Moon flower vintageReviews

2. Winkel in modeaccessoires
  3. Handtassenwinkel
  4. Sieradenwinkel
  5. Vintage kledingwinkel

💍 Vintage solid gold & silver jewellery. 👜 Vintage designer bags & accessoires ✨100% authentic 🛍 Shop online or by showroom appointment in Amersfoort

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Fijne service

Er wordt bij vragen snel gereageerd via de mail van de klantenservice.
De ring is in prachtige staat en exact zoals op de foto’s. Het pakketje kwam snel en netjes binnen, de ring zat in een doosje met een zilveren zakje eromheen wat super was om uit te pakken.

Alles is netjes en snel verlopen, erg tevreden!

1 mei 2026

Echt de meest prachtige sieraden!!

Echt de meest prachtige sieraden!!!

Ben al meerdere keren op klant afspraak geweest bij Moon flower vintage. Ik werd mega leuk geholpen en er werd elke keer erg meegedacht! Heb ondertussen twee gouden ringen en twee kettingen die ik met heel veel plezier draag. Kan moon flower zeker aanraden!

3 april 2026

Tevreden met de bestelling

Tevreden met de bestelling. Prachtige goude ring voor mijn vrouw besteld.

28 maart 2026

Hi Mohamad,
Wat fijn om te horen dat je blij bent met de bestelling! Hopelijk kan je vrouw genieten van haar mooie ring.

Prachtig!!

Ik heb nu al twee keer een mooie ring gekocht! Een vintage gouden voor mijn moeder en zilveren ring voor mezelf. Mijn moeder is er nu al een paar jaar heel blij mee! En ik ook ontzettend blij met de mijne. Als je een mooi sieraad wilt voor iemand anders of jezelf;) moonflower vintage heeft de aalller mooiste!

3 april 2026

Antwoord van Moon flower vintage

Hi Roos, Wat super leuk om van je te horen en wat fijn dat je zo blij bent met je aankopen. We hopen je in de toekomst nog eens in onze showroom te mogen ontvangen. Veel liefs, Moon flower vintage

Hele fijne oprechte service

Hele fijne oprechte service. Prachtige aankoop gedaan. Bezorging ging goed

27 maart 2026

Hi Padras,

Wat fijn om te horen. Veel plezier van je mooie aankoop!

Mvg, Moon flower vintage

Happy customer hier ;)

Happy customer hier ;)
Moonflower vintage is een betrouwbare en prettige (online) winkel met prachtige gouden en zilveren items. Heel tof dat je ook een afspraak kunt maken op locatie om alles in het echt te kunnen zien ( en te passen). Ik heb er diverse parels gekocht waaronder een prachtige gouden coinring en een gouden medaillon. Er is zoveel moois om uit te kiezen en dat voor een eerlijke prijs :) Ook is de communicatie heel prettig, eerlijk en flexibel en zijn de aankopen met zorg en oog voor detail verpakt. Niet aarzelen dus en gewoon een kijkje komen nemen. Er is altijd iets origineels te vinden :)

4 april 2026

Hi Silvie,

Bedankt voor je mooie review! We vonden het erg gezellig dat je bij ons in de showroom was. Veel plezier van je mooie aankopen en hopelijk tot ziens!

Mvg, MFV

Top service

Top service, mooie verpakking en aandacht voor de klant. Wat wil je nog meer?

4 juli 2025

Antwoord van Moon flower vintage

Bedankt voor het delen van je ervaring! We wensen je heel veel plezier met je mooie aankoop.

Mvg, MFV

Het is moeilijk kiezen

Het is moeilijk kiezen, met zoveel moois op de site. Uiteindelijk superblij met mijn prachtige vintage ring. Goede service, heldere website en snel geleverd!

21 maart 2026

Topkwaliteit en betrouwbare service!

In het verleden heb ik kopjes gekocht bij Moonflowervintage, en dat is nog steeds een top aankoop geweest. We gebruiken ze dagelijks en ze doen het nog altijd uitstekend.

Daarnaast heb ik ook een ring en ketting gekocht, zowel voor mezelf als voor mijn verloofde. In het begin was ik een beetje sceptisch, maar het feit dat er een fysieke winkel in Amersfoort is, gaf mij veel vertrouwen.

Ik heb regelmatig afspraken gehad op de Koestraat (de vorige locatie) en inmiddels ook de nieuwe locatie bezocht.

Kortom: ik ben fan en ik raad Moonflowervintage zeker aan!

