was voor de kinderen erg gezellig. Het enige minpunt was dat er rond het middaguur maar één medewerker aanwezig was die alles alleen moest doen: opruimen, bereiden en helpen. Dat leek me erg stressvol... Toon meer
Het was rete koud! De kachel is al weken kapot@ niet te doen voor diegene die aan de tafel zitten! Monkey Town IJsselstein. De kinderen lopen zich wel warm! Maar serieus bijna 1 maand de kachel... Toon meer
Monkey town Rotterdam. Ik heb nog nooit zulk chagerijnig personeel meegemaakt. De manier waarop alles opgeroepen word. Met een arrogante ondertoon. Ook werden we slecht ontvangen omdat het volgens het... Toon meer
Monkeytown tilburg reeshof, heeft slecht tot geen verwarming dit is een gemiste kans. Je betaald uiteindelijk best wat geld voor de entree en horeca en dan verwacht je er wel lekker bij te kunnen zitt... Toon meer
Ik en een paar vrienden van mij…
Ik en een paar vrienden van mij walraven met blokken aan het spelen in de monkey town apeldoorn, en wij hadden een trap gebouwd van de blokken daar, en toen gingen een paar vrienden aan de stangen hangen, en toen kam de bar vrouw, en sloopten onze trap, het leek dat ze er plezier mee had
Bussum vreselijk vies
Bussum vreselijk vies , geen control of toezicht en lijkt meer een sponsor van snoepen en speelgoed
Leuk bedrijfje goede service en de kids…
Leuk bedrijfje goede service en de kids vermaken zich
Het personeel was echt vriendelijk en…
Het personeel was echt vriendelijk en behulpzaam. De hele tijd een grote glimlach, vooral Khadija! Verjaardagsfeestje van onze dochter gevierd, was een succes.
Ik vind het super leuk voor kinderen
Ik vind het super leuk voor kinderen
Alleen bij de peuter afedeling Komen veel grote kinderen en die gaan dan van alles doen niemand die er wat van zegt. Jaa ik als ze vervelend doen tegen me kind van 2,5.
Ik zou hier nooit meer gaan
Ik zou hier nooit meer gaan, ik ben voor mijn neefje van anderhalf jr gegaan.
Hij was bang we waren 15 min binnen. En toen wilden we samen met mijnzus koffie/thee drinken.het was defect.
We wilden wachten met koffie en dan weer verder gaan.
Als je geen koffie heb willen wij gaan en ik vroeg of we dan onze entree terug kunnen krijgen.
Dat keurde ze af.
Ik zei je moet bij de ingang ook aangeven dat je geen koffie heb. Ze zei tegen mij ik vind bijzonder dat je voor koffie komt.
En ze wilden het niet terug geven. Ik zei toch moet je in het begin aangeven dat je geen koffie heb echt bij entree aangeven op een bordje. Zodat ouders keuze kunnen maken.
Plus manager was nergens te vinden. Hele jonge meid zijn achter kassa die geen ervaring hebben en met je dus in discussie gaan.
Ik kom hier nooit meer terug!!!
Bij het begin bij de kassa zeg ik tegen me zusje ze hebben niet voor kleine kindjes plek. Die meisje zegt jawel is ook voor kleine kinderen. Maar als je naar achteren gaat zie je echt kinderen vanaf 2/3 jaar. Het was totaal niet bedoelt voor hele kleintjes nergens ballebak enzo.
Leuke speel plek voor kinderen
Leuke speel plek voor kinderen. Vriendelijk personeel.
Ik ben zo veel keertje geweest,(…
Ik ben zo veel keertje geweest,( Middelburg) met mij dochter van 4, en anderen mama's met hun kinderen. Die jong vrouw dat het manager is( zij zegt), en en meis6met bril, zijn zo onvriendelijk, altijd privé vragen, probeer zo veel keertjes naar en mama met 2 kinderen, 1 van ,5 en 1 van 6 maanden dubbel betaald ( tot 1 jaar is gratis!) Wij hebben altijd en tas mee, met extra kleding, spelgoed( en jawel snacks maar niet gebruik in monkey town, -die tas is klaar voor onze uitjes altijd, en na of daarvoor monkey town misschien wij ga lekker op stad of strand ...), vragen wat precies is in het tas, wat voor eten is voor de baby, waroom is zo grote( is ook onze laptop en papieren voor onze werken!). Zij targerining een van mij vrienden , omdat allen Engels praat, altijd arrogant ,nooit excuses aanbieden( ik gehad een gesprek met de manager, zij vind smoesjes voor de meid( personeel). Ik was vriendelijk, en gevraagd om te opletten de gedrag en manier tegen gasten ! Wij zijn 1-3 keer per week grote rekening maken altijd, en is geen respect!
Ik heb abonnement daar, naar mini mundi, naar 5 star farm en ook zo veel andere plekjes voor kinderen geweest. Ik heb ervaring van horeca en gastvrijheid , en daar zijn ( de 2 dames!niet allemaal) echt slecht!!
Monkeytown middelburg
Monkeytown middelburg
Voor mij nooit meer monkeytown!!
Ik had gereserveerd voor de kinderfeestje van mijn zoontje met 18 kinderen.. er mochten maar 4 begeleiders mee. Was het er niet mee eens maar het zijn de regels. Echter bij binnenkomst moest ik wachten tot iedereen er was, maar de moeders van de kinderen mochten de kinderen niet eens binnen afzetten. De eigenaresse die aan de kassa stond stuurde ze zonder pardon weg! Ik stond perplex, want ik wilde gewoon mijn zoontje een mooie onvergetelijke dag bezorgen maar helaas.. de medewerkers keken verwaand en waren onvriendelijk.
