Banner for Moov

Moov Reviews 2.309

TrustScore 4 uit 5

4,1

De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel. Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht o... Toon meer

In februari mijn loopband ontvangen. Helaas is deze groter en zwaarder dan verwacht. Er werd aangegeven dat je de loopband kunt retourneren als deze niet bevalt. Vrijwel direct contact opgenomen maar... Toon meer

Ik ben zeer tevreden met de band,maar er zijn 2 minpunten.hij is nl.kort en de helling moet je handmatig bedienen,het is of plat of 10%terwijl je andere banden hebt die automatich met afstandsbedieni... Toon meer

Heel tevreden met deze loopband! Hij is breed en lang genoeg om comfortabel stevig door te stappen met mijn lengte van 1.70 m. De loopband voelt stabiel aan en werkt tot nu toe prima. Een klein aan... Toon meer

1. Fitnesswinkel
  2. Fitnessapparatuur groothandelaar
  3. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
  4. Sportwinkel
  5. Sportartikelenwinkel

Over Moov

About Moov

Movement has disappeared from modern life. We're giving it back its place. Work, commutes, and packed schedules make it hard to move every day. Moov brings movement indoors close enough to get started and easy enough to pick up again tomorrow. A treadmill is the beginning. Keeping moving is the goal.

Integrity

We say what we do and do what we say. Nothing more, nothing less.

Quality

A treadmill that gets used every day needs to handle every day. That's what we build for.

Customer satisfaction

If someone buys a treadmill and never uses it, we need to do our job better. Not because the product isn't good, but because we didn't help that person keep moving. Because that's where we want to make a difference. So, got a question or just want to share your story? We're reachable by phone and email and do our best to help you the same day.

30-day trial

You have 30 days to try the treadmill at home. Not happy with it? We'll pick it up for free and give you a full refund.

2-year warranty

Every Moov treadmill comes with a two-year warranty. Standard.

Our promises

Integrity
How do you build something people trust? You start by being honest. At Moov, everything we do is rooted in transparency. We deliver what we promise, no fine print, no surprises. What you see is what you get — and sometimes a little more.
Quality
Movement that fits into everyday life deserves a treadmill that keeps up. One that's thoughtfully designed, built with care and made to last. At Moov, quality isn't a feature. It's the foundation. Something you feel the first time you step on and every time after.
People
Without the people who trust us, there is no Moov. That's why you always come first. Whether you have a question, a concern, or just want to talk things through, we're here. Call or email, and we'll get back to you the same day. Because being there for you isn't a policy. It's how we move.

Service guarantees

30 days to try. 2 years guaranteed.

Thirty days to give Moov a place in your day. Walk between calls. Try a few minutes before work. Step on after dinner. See how it fits into your routine no pressure, no commitment. Doesn't feel right? We'll collect the treadmill at no cost and refund you in full. No hassle, no questions. And every Moov treadmill comes with two years of warranty as standard. Built to stay. Covered for the long run.

Promotion box for Moov

Discover the Moov treadmills

Feel fitter every day and boost your energy from your home!

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

2K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Erg blij met de loopband van Moovv

Erg blij met de loopband van Moovv. Aardig snel geleverd en zeer goed ingepakt. Makkelijk te installeren door duidelijk beschrijving. Fijne, snelle en heldere communicatie. Qua verplaatsen iets minder makkelijk, de loopband is aardig zwaar, verder super tevreden.

Hi,
Dank voor je uitgebreide review. Klopt, licht is de loopband niet, maar dat komt ook doordat we voor stevigheid en stabiliteit hebben gekozen. Fijn dat je verder zo tevreden bent.

Team Moovv 🧡

Gisteren een melding gekregen dat mijn…

Gisteren een melding gekregen dat mijn loopband is geleverd maar niks ontvangen. Inmiddels gemaild maar geen reactie ontvangen.

Hi Bo,
Hallo, bedankt dat je dit deelt. Vervelend dat de levering niet goed is verlopen.
We zijn al met je in contact en houden je op de hoogte van het onderzoek naar je zending. We pakken dit voor je op.

Top loopband!!

Communicatie over het bezorgen was goed. Eenmaal geleverd, uitgepakt en alles was voorzien en zo in elkaar. Het is een mooie loopband. Ben heel tevreden👍

Hi Harold,
Uitpakken en meteen aan de slag, zonder gedoe. Zo moet het zijn.
Veel plezier met alle stappen die je mag gaan maken.

Team Moovv 🧡

Er word snel op je mail gereageerd en…

Er word snel op je mail gereageerd en uitleg gegeven dat vind ik persoonlijk een hele grote +!

Hi Berrie,
Bedankt voor je review en wat fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen via de mail.
Mocht er in de toekomst wat zijn weet je ons te vinden. We wensen je veel plezier met je nieuwe loopband.

Hele goede loopband

Hele goede loopband, ik ben erg blij mee kortom Fantastisch!

Hi Farani,
Fantastisch, daar doen we het voor. Veel plezier met de loopband.

Team Moovv 🧡

Goede comunicatie als je bestelling wat…

Goede comunicatie als je bestelling wat langer onderweg is.
Makelijke handleiding en fijne loopband.

Hi Silvia,
Fijn dat de communicatie prettig was toen de levering wat langer duurde. En mooi om te horen dat de loopband zelf goed bevalt. Veel plezier ermee.

Een echte aanrader!

