Mooizijde Reviews

4,6

Super stof, mooie kleuren, heb een bonnet en slaapmasker gekocht als cadeau en die zien er en voelen er gewelding uit. Zeker een aanrader en veel beter dan al de satijn opties die je online vindt tege... Toon meer

Hitteloze haarkrullers besteld. Niet alleen een heel mooi en fijn product dat snel verzonden werd maar ook nog eens met heel veel zorg ingepakt was. Echt een cadeautje om uit te pakken.

Heel lekker geslapen met dit zijden kussensloop. Nu het wat warmer wordt, is het fijn dat je kussen door het zijde wat frisser aanvoelt dan een standaard overtrek. Daarnaast heel snelle levering nadat... Toon meer

Met veel aandacht voor detail verpakt, dat maakt het extra leuk om te ontvangen.

1. Zijdewinkel

Wij zijn een Nederlandse partner van een professionele zijde fabriek in de beroemde Oude Zijdestad in Azië. Deze fabriek is opgericht in 2014 en heeft al meer dan 7 jaar ervaring in het maken van zijde producten, waaronder slaapproducten zoals een zijden kussensloop of zijden slaapmasker . Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit zijde, 6A Moerbei zijde. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, wordt al het materiaal zorgvuldig gecontroleerd door een goed opgeleid QC team. Dit team is vertrouwd met de kwaliteitsbehoeften van onze klanten en rapporteert dagelijks. Al onze producten zijn voorzien van een oeko tex certifcaat.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super fijn en zacht slaapmasker

Super fijn en zacht slaapmasker wat er voor man en vrouw leuk uitziet. Je ziet de kwaliteit van het materiaal. Het is lekker dik maar voelt niet zwaar aan op de huid. Je slaapt als een roosje en wordt uitgerust wakker! Echt een aanrader!

18 juni 2024

Antwoord van Mooizijde

Dankjewel voor de fijne recentie!

Heerlijke kussenslopen!

Heerlijke kussensloop en merk dat mijn huid er zeker beter door is geworden! Minder last van acne en veel rustiger, zeker een aanrader!

13 juni 2024

Mooi product

Mooi product, precies wat ik zocht. Mooie kleuren en snelle levering. Blij mee!

11 juni 2024

Antwoord van Mooizijde

Hi Jolieke, bedankt voor de mooie recensie. Veel plezier met jouw zijden slaapmasker.

Prachtige kussenslopen

Prachtige kussenslopen. De gouden kleur is erg mooi en warm. M’n krullen houden zich veel beter na een nacht slapen en het oogmasker neemt heerlijk al het licht weg zonder m’n krullen in de war te maken.
Snel geleverd, een aanrader!

13 juni 2024

Antwoord van Mooizijde

Hi JMA, wat fijn om te horen! veel plezier met jouw zijden kussenslopen en zijden slaapmasker.