Panne zaterdag 24/07
Panne zaterdag 24/07. Contactpersoon top. “Geen zorgen mevr. auto zal getakeld worden. Vervangwagen komt in orde en eventueel repatriëring indien wagen niet binnen de 5 d gemaakt kan worden”. Takel ok. Dag erna ander verhaal: het is of/of en niet en/en. Dus of een vervangwagen of repatriëring. We besluiten diagnose auto af te wachten duur 3 d (wat er ook over is, volvo XC60 dus enkel PC aansluiten). Resultaat kan gemaakt worden tegen vertrek (vrijdag 31/07). Dus = geen repatriëring wel een vervangwagen (waar ze al 3 d mee bezig zijn volgens hen). Reactie geen beschikbaar. Dag 4 van onze reis met 2 kinderen op 20 km van winkels. Enkel bakker in de buurt leuke vakantie zonder eten met minder weer… en een verzekering die zegt mevr. lees je polis!!! Ja, kennen jullie hem? Nee want ieder x een ander verhaal en waar we recht op zouden hebben volgens jullie kan nog niet in orde komen! Dus nog geen auto en vrees dat er niks zal volgen. Gaat onze auto klaar zijn? Ook koffiedik kijken. Dus terug win win voor de verzekering want tot noch toe enkel een takel moeten betalen. Walgen doe je ervan!!!! Geef ik 1
⭐️ Waarom kan 0 niet?

Antwoord van Mondial Assistance (France)