Onlangs 2 x hengelsteunen besteld voor in de boot. Een paar dagen later werden ze al bezorgd! De bestelde producten waren netjes en goed ingepakt en hebben zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding... Toon meer
Snel geleverd en de kompas is zeer mooi. Als vervanging van de oude kompas op mijn Bayliner 245. Dit was de enige geschikte welke dezelfde vorm had. Ook met verlichting maar ook zeer mooi. Glas is wee... Toon meer
De fase van orderopname is goed. Op de website wordt geen product-informatie (zoals kwaliteitsgegevens) getoond. Op mijn vraag werd snel de gewenste info verstrekt. De fase van productie en levering... Toon meer
Product was helaas al verkocht maar ze hebben een een zelfde merk geleverd voor dezelfde prijs. Super geregeld!
Montagne Watersport is een vader-dochter bedrijf dat zich specialiseert in tweedehands bootonderdelen. Onze watersportwinkel is gevestigd te Leimuiden in de gemeente Kaag en Braassem. Onze watersportwebwinkel ligt tussen de Westeinde plassen, Westeinderplassen, Braassemmemeer en Kagerplassen. Bent u op zoek naar watersport onderdelen, laat het ons weten en wie weet kunnen we u helpen! Wij hebben onder meer goede 2dehands bootartikelen soms zelfs in nieuw staat! Veel onderdelen zijn niet meer leverbaar maar doordat wij al enkele jaren werkzaam zijn, hebben wij de meest ondenkbare watersport artikelen. Naast nieuw- en tweedehands watersport artikelen maken wij ook bootzeilen, naast de bootzeilen kunnen wij ook aanhangwagenzeilen, gaasdoeken en verandazeilen op wens maken! Hopelijk tot gauw !
Noordeinde 62, 2451 AH, Leimuiden, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
Zeer vlotte afhandeling (same day action, next day delivery).

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
Na de bestelling via whatsapp contact gehad iets aangepast en dus geheel naar wens gemaakt

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
Ik heb de mooie anker ketting gevonden en de ankeren de Nederlandse vlag kleuren zijn mooi

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
Werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. En was snel in huis

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
Goed stevig touw voor een vriendelijke prijs en zeer snel geleverd.

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
Uitstekende service, zeker toen bleek dat het product niet geheel aan de omschreving voldeed is het goed en snel opgelost.

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
Het zijn prima rvs producten, die voor een concurrente prijs werden geleverd. Een klein beetje jammer was de ene op voorraad toch niet op voorraad was, zodat ik toch moest wachten met passen.

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
Eerlijk betrouwbaar bereid om mee te denken en niet duur hele vriendelijke meneer

Antwoord van Montagne-Watersport.nl
De fase van productie en levering is - qua snelheid - ook goed. Helaas past het bestelde dekzeil voor onze aanhanger niet bij de hoeken aan de achterkant. Dat is vervelend, vooral omdat tevoren is gevraagd hoe dat wordt afgewerkt.
Er zijn 20 elastiek+haak besteld. Zeven stuks hadden een kleiner “oog”.