29 november 2025

Hele blije klant!

Inmiddels mag ik al 4 mooie sieraden dragen van Moonflower Vintage, ieder met een eigen bijzondere betekenis.

Wat ik er zo leuk aan vind, is dat elk sieraad uniek is en al een verhaal met zich meedraagt. Omdat het vintage is, vind ik dat een hele leuke gedachte.

De eigenaresse zoekt alles met veel liefde uit, en dat is echt terug te zien in haar collectie en haar kennis.

Ik raad het iedereen aan, en blijf zelf ook graag klant. ☺️

20 augustus 2025

Hele fijn ervaring gehad!

Super leuke ervaring om op deze manier een sieraad voor mijn moeder uit te zoeken! Ik ben echt heel fijn geholpen, er werd goed meegedacht en er was alle tijd voor me. Dat maakte het extra speciaal. Echt een aanrader!

20 maart 2026

Antwoord van Moon flower vintage

Hi Roos, Wat leuk dat je samen met je vader bij ons in de showroom was en bedankt voor je mooie aankoop en review. Hopelijk is je moeder erg blij met haar mooie verjaardagscadeau. Veel liefs, Moon flower vintage

Tevreden terugkerende klant!

Inmiddels al meerdere sieraden en tassen gekocht en altijd een goede service gehad, zowel in de showroom als online. Ook aangeraden aan verschillende vrienden en familie die door mij ook besteld hebben, wederom allemaal tevreden met hun prachtige vintage aankopen!

23 maart 2026

Antwoord van Moon flower vintage

Hi Yasmin, Bedankt voor je mooie review! Wat super fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankopen en dat je ook andere mensen naar ons doorstuurt, daar worden we blij van! We hopen je in de toekomst nog vaker blij te kunnen maken met onze mooie parels!

Met vriendelijke groet, Moon flower vintage

Al meerdere sieraden en ook inmiddels…

Al meerdere sieraden en ook inmiddels een designer tas gekocht bij Moon flower vintage en ik ben zo blij met alles! Altijd super snel geleverd en contact is heel fijn. Altijd vriendelijk en ook de re-size service is perfect. Dankjewel!

12 februari 2026

Antwoord van Moon flower vintage

Hi Rosie, Wat super fijn om te horen! We hopen je in de toekomst nog vaker blij te kunnen maken met onze mooie parels! Met vriendelijke groet, Moon flower vintage

Hele slechte service

Afgelopen zomer een ring gekocht van 600 euro bij Moonflowervintage. Heel erg blij mee tot er een steen uit was gevallen, gelukkig binnen de maand garantie. Ik mocht de ring terug sturen en kreeg na een week het bericht dat de reparatiekosten te hoog waren dus ik kreeg een tegoedbon. Ik was het hier niet mee eens en heb aangegeven dat zij of moeten zorgen voor hetzelfde product of dat ik mijn geld terug gestort hoor te krijgen. Dit is wettelijk zo geregeld ook als het een tweedehands product is en het voldeed niet aan de kwaliteit die je kan verwachten. Ik kreeg als reactie dat ik blij mocht zijn dat ze mij hiermee tegemoet kwamen want de ring was ergens tegenaan gestoten volgens de edelsmid. Ik werd absurd geholpen en alles behalve klantvriendelijk. Uiteindelijk heb ik mijn tegoed ingewisseld maar koop er nooit meer wat. Sidenote: een week later stond precies dezelfde ring online maar voor 1000 euro. Volgens hun was dit niet de desbetreffende ring maar elk detail was hetzelfde behalve de ringmaat. Die ze natuurlijk gewoon hebben kunnen aanpassen.

4 augustus 2025

Beste Michelle,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg jammer om te horen dat u niet tevreden bent geweest met onze service. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Omdat uw ring binnen de garantietermijn defect is geraakt, hebben wij deze vanzelfsprekend ingenomen voor beoordeling en eventuele reparatie. Na onderzoek door onze goudsmid is echter vastgesteld dat de schade is ontstaan door eigen toedoen. In een dergelijk geval valt dit helaas niet onder de garantie. Daarnaast bleken de reparatiekosten hoger te zijn dan de oorspronkelijke aankoopprijs van de ring.

Ondanks dat dit buiten de garantie valt, hebben wij met u mee willen denken en u alsnog een passende oplossing geboden in de vorm van een vervangend product/tegoed. Dit hebben wij gedaan vanuit service, om u toch tegemoet te komen.

