God oplevelse med Moogio i Aarhus. De leverede gardiner til alle rum i min lejlighed. Jeg fik god rådgivning fra Emil og resultatet blev supergodt til en rimelig pris.
Vi har netop handlet med Moogio i Horsens. Meget behagelig oplevelse. Emil var helt på hjemmebane og ydede top vejledning i hvad vi skulle have til vores hus. Super kompetent og prof. Hurtig leverin... Toon meer
Har adskillige gange handlet med Morten Knudsen, hver gang har vi fået en meget fin og kompetent vejledning og behandling. Også denne gang hvor vi har fået monteret en Pergola markise og læskærm - Mo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Raambekledingwinkel
- Luifel leverancier
- Gordijnwinkel
- Gordijnleverancier en -maker
- Decoratie- en interieurwinkel
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gardiner og markiser i høj kvalitet. Alt skræddersyet, monteret og klar til brug. Høj service og stor erfaring.
Vejlevej 364, 6000, Kolding, Denemarken
- Bo.pihl@moogio.dk
- moogio.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God oplevelse med Moogio i Aarhus
5-stjernet oplevelse!
Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med Jacob og Moogio. Vi blev henvist og fik en langt bedre pris, lang bedre service og meget hurtig levering. Vi er så glade for resultatet, og vil helt klart anbefale til andre. 5-stjerner!
5 stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟
Jacob gav os super god sparring i forhold til valg af gardiner til vores nye tilbygning, og resultatet er blevet helt fantastisk. Gardinerne passer perfekt til rummene – og så blev de endda leveret hurtigere end forventet.
Kan varmt anbefales! 👌
Moogio Østerbro ghostede os
Vores oplevelse med Moogio startede ellers ganske lovende. Vi kunne godt lide deres sortiment og bookede et konsulentbesøg i hjemmet. Den venlige dame, der kom forbi, gav os kompetent og professionel rådgivning og tog mål. Hun lovede at vende tilbage, så snart hun havde nogle stoftprøver, der matchede vores ønsker – dem, hun havde med, var nemlig ikke helt os – og det ville formentlig tage omkring to uger.
Efter tre uger sendte vi en venlig påmindelse. Og igen et par uger senere. Da vi ikke fik svar på nogen af vores mails, kontaktede vi den danske Moogio-chef og spurgte, om en anden konsulent kunne tage over, så vi kunne komme videre med at afgive en bestilling. Han reagerede hurtigt og skriftligt og lovede at følge op med den oprindelige konsulent.
Et par uger senere – stadig uden livstegn – skrev vi til ham igen for at give en status. Over telefonen forsikrede han os om, at det her bestemt ikke var normalt kundeservice, og at Moogio har mange tilfredse kunder. Han lovede at følge op endnu en gang og bad os ringe igen, hvis vi stadig ikke hørte noget...
Det gjorde vi så ikke.
Nu – fire måneder efter vores første kontakt med Moogio – må vi desværre konkludere, at Moogio åbenbart ikke blot har uansvarlige medarbejdere, men også en ledelse, der synes at mene, at det er kundens opgave at jagte deres konsulenter for at få lov til at handle. Vi skal ikke kunne sige, hvordan det er for alle de andre “glade Moogio-kunder”, men vi er i hvert fald ikke blevet en af dem.

Antwoord van Moogio
Super oplevelse
Fantastisk rådgivning og snak. Ikke noget med at presse på en løsning. Produktet var som lovet.
Var en hel dag og bygge pergolaen og der var ryddet op bagefter.
Vi er super tilfredse med produktet og ønsker mere.
Bedste og mest ærlige vejledning i Moogio Kolding
Fået den bedste hjælp fra start til slut af Jacob fra Moogio i Kolding. Jacob har været meget hjælpsom og forstående, samt tålmodig, i forhold til at vejlede mig omkring den pergola vi købte og fik installeret. Altid hurtigt og ærligt svar, og en klar følelse af at han vil sælge det produkt til mig, som han mener er det rigtige for mit behov og ikke bare det dyreste. Så virkelig god følelse. Plus altid hurtigt svar på spørgsmål, samt god installation og vejledning til hvordan den virkede etc. Så alt i alt kan jeg kun give mine allerbedste anbefalinger til Moogio Kolding og Jacob. Tak for et super produkt, service og din vejledning.
Altid super god service
Altid super god service.
Rar og venlig at have ude. Leverer og monterer løsninger der er mest optimale og kombineret med vores ønsker.
Bestiller ikke andre steder fra
Super god og professionel behandling
Super god og professionel behandling - meget kompetent rådgivning. En virkelig god oplevelse.
Virkelig hurtig levering og perfekt…
Virkelig hurtig levering og perfekt opsætning og service. Vi er særdeles tilfredse:)
Emil og Oliver er meget kompetente
Emil og Oliver er meget kompetente, venlige og kundeorienteret.
Alt leveret som aftalt og til aftalt tid.
Gardiner og markiser er i super kvalitet .
Vh Henrik
Oliver og Emil fra Moogio…
Oliver og Emil fra Moogio Horsens/Aarhus.
5 stjerner er ikke nok.
Professionelle fra a-z. Har styr på farvekombinationer og materialer, stemning i rummet og siger tingene som de er.
Kniv skarpe til at se det store billede. Montagen forløb sig ganske hurtig og uden problemer også :)!
Alt foregik perfekt lige fra…
Alt foregik perfekt lige fra introduktion, opmåling og bestilling til selve leveringen
Claus Nissen er en super dygtig gardin…
Claus Nissen er en super dygtig gardin mand 👍Og vi har brugt ham gennem mange år og aldrig haft problemer med hans service . Vh Bodil
Det er anden gang jeg bestiller igennem…
Det er anden gang jeg bestiller igennem Emil, og vil til enhver tid vælge ham igen og igen! Bedste, bedste service og virkelig venlig!
Bestilte et mørklægningsgardin hos…
Bestilte et mørklægningsgardin hos Moogio igennem telefonen og talte med en meget sød dame, hun kunne se at jeg bor nær ved en af hendes kolleger og de tilbød at han leverede det hjemme hos os og det blev det som lovet gjort. Jeg var optaget da han kom med det, men min 9 årig datter tog imod og kom bagefter og fortalte at en meget flink mand havde været og leveret det bestilte mørklægningsgardin. Meget fin service og gardinet er perfekt som lovet.
Meget stor ros til Moogio herfra ☺️
Lees meer over geverifieerde reviews.