Het is altijd n beetje spannend om ondergoed online te kopen, maar deze BH's zijn alles wat men beloofd. De pasvorm is fantastisch, de kleuren komen exact overeen met de weergave op de site. Ik ben d... Toon meer
Makkelijk en snel geregeld online, retouretiket gedownload en naar de post gebracht. Gratis retour kunnen sturen vind ik ook altijd fijn. Direct een bevestiging van de retour in de mail en goed op de... Toon meer
Deze week de 3 bestelde Daily Essential bh's ontvangen. De pasvorm is perfect en ze zijn stevig, maar toch lekker zacht. Heel mooi onder een tshirt. In het verleden droeg ik altijd beugelbeha's... Toon meer
Bestelling gedaan en betaald, bleek niet leverbaar. Geen geld terug, maar andere kleuren uitzoeken. Welke kleuren wel leverbaar waren, werd er niet bijverteld… Uiteindelijk bh’s ontvangen (na lange... Toon meer
Bij Monavida geloven we dat elke vrouw zich zelfverzekerd en comfortabel moet voelen, elke dag opnieuw. Onze bh's zijn ontworpen met liefde en aandacht voor detail, zodat jij kunt stralen in je eigen huid. Van perfecte pasvormen tot zachte stoffen, wij zorgen ervoor dat je jezelf kunt omarmen met stijl en comfort. Omdat jij het verdient om jezelf te zijn, op je best. 💖 Dank je wel voor je vertrouwen in ons! We kijken ernaar uit om deel te zijn van jouw dagelijkse routine. 🤗
Grote Voort 293 A, 8041BL, Nederland
Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Monavida
Waardeloos bedrijf, al 4 mnd aan het onderhandelen over mijn naar China retour gezonden pakketje en nog geen steek opgeschoten. Bijna €100 kwijt voor Chinese rommel.
En volgens mij is die Elise een voorgeprogrammeerde robot met haar oplos technieken( waar geen barst van terecht komt)

Antwoord van Monavida
Ik bestelde maat L, draag normaal 85E. Helaas was deze te klein. Ik hoefde de bh niet terug te sturen. Ik hoefde van de nieuwe bh, nu XL, alleen de verzendkosten te betalen. Vandaag de hele dag XL gedragen en die voelt goed!

1 ster is nog te veel
Dit is een malafide bedrijf.
Ze beloven 30 dagen gratis omruiling.
Ik moet wel 70€ betalen om het naar China terug te sturen.
En nu krijg ik een terugbetaling van 20% en mag ik de te grote maat houden. Ook al heb ik hun maattabel gevolgd.

Antwoord van Monavida
Mooie BH zit heel lekker juiste maat en ben er super blij mee

Antwoord van Monavida
Wat een waardeloos bedrijf. Bestelling is nooit aangekomen. Ik word al 4 maanden aan het lijntje gehouden met automatisch gegenereerde respons mailtjes. Ik krijg en mijn geld niet terug en ze sturen ook niets vervangends op. De smoes is dat het pakketje retour is gegaan naar het overzeese magazijn.
Niks kopen hier. OPLICHTERS ZIJN HET.

Antwoord van Monavida
Mooie vormgeving. Zit heel comfortabel. En heel belangrijk: geen smetranden meer onder de borsten.
Ben echt tevreden.

Antwoord van Monavida
Onbetrouwbare website, welke gesuggereerd vanuit Nederland te werken, echter de artikelen komen gewoon uit China!

Antwoord van Monavida
Slechte pasvorm en kwaliteit!
Bovendien maken ze je het heel moeilijk om te retourneren: opsturen op eigen kosten naar China!!!!
Pure oplichterij!

De bh's passen niet.
Nadat de eerste te klein was een vervangend product laten komen en verzendkosten betaald.
Ook deze is te klein en heb al 3x via de mail contact proberen te krijgen, maar krijg geen gehoor.
2 dagen na het bericht van minavida nogsteeds geen reactie op mijn mail

Antwoord van Monavida
Bh's passen helemaal niet al zou het wel mijn maat moeten zijn.
Retour sturen is quasi onmogelijk. De kosten zijn voor de koper, je dient terug te sturen naar China, kost al snel 30 euro.

Antwoord van Monavida
Niet doen! Bij onvoldoende fit kan je geen kant op, er wordt een alternatief aangeboden tegen extra hoge verzendkosten. Geen geld terug, dus niet doen

Bestelling van 60 euro ; de bh s zitten voor geen meter 😡 China spul
Je kan niets retour doen en krijgt 15% van de aankoop terug ..
oplichting niets kopen 🥵

Antwoord van Monavida
Zo elegant en toch comfortabel! De bella push-up bh heeft een romantische uitstraling met subtiele details. Hij geeft een lichte lift en accentueert prachtig. De stof voelt zijdezacht. Een bh die ik draag wanneer ik me extra vrouwelijk wil voelen.

Antwoord van Monavida
Gekregen wat ik ervan verwachtte goed verpakt en goede kwaliteit.
Blij mee .
Bestelling duurde wel lang en op een gegeven moment kon ik mijn pakket niet meer volgen.
Contact opgenomen en kreeg een dag later al antwoord met een link
waardoor ik het pakket weer kon volgen.

Antwoord van Monavida
Bij mijn bestelling zaten geen verlengstukken zoals vermeld, het gratis Pink Ribbon Month Mystery Gift t.w.v. €70,00 werd niet meegeleverd.
Aangegeven dat deze items er niet bij waren, en dat de pasvorm niet goed is, contact opgenomen dat ik deze terug wilde sturen n.a.v. van hun beleid:
Wij zijn ervan overtuigd dat je je bh geweldig zult vinden – maar zo niet, geen probleem!
-----------------------------------------------------------
Je hebt 30 dagen de tijd om je bh gratis om te ruilen of volledig terug te sturen voor een restitutie.
Het maakt niet uit of de pasvorm niet goed is, de bh niet perfect zit of je gewoon van gedachten bent veranderd.
Geen vragen. Geen kosten. Geen zorgen.
-----------------------------------------------------------
Echter doen ze het af met 30% terugbetalen, en mag je ze houden (wat heb ik daaraan als het niet past) of nieuwe sturen met betaling van verzendkosten.
Nee, jullie moeten dit kosteloos voor de klant oplossen.