Verder willen wij benadrukken dat de beschuldiging dat wij dezelfde ring zouden hebben gerepareerd en opnieuw online hebben geplaatst, niet klopt. Zoals ook per e-mail aan u is uitgelegd, hebben wij de ring kunnen omruilen bij onze leverancier voor een soortgelijk model. Het gewicht, de maat en het karaat van de diamanten verschillen, waardoor wij met zekerheid kunnen aantonen dat dit niet dezelfde ring betreft.

Wij betreuren het dat u dit anders heeft ervaren, maar hopen met deze toelichting meer duidelijkheid te hebben gegeven.

Top aankoop

Twee prachtige vintage ringen ontvangen. Ondanks dat er een geresized moest worden, waren de ringen snel geleverd (+/- een week). Met de leuke verpakking is het echt een cadeautje voor jezelf om uit te pakken. Hier ga ik zeker mijn collectie uitbreiden!

2 februari 2026

Antwoord van Moon flower vintage

Hi Kimberley, Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankopen. Heel erg bedankt voor deze mooie review en we hopen je in de toekomst nog vaker blij te mogen maken met onze vintage vondsten. Liefs, Moon flower vintage

Slechte klantenservice!

Ik ben zeer teleurgesteld in de manier waarop ik ben behandeld. Ik had een ring besteld waarvan het steentje een duidelijke beschadiging heeft. Dit had ik zelf niet op de foto's gezien en pas na ontvangst te constateren. Ik begrijp dat tweedehands sieraden gebruikssporen kunnen hebben en dit is ook vermeld op de website maar dit is geen klein detail. het is vrij storend.
Na mijn melding met foto’s kreeg ik slechts een standaardantwoord terug, waarin opnieuw werd herhaald wat al op de website staat. Geen enkele empathie, geen echte klantenservice. Toen ik aangaf dat ik de ring wilde retourneren, bleek dit niet mogelijk omdat er een kleine tie-wrap aan het sieraad zat. Zodra je die verwijdert, vervalt het retourrecht. Dit wordt echter alleen vermeld in de kleine letters op de retourpagina en er zat géén kaartje of duidelijke reminder bij het sieraad zelf. Dat is misleidend en verre van klantvriendelijk.
Het argument dat “Bij een kleding zaak haal je ook niet het kaartje eraf voordat je zeker weet dat je je aankoop houdt, dus heel apart is het zeker niet.” gaat hier niet op, omdat een kledinglabel altijd duidelijk aanwezig en herkenbaar is. Een onopvallende tie-wrap zonder toelichting is dat niet.
Ik waarschuw andere klanten nadrukkelijk: verwijder dat kleine tie-wrapje niet voordat je zeker weet dat je het sieraad wilt houden, anders zit je vast aan een beschadigd product zonder mogelijkheid tot retour.
Dit is geen transparante of klantgerichte werkwijze en ergens ook wel misleidend.
Zonde! En ik had nog een goedkopere ring.. Deze mevrouw verkoopt ook ringen van paar honderd euro en als je dan niet op de hoogte bent van waarom die tie-wrap om de ring heen zit ben je gewoon je geld kwijt!

19 augustus 2025

Beste Denise,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg jammer om te lezen dat u onze service als teleurstellend heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de beleving die wij onze klanten willen meegeven.

Tegelijkertijd willen wij graag enkele punten verduidelijken. In dit geval is de informatie rondom uw aankoop helaas tweemaal niet goed gelezen. Onze retourvoorwaarden worden niet verborgen weergegeven, maar staan duidelijk vermeld op drie verschillende plekken op onze webshop, waaronder op de productpagina van de betreffende ring. Daarnaast gaat u bij het plaatsen van een bestelling expliciet akkoord met deze voorwaarden.

Ook stond in de productbeschrijving duidelijk vermeld dat de ring een (kleine) beschadiging bevatte. Dit was bovendien zichtbaar op de bijgevoegde foto’s, zodat vooraf een realistisch beeld van het product kon worden gevormd.

Met betrekking tot de tie-wrap begrijpen wij dat dit mogelijk niet voor iedereen direct gebruikelijk is. Echter, dit maakt onderdeel uit van onze retourvoorwaarden en is noodzakelijk om te kunnen vaststellen dat een sieraad ongedragen en in originele staat wordt geretourneerd.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een aankoop niet aan de verwachtingen voldoet, maar in dit geval is de relevante informatie vooraf beschikbaar en zichtbaar geweest.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard open voor contact.