Ik heb na diverse mails gestuurd te hebben mijn geld nog steeds niet terug. Ze blijven zich verschuilen achter de douane, deze zou altijd tijd nodig hebben. Na 5 maanden blijkt dat de site van Modoo... Toon meer

KOOP DAAR NOOIT GROTE BEDRIEGERS CHINEESE BROL DOE VOORAL GEEN MOEITE OM HET TERUG TE STUREN KOST MEER DAN AANGEKOCHT PRODUCT ZULKE FRAUDEURS MOETEN GESTOPT WORDEN HOE KUNNEN WE ALS GEZAMELIJKE... Toon meer

Let op alle slechte reviews hieronder kloppen, helaas las ik het te laat. - weken gewacht op producten - producten waren anders dan omschreven en op foto - kwaliteit extreem slecht - retour werd... Toon meer

Pakje gekocht voor bruiloft, helaas niet eerst naar review gekeken, dom dom dom. Pakje na vele weken aangekomen, echt slecht kwaliteit en totaal anders dan de foto. Weet iemand hoe je zo bedrijf ka... Toon meer

1. Modehuis

Mode

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

bedrijf hanteert achteraf een Chinees…

bedrijf hanteert achteraf een Chinees retouradres hetgeen tegen de richtlijn van de ACM is; voorts is het product van inferieure kwaliteit en niet volgens Europese maatvoering; ook geen vermelding van adres, telefoonnummer, inschrijving KvK en BTWnr. NietBezorgd.nl ingeschakeld.

26 september 2024

NietBezorgd.nl

Contacteer "NietBezorgd.nl" om deze wanpraktijken van Modoo aan te klagen. "NietBezorgd.nl" heeft mij goed geholpen & begeleid in dit proces. Aarzel niet om dit team haar hulp te vragen.

21 oktober 2024

Boerebedrog

Boerebedrog . Ik kocht een jas van 50€ werd aangeraden om een maat groter te nemen en was nog te klein . Ik wou deze terug sturen maar moest terug naar China en kostte me ook rond de 50€ . Gelukkig nog iemand gelukkig mee kunnen maken maar wel 50€ verloren .

10 oktober 2024

NOOIT daar bestellen !!

NOOIT daar bestellen !!! Pure afzetterij !!!
Retour naar China ; 50 euro —> en uiteindelijk gewoon terug thuis beland !!! Geld kwijt van aankoop en 50 euro retourgeld !!!

2 mei 2024

2 maal 5 x wollen sokken besteld

2 maal 5 paar wollen sokken besteld. Helaas niet gekeken naar reviews. Anders had ik dit niet gedaan.
50 euro uitgegeven.
Na twee weken wachten kreeg ik 2 paar sokken geleverd.
Tot nu toe nog geen reacties gekregen via de email.

16 oktober 2024

GROTE BEDRIEGERS

KOOP DAAR NOOIT GROTE BEDRIEGERS
CHINEESE BROL
DOE VOORAL GEEN MOEITE OM HET TERUG TE STUREN KOST MEER DAN AANGEKOCHT PRODUCT
ZULKE FRAUDEURS MOETEN GESTOPT WORDEN
HOE KUNNEN WE ALS GEZAMELIJKE GEDEPUTEERDEN ACTIES ONDERNEMEN ZODAT DIT STOPT EN ER GEEN SLACHTOFFERS MEER VALLEN
INDIEN IEMAND IDEE WAT WE GEZAMELIJK KUNNEN DOEN LAAT MAAR WETEN

25 september 2024

Wat een vreselijk bedrijf zeg!

Wat een vreselijk bedrijf zeg!! Ze leveren enorm slechte kwaliteit. Retouneren moet naar China kost je gewoon €25 en blijft heg maanden daar bij de douane liggen en komt hef weer retour bij mij thuis. Ik hun gemaild maar daar word je echt woest van. Ze houden je net zo lang aan het lijntje tot je de moed opgeeft. Grote oplichters zijn het

