Møllehuset har de smukkeste omgivelser og de fineste lokaler. Vi holdt begravelseskaffe der, men aldrig har jeg fået sådan noget dårligt brød. bollerne var tørre og' smør smagte af fryser, samt af... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hold da lige op for et fantastisk sted!! Man skal lede længe efter et så lækkert traktement, som vi fik i form af Krondyrkølle af Bangsbovildt og husets udgave af Pariserbøf. Utroligt velsmagen... Toon meer
Søndag d. 15 dec 2024 til julefrokost i møllehuset, Frederikshavn. De reklamerede med "et brag af en julefrokost" vi repræsentere 18 personer. Maden var meget ringe, ingen julemad men tøm køleskabet... Toon meer
Behagelig og go betjening. Følte os værdsat og nød den gode mad 😊 Kommer gerne igen 🇩🇰❤️
Bedrijfsgegevens
- Hotel
- ook in
- Restaurant
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi tilbyder også overnatning på vores hotel, som kun ligger 400 meter væk. Se mere på www.lisboa.dk
Contactgegevens
Skovalleen 45, 9900, Frederikshavn, Denemarken
- mollehuset.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Aldrig nogensinde mere
Dette var så 2. Og allersidste gang jeg/ vi lægger vores penge i Møllehuset. Begge gange dårlig/ ingen betjening. Mega dårligt mad. Når der endelig var noget på buffén. Pinligt at være vært til en julefrokost, og ens gæster mangler mad og drikke vare. GØR DET ALDRIG IGEN.
Og vil hermed advare alle om ikke at gøre det.
Vi havde en vegetar med som gæst. Og havde spurgt og det var et problem og om de kunne lave noget til denne. Det var ingen problem fik vi af vide. Det de kunne mønstre var en total klam tør og grå burger. 👎
En meget dårlig oplevelse.
Var lørdag d. 3 dec 2022 til julefrokost i møllehuset, Frederikshavn. De reklamerede med "et brag af en julefrokost" vi repræsentere 19 personer, og derud over var der 12 andre gæster. Maden var meget ringe. Der var igen smag, og der var simpelthen for lidt mad. Nogle fik ikke steg, og nogle fik ikke hamburgerryg. Til silden skulle vi hele tiden selv påpege at brødkurven var tom. Vi skulle selv hele tiden bede om drikkevarer og påpege at vand karafler var tomme. Jeg kan ikke anbefale julemenuen hos Møllehuset Frederikshavn.
Fantastisk beliggenhed
Fantastisk beliggenhed. Hyggelig atmosfære og meget venlige personale. Maden var begge aftner helt fantastisk og meget velsmagende. Helt sikkert et sted vi kunne finde på at genbesøge
Virkelig et hyggeligt sted i smykke…
Virkelig et hyggeligt sted i smukke omgivelser, servicen er en klasse helt for sig selv.
man føler sig Virkelig velkommen og i centrum, har haft den fornøjelse at være her i forbindelse med kursus og spist her hver dag i en uge, alt spiller bare, maden super lækker
Find jer en ny kok, for stedet er smukt
Fik æggekage med bacon og en tysk øl, øllet var ikke godt og da vi fik maden måtte jeg rejse mig og gå til kokken. Det var meget salt og baconen var blød, tør og alt for salt.
Vi kortlægger problemet, men dette sted synes ikke om Kritik og bedyrede overfor os, at "ALLE andre end os elskede deres mad", hvilket simpelthen ikke kan passe, har selv 20 års erfaring fra selvsamme branche. De ville heller ikke selv smage på maden. Fik dog halvdelen af pengene retur.
Find jer en ny kok for stedet er smukt
Super lækker mad men kræver goood tid...
Super lækker mad, dét kan man ikke klage over. Men man skal afsætte minimum 2 timer hvis man ønsker 2 retters menu. Og ved selskaber skal man ikke forvente at mam får maden samtidigt....
Hold da lige op for et fantastisk…
Hold da lige op for et fantastisk sted!!
Man skal lede længe efter et så lækkert traktement, som vi fik i form af Krondyrkølle af Bangsbovildt og husets udgave af Pariserbøf. Utroligt velsmagende og meget flot anrettet.
Og velkomsten og betjeningen var bare suveræn!
Vi var der torsdag den 19. september 2019, og vi kommer gladeligt igen.
Fantastisk lækker mad og meget fin …
Fantastisk lækker mad og meget fin servering. Super fest!
Service helt i top.
Har i weekenden holdt dobbelt konfirmation på Restaurant Møllehuset Frederikshavn. Rammerne i restauranten var fremragende og personalet leverede en fantastisk service. Maden var ligeledes fantastisk og blev rost af vores gæster. Absolut ikke sidste gang vi vil holde fest hos jer.