De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Toon meer

In februari mijn loopband ontvangen. Helaas is deze groter en zwaarder dan verwacht. Er werd aangegeven dat je de loopband kunt retourneren als deze niet bevalt. Vrijwel direct contact opgenomen maar... Toon meer
Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbedieni... Toon meer
Heel tevreden met deze loopband! Hij is breed en lang genoeg om comfortabel stevig door te stappen met mijn lengte van 1.70 m. De loopband voelt stabiel aan en werkt tot nu toe prima. Een klein aan... Toon meer
30 days to try. 2 years guaranteed.

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Moov
De loopband is precies zoals die aanbevolen word. Voor thuisgebruik kun je hem makkelijk kwijt. Moov heeft een snelle levering en het is makkelijk te installeren.
Heel veel dank!
Groetjes Daniëlle

Antwoord van Moov
Ik heb de Pro v3 Incline bestelt en binnen 4 dagen geleverd. Wel een mega zwaar pakket dus ben blij dat de pakket dienst het naar de eerste verdieping wilde dragen. Ik heb nog niet eerder zo’n goed ingepakte doos ontvangen, waardoor alles netjes binnenkwam. In elkaar zetten is zo gedaan en het instructie boekje is ook de leukste die ik ooit gelezen heb.
Nu een week aan de wandel en dat gaat perfect. Geluid is er wel maar te overzien. Bij volle snelheid weet ik niet of de onderburen het leuk vinden, maar dat zal ik niet vaak doen op de band.
Ik vind hem wel te zwaar om telkens te verschuiven dus als je een mobiel bandje wil raad ik deze minder aan. Het beste geef je hem een vast plekje. Al kan het wel met de wieltjes maar het blijft zwaar (voor een 1.60m persoon).
Perfect ding, ik kan savonds lekker al lezend of netflix kijken wandelen.

Antwoord van Moov
Goede loopband met goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk in gebruik. App erbij (nog niet geprobeerd) maar tot op heden heel blij mee. Aanrader dus!

Antwoord van Moov
De loopband nu een paar weken in huis. Heel blij mee, makkelijk in elkaar te zetten en simpel in gebruik.
Helling functie is ook echt top!

Antwoord van Moov
Hele goede ervaring, super snelle levertijd. En heel veel plezier en mooie kilometers op deze loopband

Antwoord van Moov
Ontzettend blij met onze Moov pro3 Incline. Het werkt goed en helpt ons op een makkelijke manier actief en fit te blijven!

Antwoord van Moov
Fijne loopband. Goede service en maak er veel gebruik van ☺️

Antwoord van Moov
Wij zijn ontzettend tevreden over deze loopband. Hij wordt hier echt elke dag gebruikt en dat zegt eigenlijk al genoeg. Hij werkt goed, is gebruiksvriendelijk en van fijne kwaliteit. Tot nu toe alleen maar positief. Echt een aanrader voor mensen die thuis meer willen bewegen.

Antwoord van Moov
Top loopband! Mooi om te zien, duidelijke cijfers om te lezen terwijl je loopt, snelle service en de handleiding is enorm fijn en handig om te lezen!

Antwoord van Moov
Handige en mooie loopband werkt prima. Alleen niet onder de bank te krijgen, de wieltjes blokkeren. En hij is dan best zwaar

Antwoord van Moov
Prima loopband, voldoet aan mijn verwachting. Makkelijk te bedienen, je schuift hem zo onder de bank. Vlotte levertijd, kortom ben er erg blij mee, lekker thuis sporten op je eigen tempo, wanneer je wilt.

Antwoord van Moov
Wij hebben de Smartstep Pro v3 incline gekocht.
Deze loopband voldoet volkomen aan onze verwachtingen.
Ik gebruik hem om hardloop training op te doen als het slecht weer is. Doordat je tot 12 km/ u kan is hij voor mij ideaal.
Afgelopen zondag een PR gelopen bij de Rotterdam Marathon 10 km 😊
Mede dankzij de Smartstep Pro!

Antwoord van Moov
loopband besteld en wel even gebeld maar binnen een week was hij er ook makkelijk in elkaar te zetten en lopen maar,loop band ziet er netjes en fraai uit ook kon hij bij ons onder het bed 15 cm

Antwoord van Moov
Over het algemeen heel blij met deze loopband. Enkele verbeterpunten:
De loopband maakt (veel) meer geluid dan gehoopt (en verwacht van de filmpjes die ik kon vinden) maar het is te doen.
Daarnaast vind ik de helling wel veel minder gebruiksvriendelijk dan verwacht. Dit was voor mij wel een belangrijke overweging in mijn keuze voor deze band. Met deze kennis zou ik misschien voor een andere gegaan zijn. Naast het uitklappen van de helling steun moeten namelijk ook de middelste pootjes worden bijgedraaid/afgesteld. Hierdoor is het tussendoor wisselen naar deze stand en terug veel minder makkelijk en snel.
Als laatste: ondanks meerdere checks en maatregelen krijg ik schokjes van de reling als ik met schoenen op de band loop. Hopelijk vind ik snel een oplossing en dit zal vast ook met andere loopbanden een probleem kunnen zijn.
Verder is het een fijne en stabiele loopband, kwaliteit voelt echt gedegen aan. Ook met joggen en hardlopen.