5 oktober 2024

geen aankopen bij doen lees goed alle reviews

Zeker niet aan te raden iets te kopen. Had 3 stuks textiel besteld in linnen.... Artikels na ongeveer 3 weken mogen ontvangen. Van linnen niet veel te merken...35% katoen en 65%polyester. Gemaild dat de omschrijving niet klopt en dat het niet mijn fout was. Ondanks dat zij fout zijn moet ik toch de retourkosten betalen naar ....China. Ik had 111.00€ betaald retourkosten zouden 55.00€ bedragen. Er via verschillende mails(een tiental)op gewezen dat het geen linnen was en ze zouden mij dan toch 25% terugbetalen van het aankoopbedrag en de goederen kon ik dan volgens hen aan een goed doel schenken.
Eigenlijk beter ze niet weg te schenken want de kwaliteit is onder nul en een vieze geur in de kledij. Maar vandaag melding gekregen dat door het feit dat mijn aankoop in promotie stond (hetgeen ze bijna met elk artikel doen) er geen 25% zou terugbetaald worden. Spijtig dat ik nog 1 ster moet geven hetgeen ze niet verdienen. Gouden raad - had beter eerst de reviews moeten lezen dan had ik er zeker geen aankoop gedaan. Dus een aanrader van er niets te kopen.

2 oktober 2024

Pakje gekocht voor bruiloft

Weet iemand hoe je zo bedrijf kan aanpakken zodat deze bedrijven niet meer mensen oplichten.
Zal fijn zijn, want als zo een bedrijf niet wordt gepakt dan blijven ze mensen oplichten, denk dat aangift moet wordt gedaan voor oplichten.

2 oktober 2024

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! Had iets besteld en leek totaal niet op de foto was een hele andere kleur en was een rok inplaats van een jurkje!! En ze andwoorden niet op mails allemaal troep uit china

2 september 2024

De grootste oplichters ooit!

De grootste oplichters ooit!! Express de verkeerde maat opsturen zodat je voor 23 euro weer nieuwe moet bestellen . Terug zenden is 60 euro! Naar China!!! Terwijl de site er Nederlands uit ziet! Mijn 100 euro is weg voor een pak dat er uitziet alsof hij voor 5 euro is gemaakt !! “Finn” beantwoord de mailtjes die gewoon zijn geautomatiseerd! Ajb koop hier niet!!!!

23 september 2024

Dropshipping

Dropshippers. Sandalen waren van slechte kwaliteit en verkeerde maat. Website ziet er gelikt uit maar alles komt uit China en retour sturen kost 55 euro (retour China). Communicatie is uiterst vriendelijk maar geautomatiseerd en dus een doodlopende weg. Niets kopen bij dit 'bedrijf'

20 september 2024

Het product voldeed totaal niet aan wat…

Het product voldeed totaal niet aan wat ik besteld had. Retourneren via China met extra kosten. Nooit meer iets van gehoord totdat ik zelf contact zocht met Modoo. Geen geld terug gehad . Het duurt nu al 6 maanden. Wat een afzetters. Koop hier nooit iets!!!!!!!

18 september 2024

Schoenen besteld in maat 38

Schoenen besteld in maat 38. Zagen er goed uit op de foto. Na 4 weken wachten eindelijk geleverd. Zijn het schoenen in maat 34 en het materiaal is echt plastic valt niet mee te lopen. Heen en weer mailen over retour beleidt. Mag ik het na 3 weken eindelijk retour sturen maar wel zelf opdraaien voor de verzend kosten van in totaal 55 euro!!! Dit kost meer dan dat ik voor het product zelf betaald heb. Zou willen dat ik alle andere reviews had gelezen voordat ik hier had besteld..

14 september 2024

Verkopen voor het vierdubbele aan prijs…

Verkopen voor het vierdubbele aan prijs wat ze vanuit China laten verzenden. Nul service. Verkeerd product ontvangen, retour mag maar Chinees postcode wordt niet geaccepteerd op bijgevoegd dhl formulier. Zelf retourkosten dragen ondanks fout vanuit hen. Dan andere optie, 15% orderbedrag terug. Nope. Dan 20%? Nope. Hou het product en bestel iets anders voor hetzelfde orderbedrag. Vooruit om van het gezeur af te zijn.. of je even bijna een tientje wilt overmaken aan verzendkosten. Het bedrijf zit o.a. in Zoetermeer. We brengen dit binnenkort wel een bezoekje.. even uitleg vragen over het zeer moeizame verloopt en dan graag een directe oplossing.

13 september 2024

Elke euro is voor de vuilbak

Mijn trui was de foute kleur en gelijk als een lodder vod... na 67 e-mails over en weer een bon van -50% bij de volgende aankoop, ( om dan weer een rotverhaal te starten... ? )
Mensen, elke euro die je uitgeeft gaat naar de vuilbak, begin er niet aan.

12 september 2024