Moja Ksiazeczka Reviews

2.726
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Możliwość personalizacji książeczki jest cudowna, ale nie ma wielu opcji chociażby kolorów włosów albo fryzur. Robiłam chłopca jasny blond a dziewczyna ma ciemniejszy blond, ale następny odcień to... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

o wartości książeczek decyduje nie tyle moja ocena co ich bezpośredniego kilkuletniego odbiorcy, który z wypiekami na twarzy wczytywał się w historię, której jakkolwiek nie przeżył osobiście, to z rac... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Przepiękne książeczki o wyjątkowej treści. To już moje drugie zamówienie z tej strony. Ilustracje są śliczne, treść dostosowana do wieku, a możliwość nadania postaciom książki imion i wyglądu jest nap... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Książeczki są pięknie napisane, zilustrowane, to świetny prezent. Jedynie miałabym sugestię do producenta: proszę rozważyć wprowadzenie możliwość wyboru także wieku "bohaterów" książki. Bo chciałabym... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekenuitgever

Over Moja Ksiazeczka

Geschreven door het bedrijf

Zamów online i otrzymaj swoją spersonalizowaną książeczkę

Wspólnie z utalentowanymi autorami i ilustratorami tworzymy personalizowane książeczki dla dzieci, w których Twoje dziecko gra główną rolę. Dane osobowe, takie jak kolor włosów i odcień skóry dziecka, a także wiele innych informacji osobistych z codziennego życia dziecka sprawiają, że książeczki są czymś absolutnie wyjątkowym i niepowtarzalnym.

Wyjątkowy pomysł na prezent dla dziecka

Nasze niezwykłe książeczki przygotowywane są dla dzieci w każdym wieku. Tematy historii są bardzo różnorodne: od kosmosu, świata dinozaurów, podróży w czasie do odstawiania smoczka oraz poznawania odgłosów zwierząt.

Jesteśmy do dyspozycji w dni powszednie i zawsze chętnie pomożemy w znalezieniu odpowiedniej książeczki dla Twojego dziecka.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.726)

31 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

rewelacja

Zamówiła dwie książeczki wszystko poszło sprawnie i bezbłędnie. Maluchy zadowolone. Pewnie jeszcze skorzystam zwłaszcza z promocji 2 za 1

Świetna książka

Świetna książka, piękne wykonanie i pamiątka na całe życie. Polecam 😍

Książki starannie wydane

Książki starannie wydane, pomysłowe, ładne graficznie. Świetna niespodzianka dla dzieci na Gwiazdkę.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo fajny pomysł na prezent

Bardzo fajny pomysł na prezent. Bardzo fajna wymyślona opowieść i Bardzo umiejętnie wplecione postaci podpasowane pod indywidualne zamówienie

Polecam goraco 😊

Bardzo polecam wybór książek personalizowanych, Wzbudzają dziecięcą i nie tylko ciekawość, zachęcają do czytania.Sa bardzo starannie i pomysłowo wykonanie. Dzieci są bardzo zadowolone i często wracają do przygód opowiadanych w książkach😊

Świąteczna książeczka

Fakt, że bohaterami książki były nasze dwie wnuczki sprawił im wiele radości a jednocześnie zaskoczył je. Książeczka jest ładnie wydana, kolorowa i ciekawa.

Książeczki piękne

Książeczki piękne, starannie wydrukowane, twarda oprawa, bez błędów w tekście. Realizacja ekspresowa, wszystko przyszło na czas. Polecam!

Wszystko zgodnie z opisem

Wszystko zgodnie z opisem
Szybka i miła obsługa klienta

Piękna książeczka oprawa…

Piękna książeczka oprawa tekst.Ksiazeczke kupiłam wnuczce była przeszczesliwa jak się jej czytało a jakie zaskoczenie że ona jest bohaterem i jej rodzina .Polecam serdecznie

Książeczki dla mojej wnuczki

Zamówiłam dwie książeczki dla wnuczki. Jestem pod wrażeniem wydania , jakości ,wszystko zgodnie z opisem . Z całego serca polecam to wydawnictwo. Profesjonalizm Firmy w każdym calu

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

pobieranie ponownych opłat

Paczka wysłana za pobraniem, pomimo dokonania wcześniejszej opłaty. Brak odpowiedzi na maile ze strony sprzedawcy.

29 november 2023
Review zonder uitnodiging

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro, że miała Pani problemy z doręczeniem Pani zamówienia. Odpowiedzieliśmy na Pani maile i zawsze służymy pomocą. Mamy nadzieję, że wkrótce otrzyma Pani zamówione książeczki i zdecyduje się Pani na wystawienie nam nowej opinii. Życzymy miłego dnia!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Książka pięknie napisana

Książka pięknie napisana, postacie bardzo przypominają dzieci szkoda tylko , że nie można wybrać koloru oczu . Wtedy książka byłaby idealna.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Książeczka z księżniczkami przerosła…

Książeczka z księżniczkami przerosła moje oczekiwania! Coś pięknego i bardzo wartościowe treści! Aż się wzruszyłam czytając :)

Super realizacja

19 oktober 2023

Śliczna książeczka

Śliczna książeczka, papier kredowy, piękne ilustracje. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!

11 oktober 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo ładne wykonanie i dobra jakość

Bardzo ładne wykonanie i dobra jakość, oryginalny pomysł. Szybka wysyłka

23 oktober 2023

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Czytanie tych książeczek z wnukami to wzruszenie, radość i piękne chwile.

Czytanie tych książeczek z wnukami to było bardzo wzruszające doświadczenie. Chłopaki mieli gęby szeroko otwarte i chłonęli każde słowo. A ja miałam kłopoty z czytaniem i ze śmiechu i ze wzruszenia.
Doskonały prezent.

6 oktober 2023