Moja Ksiazeczka Reviews

2.726
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Możliwość personalizacji książeczki jest cudowna, ale nie ma wielu opcji chociażby kolorów włosów albo fryzur. Robiłam chłopca jasny blond a dziewczyna ma ciemniejszy blond, ale następny odcień to... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

o wartości książeczek decyduje nie tyle moja ocena co ich bezpośredniego kilkuletniego odbiorcy, który z wypiekami na twarzy wczytywał się w historię, której jakkolwiek nie przeżył osobiście, to z rac... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Przepiękne książeczki o wyjątkowej treści. To już moje drugie zamówienie z tej strony. Ilustracje są śliczne, treść dostosowana do wieku, a możliwość nadania postaciom książki imion i wyglądu jest nap... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Książeczki są pięknie napisane, zilustrowane, to świetny prezent. Jedynie miałabym sugestię do producenta: proszę rozważyć wprowadzenie możliwość wyboru także wieku "bohaterów" książki. Bo chciałabym... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekenuitgever

Over Moja Ksiazeczka

Geschreven door het bedrijf

Zamów online i otrzymaj swoją spersonalizowaną książeczkę

Wspólnie z utalentowanymi autorami i ilustratorami tworzymy personalizowane książeczki dla dzieci, w których Twoje dziecko gra główną rolę. Dane osobowe, takie jak kolor włosów i odcień skóry dziecka, a także wiele innych informacji osobistych z codziennego życia dziecka sprawiają, że książeczki są czymś absolutnie wyjątkowym i niepowtarzalnym.

Wyjątkowy pomysł na prezent dla dziecka

Nasze niezwykłe książeczki przygotowywane są dla dzieci w każdym wieku. Tematy historii są bardzo różnorodne: od kosmosu, świata dinozaurów, podróży w czasie do odstawiania smoczka oraz poznawania odgłosów zwierząt.

Jesteśmy do dyspozycji w dni powszednie i zawsze chętnie pomożemy w znalezieniu odpowiedniej książeczki dla Twojego dziecka.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.726)

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zadowolony klient

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Starannie zapakowane. Porządnie wykonane. Polecam

3 december 2024

Świetna jakość wykonania

Świetna jakość wykonania. Ciekawa historia. Godne polecenia.

1 december 2024

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bardzo ładne książeczki, treść nie zawsze dostosowana

Bardzo ładne książeczki, które będą wspaniałą pamiątką dla dzieci. Barwna szata graficzna. Dopracowane. Ciekawa treść w przypadku jednej książeczki, co do drugiej mam zastrzeżenia. Ma być dostosowana dla małych dzieci (dziewczynek), a treść jest nieciekawa dla dziecka - to nawiązanie do różnych znanych księżniczek, których małe dziecko nie zna. Brak fabuły.

29 november 2024

Antwoord van Moja Ksiazeczka

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za opinię!

Cenimy konstruktywną krytykę i zawsze jesteśmy otwarci na uwagi naszych klientów, aby móc nieustannie ulepszać nasze produkty.

Pozdrawiam serdecznie, Joana.

Absolutna rewelacja!!!

15 november 2024

Uwielbiamy

Uwielbiamy! Zwłaszcza, że można dobrać język jest to u nas strzał w 10. Mamy już 4 i wszystkie są wspaniałe.

29 november 2023

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Książeczki spełniają moje oczekiwania, ale....

Książeczki spełniają moje oczekiwania. Ale: po 5 minutach od złożenia pierwszego zamówienia złożyłam drugie zamówienie na ten sam adres. Chciałam zamówienia połączyć, tym bardziej, że wtedy nie płaciłabym za koszty przesyłki, więc napisałam od razu maila w tej sprawie. Niestety dopiero na drugi dzień dostałam mailem odpowiedź, że zamówienia są już w realizacji i nic zmienić nie można; tylko, że 5 minut po złożeniu zamówień nie były jeszcze w realizacji. Gdyby nie ta sytuacja dałabym 5 gwiazdek, a tak to tylko 3.

19 november 2024

Antwoord van Moja Ksiazeczka

Dzień dobry, dziękujemy za opinię!

Pozdrawiam, Joana

Książeczki są pięknie wykonane

Książeczki są pięknie wykonane. Okładka i karteczki wysokiej jakości. Kolorowe więc cieszą oko. Wspaniała pamiątka

15 november 2024

Fantastyczne książeczki.

Fantastyczne książeczki.
Wnuczek i my, jego rodzinka, zaangażowani w pasjonujące świąteczne przygody... Czego chcieć więcej? Ładne wydanie... Piękna pamiątka na całe życie.

28 november 2024

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Poprzednia kupiona książeczka o…

Poprzednia kupiona książeczka o kosmosie była super. Ta o zwierzętach na farmie jest mniej ciekawa i nie podoba mi się, że imię dziecka nie jest odmieniane przez przypadki. zawsze jest w mianowniku, co czasami dziwnie brzmi w zdaniu.

28 november 2024

Antwoord van Moja Ksiazeczka

Dzień dobry, dziękujemy za opinię!

Pozdrawiam, Joana

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To już druga książeczka zamówiona. Obie spełniły moje oczekiwania zarówno treść jak i wykonanie , a wnuczek bardzo Lubi je czytać. Bardzo polecam

18 november 2024

Bardzo fajna książeczka

Bardzo fajna książeczka, dzieci były zachwycone, nie dowierzały, że ich imię jest w treści.

27 november 2024

Piękne książeczki,

Piękne książeczki,
Szybka realizacja, polecam !:)

26 november 2024

Książeczka w różnych językach

Książeczkę mogłam zamówić w różnych językach, co dla mnie jest super opcją! Dobra jakość, szybka realizacja - wszystko super!

18 november 2024

Świąteczne Książeczki

Książeczki są bardzo ładnie wydane w sztywnej okładce. Podając imię naszego dziecka możemy wybrać też kolor i długość włosów, staje się bohaterem tytułowej bajki. Świetna zabawa dla dzieci i radość dla dorosłych widząc szczęśliwe dzieci. Polecam papier błyszczący i kolorowe obrazki przyciągają uwagę.

25 november 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamówiłam pierwszy raz książeczkę i…

Zamówiłam pierwszy raz książeczkę i jestem bardzo zadowolona. Polecam, ponieważ jestem zachwycona ich wyglądem, kolorami i perfekcyjnym wykończeniem.

22 november 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To już nasza druga książeczka.

To już nasza druga książeczka, obie są piękne, ciekawe i godne polecenia, za rok planujemy kolejny zakup.
Serdecznie dziękujemy.

22 november 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zamawiam te książeczki już chyba drugi…

Zamawiam te książeczki już chyba drugi rok. Za każdym razem realizacja i wysyłka bardzo szybka. I idzie to w parze z jakością. Książeczki robią naprawdę super wrażenie. Super pamiątka dla dziecka

21 november 2023

Bardzo dobra jakość

Bardzo dobra jakość. Dzieci będą zaskoczone tekstem.

21 november 2024

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dobrej jakości druk - cena zgodna z jakością

Dobrej jakości druk, konkretna oprawa, dbałość o szczegóły, a przede wszystkim zgodność z zamówieniem klienta! Szczerze polecam! Zamówiłam 4 książeczki w tematyce świątecznej, z których każda równie piękna :) Myślę że dzieci będą zachwycone historiami o nich samych, rodzicach, a i dziadków jeszcze wplotłam :) cena nie mała ale uważam że warto - prezent na lata, wracając do wspolnej lektury co roku w okolicach świąt.

13 november 2024

Dit is Trustpilot