Lang getwijfeld of ik de Moovv loopband wilde aanschaffen. Het is toch een prijzige aanschaf waardoor ik veel heb gezocht en heb vergelijken met andere loopbanden die bijvoorbeeld worden aangeboden op bol.com. Toch kwam ik elke keer weer terug bij Moovv. Na een leuke actie de keuze gemaakt de loopband toch aan te schaffen en hier heb ik absoluut geen spijt van. Hij werd na aanschaf binnen een week bezorgd. Goed verpakt en alle extra’s zaten erbij. Een hele fijne handleiding en de loopband is heel makkelijk in gebruik. Het is een stillere loopband maar maakt natuurlijk wel geluid des te harder je loopt of rent. Sinds aanschaf elke dag gebruikt.
Zeker een aanrader!

Hi,
Wat fijn om te lezen dat de twijfel heeft plaatsgemaakt voor dagelijks gebruik. Goed vergelijken hoort erbij bij zo'n aanschaf, en des te leuker dat je uiteindelijk bij ons bent uitgekomen. Dat waarderen we 🫶🏼
Veel plezier met alle stappen die je nog mag gaan maken.

correct geleverd

correct geleverd, goed verpakt, tevreden over

27 februari 2026

Hi Marleen,
Fijn om te lezen dat je tevreden bent. We wensen je veel plezier met je nieuwe loopband.

Team Moovv 🧡

Voldoet aan alle verwachtingen!

Snelle levering! Loopband is fantastisch in gebruik. Iedere morgen start ik met een uur training. Aanrader!

Hi Judith,
Een uur lopen voor de dag echt begint, wat een mooie ochtendroutine. 🫶🏼 Fijn dat de loopband daar zo goed bij past. Veel plezier met alle stappen.

Team Moovv 🧡

Erg tevreden over de loopband van Moovv!

Erg tevreden over de loopband van Moovv!

Hi Cheyenne,
Bedankt voor je review en super fijn om te lezen dat je er zo tevreden over bent. We wensen je veel loopplezier met je nieuwe loopband.

Top!

Snelle levering, zeer eenvoudig te installeren en loopband werkt heel fijn.

3 april 2026

Hi Jan Jaap,
Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met alle komende stappen op je nieuwe loopband.

Fijn apparaat

Ik had wat vragen deze werden via de mail gelijk beantwoord.
Verder ben ik erg blij met het apparaat tot dusver.

Hi Ellen,
Bedankt voor je review. En wat fijn om te horen dat het conact met mijn collega naar wens was. Blijf vooral vragen stellen als er iets is, we helpen je graag verder.

Goed produkt, prima service

Goed produkt, uitmuntende service, vriendelijke mensen.

2 april 2026

Hi Hans,
Een goed product, fijne service en vriendelijke mensen. Daar doen we het voor. Veel plezier met je loopband.

Team Moovv 🧡

Loopband was snel geleverd en voor een…

Loopband was snel geleverd en voor een schappelijke prijs. Moet er nog wel vaker gebruik van gaan maken.

Hi Marie,
Snel geleverd en voor een goede prijs, dat is een mooie start. De loopband staat er, dat is het belangrijkste.

Een paar minuten vandaag is genoeg om te beginnen. Morgen weer een paar minuten. Zo bouw je het langzaam op.
Veel plezier met alle komende stappen.

Smartstep Pro v3 Incline gekocht

Smartstep Pro v3 Incline gekocht, Super tevreden. Schakelt super tussen snelheden en gaat hard als het moet. De inclide heb ik nog niet geprobeerd. Onur

Hi,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is.
Veel plezier met bewegen, en met het ontdekken van de incline.

Prima loopband

De loopband vlot en in goede staat ontvangen. Montage was simpel.
Bij hogere snelheden wel wat rumoerig en de pootjes zakken meteen door de bijgeleverde mat. Wij hebben 6 wasmachinedempers gekocht om het wegzakken en daarmee het contactgeluid te verminderen. Het scherm hadden we liever op ooghoogte gehad, zodat je niet steeds naar rechtsonder hoeft te kijken.
Maar, al met al zeker geen spijt van deze aanschaf.

Hi Peter,
Fijn om te horen dat de loopband goed is aangekomen en de montage soepel ging.

Bedankt voor de feedback over het geluid bij hogere snelheden en de mat. De tip over de wasmachinedempers is trouwens een slimme oplossing.

Over de pauzeknop op de afstandsbediening nemen we persoonlijk contact met je op. Voor jouw model hoort deze er er wel op te zitten. We kijken dit graag voor je na.
Veel plezier met bewegen.

Loopband is keurig geleverd

Loopband is keurig geleverd. Klantenservice ook prima.
Mijn probleem is dat ik me wil vasthouden aan de beugel en dat mijn armen daarvoor net iets te kort zijn. Ga ik dichterbij staan dan schop ik tegen de voorkant aan.
Dus ik ben nog aan het oefenen. Gelukkig 30 dagen de tijd.

Hi Annemarie,
Fijn dat de levering en klantenservice goed waren. De positie op de loopband is soms even wennen, zeker als de afstand net niet helemaal klopt. Goed dat je de tijd neemt om het uit te proberen.
Kom je er niet helemaal uit, laat het ons weten. We denken graag met je mee.

Team Moovv 🧡

Heel blij met de loopband

Heel blij met de loopband. Is lekker stil en makkelijk te verplaatsen.

2 april 2026

Hi Kyshana,
Stil en makkelijk te verplaatsen, dan staat niets een dagelijkse wandeling in de weg. Fijn dat de loopband zijn plek heeft gevonden.
Veel plezier met de loopband.

Waar voor zijn geld

Hi Rian,
Daar zijn we het natuurlijk mee eens. 😉
Veel plezier met de loopband.