Pakje na vele weken aangekomen, echt slecht kwaliteit en totaal anders dan de foto. Weet iemand hoe je zo bedrijf ka... Toon meer

1. Modehuis

Mode

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Modoo OPLICHTERS

Ze suggereren een "normaal bedrijf"te zijn. Site ziet er nederlands uit. Komt ook uit Hongkong!! Ik ben er ook ingetrapt. Ik probeerde binnen 4 dagen mijn bestellingen te herroepen maar denk dat ik gewoon mijn geld kwijt ben. Pure oplichting!! Trap er niet in!!

30 november 2024

Oplichting

Moodo stuurde een andere trui dan besteld. Ik kan de trui retour zenden maar de kosten met track en trace naar China zijn voor mezelf. Ik heb binnen 2 weken afgezien van mijn bestelling maar ze gaan mijn geld niet terugstorten omdat ze van mening zijn dat ze me ter wille zijn geweest met het aanbod de verkeerd geleverde trui retour te zenden op eigen kosten. Ze boden nog wel de mogelijkheid om de verkeerd geleverde trui te houden en 15% van mijn aankoopbedrag terug te storten. Oplichting dus! Koop er vooral niets.

29 oktober 2024

1 ster is zelfs nog teveel

1 ster is zelfs nog teveel. De kwaliteit is gewoon ondermaats en de kleding komt helemaal niet overeen met de foto's op de website! Indien je wil retourneren, moet je het product naar China verzenden en zijn de verzendkosten meer dan de aankoopprijs van het product. Kortom: NOOIT kopen bij Modoo.nl Oplichterij eerste klas! Dropshipping

20 maart 2024

oplichters

Mijn bestelling werd nooit verzonden en ik heb na 6 maanden nog steeds mijn geld niet terug!
Ik kreeg ondertussen al meer dan 10 keer reactie op mijn mail dat ze me bedanken voor hun geduld en het bekijken. Ze houden me gewoon aan het lijntje en betalen niet terug, oplichters!

22 november 2024

Niet bestellen bij Modoo!!

Ik bestelde bij Modoo.nl een merinowollen trui, dat was toch wat men beloofde. Toen ik deze ontving, was het een goedkope, lelijke trui van Chinese makelij en met 0% merinowol. Nadien beloofde men een deel van het geld terug te storten maar dat heb ik uiteraard nooit ontvangen. Het zijn echt oplichters, de website zou afgesloten moeten worden!

11 september 2024

Slechte communicatie die ze aanhouden 2…

Slechte communicatie die ze aanhouden 2 wkn lang met geen antwoord op mijn vraag. En vervolgens zeggen: uw 30 dgn is verstreken.
Tevens ik heb geen ordernummer of aankoopbon ontvangen na de betaling. Modoo doet doet altijd lees ik in revieuws. Maar je mag het alleen met die gegevens retour zenden.
Dus dat kan dan niet.
En zo zijn er meerdere zaken.

Dit is mijn 2e aankoop bij hen. En 2x dezelfde problemen. Ik koop hier niets meer. Onbetrouwbaar!!!

18 november 2024

Modoo.NL ervaring :

Modoo.NL ervaring :
- slordige levering met onbekende expediteur.
- niet overeenkomstig de maatvoering Europa
- heb een maat groter besteld zoals jullie adviseerden ( dus XL ),maar in werkelijkheid Is het nog steeds een maat kleiner geleverd ( hoogstens een Europese medium )
- website zegt geen woord van waar de levering komt, schijn wordt gewekt van Nederland, maar in werkelijkheid van China
- verzending en levering gebeurd niet met post.nl zoals vermeld op website, maar met een of ander onbekende en slordige expediteur , die niet levert in de brievenbus. Maar ergens in het struikgewas.( voor dezelfde prijs had ik de levering nooit gevonden )

16 september 2024

Een ster geven?? NEEEEEEE

Een ster geven??? -1 bestaat niet!!!
Deze verdienen ze wel. WAARSCHUWING: koop hier aub niets. Oplichters van een enorme klasse. Laat u niet verleidend je koopt iets, krijgt iets wat er niet op lijkt. Terug sturen kan Maar naar CHINA 2! Ong. €50 daarvoor betalen.

3 september 2024

Pure oplichters

Pure oplichters! Weken wachten op artikelen die finaal nog qua aantal noch qua maat overeen stemmen met je bestelling. Op mails krijg je enkel standaard mailtjes terug die je aan het lijntje houden. Chinese brol, waardeloze firma!

5 november 2024

Commande non reçue

J’ai commandé une robe, que j’ai payé également.
Ils ne l’ont plus en stock et me propose un échange. Je n’ai jamais reçue aucune des robes, ni de remboursement..
vraiment pas sérieux à éviter !
Ik heb een jurk besteld, waar ik ook voor heb betaald.
Ze hadden hem niet meer op voorraad en boden mij een omruiling aan. Ik heb nooit een van de jurken ontvangen, noch een terugbetaling.
echt niet serieus om te vermijden!

1 september 2024

Een vreselijk bedrijf

Een vreselijk bedrijf
De website ziet er mooi en strak uit maar dat de kleding uit China komt staat nergens vermeld
Nu al weken aan het wachten op mijn bestelling
Gemaild
Steeds vragen ze om geduld
Mijn geduld is op en ik wil mijn geld terug
Dit word niet begrepen
Al meerdere keren gevraagd om track&tracé codes van mijn pakketten
Helaas weer niets gehoord
Bestel hier niet
Je bent er erg druk mee
En je ontvangt niks

26 september 2024

Koop hier niks PAS OP ik heb een…

Koop hier niks PAS OP ik heb een winterjas gekocht voor 89€ maar een andre gekregen kan gebeuren maar de retourzending komt voor eigen rekening 52€ moet het naar China terug sturen afzetters

30 oktober 2024

Modoo is één grote scam !!

Modoo is een scam. Kwaliteit van kledij is extreem slecht. Terugsturen zou naar Chinees adres moeten, maar kost tussen de 50 en 65 €, Modoo is enkel geïnteresseerd in je geld, niet in service, retour, enz. en zeker niet in iets terugbetalen Niets kopen bij Modoo.

6 oktober 2024

Koop hier aub niets

Koop hier aub niets. Het bedrijf hanteert een retouradres in China waardoor je nog extra geld kwijt bent en geen garanties. De verzendkosten zijn waarschijnlijk hoger het bedrag dat je terugvordert. De ‘zogenaamde’ klantendienst is een automatisch ingestelde reply waar ze voorstellen om 15% terug te betalen en je mag het artikel houden. Nietbezorgd.nl ingeschakeld. Afwachten.

30 oktober 2024

Dit bedrijf is een scam

Dit bedrijf is een scam! Een dropshipper die rommel naar je opstuurt terwijl je dik geld betaald voor kleding die je niet krijgt. Wat je wel krijgt is synthetisch troep uit China. Retour sturen kost je 50 euro!!! De foto’s lijken totaal niet op wat je toegestuurd krijgt en als je een klacht indient bij de klantenservice krijg je allerlei onzin mails terug. Je krijgt je geld niet terug, het kost alleen maar meer.

24 oktober 2024