Wij gingen een poging wagen bij mini mundi. Daar waren wij meer dan welkom. Zij hebben alles zo goed geregeld! De medewerker van mini mundi gaf aan dat er vaker klanten van monkey town bij hun terecht komen omdat ze zo onvriendelijk zijn en weg worden gestuurd daar. Je kan beter naar mini mundi gaan dan monkey town, daar zijn ze wel vriendelijk!! Zij hebben desondanks de nare ervaring bij monkeytown een onvergetelijke verjaardag verzorgd voor mijn zoontje!
Beter buiten in de regen spelen, dan binnen bij Monkey Town
Voor het eerst met kleinkind van ruim 1,5 jaar naar Monkey Town Amsterdam, aangetrokken door de speciale peuterzone van 1-4 jarigen. Echter, deze zone werd totaal geterrorriseerd door grote groepen kinderen van 8 tot 10, o.a 3 groepen BSO vonden het een goed idee hier hun kids te lozen en zelf lekker op de telefoon te gaan. Er is nul toezicht, je betaalt E 9,95 voor je peutertje en de toiletten zijn vreselijk vies. Het is overal vies eigenlijk. Er was geen personeel te zien, zelfs niet achter de bar.
Inkomtarieven op korte tijd verdubbeld
Op korte tijd zijn de inkomtarieven bijna verdubbeld, zo betalen we nu € 9,95 per kind. Met een hapje en drankje bij heb je algauw € 50 gespendeerd, de kinderen zijn meestal na 1u wel klaar met spelen. Eén van de grootste troeven van Monkeytown was dat het betaalbaar is voor gezinnen, aangezien dit nu minder van toepassing is, zijn wij eerder geneigd om andere oorden op te zoeken in de toekomst.
Lange wachtrijen waar voorrang gegeven…
Lange wachtrijen waar voorrang gegeven wordt aan grotere groepen als er plek is. Sta je daar met 1 kleinkind vooraan de rij. Waardeloos. Wachttijd voor mij (daardoor) meer dan 1 uur.
Het is dst je voor een klein kind niet weg gaat. Echt geen goed woord voor over (en alle andere wachtenden met 1 of 2 kinderen. Voorval in Waalwijk
Vanochtend in Monkey town Breda geweest…
Vanochtend in Monkey town Breda geweest waar het weer 40 graden binnen was. Er is geen airco of andere luchtcirculatie en er staat ook niks open. Niet te doen! Na 3 uur spelen wilden de kinderen wat eten en bleek er geen voorraad te zijn, geen tosti geen broodje kroket, niks! Je kon alleen m&m's krijgen. Toen ik daar wat van zei zei de medewerker 'je komt hier toch om te spelen, niet om te eten'. Hondsbrutaal dus. 30 euro entree betaald om vervolgens naar huis te moeten om te gaan eten!! En zelf eten meenemen mag ook niet volgens hun reglement maar zorg dan verdomme voor voldoende eten voor iedereen! Oja, ze zei ook dat ze ook niet hadden verwacht dat het druk zou worden op een regenachtige dag in de schoolvakantie. Waar zit je verstand dan?!! Ik wil mijn entreegeld retour!!
Wat een ongelofelijk onbeschoft…
Wat een ongelofelijk onbeschoft personeel in Monkey town Purmerend. Schreeuwen tegen klanten in de gang omdat zei werk druk hebben, dat is mijn probleem niet kan je toch normaal doen tegen de klanten.
Monkeytown Apeldoorn
Monkeytown Apeldoorn
Geweldige kinder verjaardag met klim workshop gedaan! Wat een mooie herinnering voor later. De klimleraar Olivier krijgt van mij een 10 voor zijn pedagogische kwaliteiten! 👍
Prima gespeeld met de kids.
Monkeytown Middelburg: Geweldig
In de nieuwe Monkeytown Middelburg geweest met 2 peuters : Geweldig !! Wat hebben de kleinkinderen 3en half en 1 en half jaar genoten !! Niet te druk ( geen schoolvakanties) en super vriendelijk personeel schoon , veilig en mega veel leuke dingen te doen Voor herhaling vatbaar !
Geen ster waardig!
T liefst geen ster waardig! Discrimineren Etnisch profileren en profiteren!!
-Discrimineren zonder QR kom je er niet in. Hier kom je pas bij de kassa achter!
-Etnisch profileren: een witte vrouw kreeg haar app niet geopend en ze werd niet “gescand” en mocht met aanhang gewoon doorlopen.
Ik kom met kids en schoonzus met haar dochter (licht getint) zonder QR en wij mochten NIET doorlopen. En je hoort verhalen dat je “gewoon” mag doorlopen als er niemand achter je staat??? Nou…. Wij niet! Er stond niemand achter ons. Monkey Town Purmerend ontneemt de kinderen de vrijheid om te spelen. Wist niet dat ze onder de categorie “pretparken” horen! Dit terwijl ik hierover had gebeld en de bedrijfsleider mij vertelde…ik citeer: ik doe niet mee aan deze onzin!
- profiteren: heb nu een rittenkaart waar ik NIETS mee kan en ze declareren hem dus ook niet. Ze verschuilen zich onder de “overheidsmaatregelen” das lekker makkelijk! Ik heb de rittenkaart juist aangeschaft omdat ze hier niet aan mee zouden doen. Dus ben ik dus ook opgelicht door Monkey Town. Purmerend!
Troep
Troep. Medewerkers zijn racisten. Filiaal Waalwijk is een bende en speeltoestel onveilig.