Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde den bedste oplevelse med Ken til vores polterabend. Alle synes rigtig godt om Ken og hans fantastiske charme. Kunne vi give flere stjerner end 5 så fik han det. Tusind tak til Ken fra os a... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi havde Ken ude til en polterabend d 7 juni, og selve arrangementet var virkelig godt – sjovt, veltilrettelagt og med plads til at alle kunne være med. Han formåede at skabe god stemning og inddr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fik den bedste overraskelse i går til min polterabend i form af BarbieKen. Hold nu kæft hvor var han god, charmerende, fræk på den helt rigtige måde, med hentydninger og referencer, uden at gå ov... Toon meer

4,7

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

4,7

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

På trods af forvirring i forhold til…

På trods af forvirring i forhold til hvem der skulle medbringe dejen til bollerne og en planlægge i total panik, fik casanova styr på panikken 😅 og var totalt omstillings parat, vi fik et helt vildt godt og sjovt strip show og bruden og os andre syntes det var helt i top klasse 👌 casanova fik alle med og lavede underholdning i top klasse, han brugte tiden bagefter på at shake shots og bare lave en god stemning, vil helt sikkert anbefale casanova, han er utrolig venlig og respektfuld.

5 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde i lørdags fornøjelsen af

Vi havde i lørdags fornøjelsen af, at få besøg af Ken. Ken var super god til at aflæse/mærke stemningen i rummet og tilpassede sine aktiviteter, sin jargon og adfærd hertil. Der var højt humør og mange grin efter oplevelsen. Forløbet op til selve dagen var præget af professionelt kommunikation med gennemsigtighed og forventningsafstemning. Hvis du leder efter en god start på din morgen, kan du ikke gå galt med Ken!

22 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ken har rigtig rigtig god energi

Ken har rigtig rigtig god energi, og er skøn underholdning.

Ken havde hele pakken og havde hele publikum med. Kæmpe anbefaling af Ken til alle!

28 september 2024

Morgenbollefyr til polterabend

Vi havde fornøjelsen af Ken til polterabend som morgenbollefyr, hvilket var en stor succes. Han havde et godt show, havde en god fornemmelse for brudens grænser og formåede at få involveret resten af publikum på en god måde. Vi ville klart anbefale Ken til andre, der ønsker en morgenbollefyr til et polterabend.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt og sjovt indspark til polterabend

Virkelig godt og sjovt indspark til polterabend. Ken var med på at narre den kommende brud, og kom ind da hun havde bind for øjnene og smed en metalkæde, så bruden troede, at det hele nu skulle gå op i 50 shades of Grey og strip. Han var god til berolige bruden, inddrage flere og gøre det til en sjov oplevelse for alle.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde fornøjelsen af barbieKen til…

Vi havde fornøjelsen af barbieKen til en polter.
Meget sød og charmerende bollefyr.
Fed energi han leveret og var god til at få alle med både unge og ældre. Han var god til at bruge informationer om bruden i løbet af showet, og var god til at fornemme publikum omkring sig.

Morgenbollefyr

Vi havde fornøjelsen af Ken til polterabend igår og hold op hvor var det fedt. Der blev både grint og overskredet nogle grænser,
men på den fede måde 😝
Ken havde vores fulde opmærksomhed, fra det sekund han trådte ind og gav os alle en sjov og uforglemmelig oplevelse, vi sent vil glemme.
Det er klart ikke sidste gang at vi vil hyre Ken. Han var både sød, charmerende og sjov på et og samme tid.

Tak til Ken for hans engagement og gode energi. Du gjorde det godt 😉

17 augustus 2024

Morgenbollefyr

Vi havde fornøjelsen af BarbieKen som morgenbollefyr, som første indslag til et polterabend i går. Ken var enormt god til at sætte gang i festen og med hans charme fik han alle til at føle sig trygge, trods det var en stor flok damer der ikke kendte hinanden. Vi grinte SÅ meget og fik meget mere for pengene end forventet. Stor anbefaling herfra!

17 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde fornøjelsen af Ken som vores…

Vi havde fornøjelsen af Ken som vores morgenbollefyr - og vi fortrød IKKE!
Han kom ind med fed energi som bare spredte sig til alle deltagerne. Denne energi kunne vi tage med videre til de andre indslag i løbet af dagen.
Morgenbollefyren var det første indslag på dagen og Ken vidste bare, hvordan han skulle sætte gang i festen med sjofle jokes (men på den gode måde) og sjove lege.
Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra!

11 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde booket ken til vores…

Vi havde booket ken til vores polterabend - og det fortrød vi ikke. Ken inddragede alle, var tilpas grænseoverskridende, på den grineren måde - men hele tiden ops på, om folk var okay. Alle havde en fest og ken var PÅ og havde så mange sjove lege og ting klar til os. Kæmpe anbefaling 👍👍👍

10 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde fornøjelsen af Niclas til en…

Vi havde fornøjelsen af Niclas til en polterabend og han var fantastisk. Han fik alle med og forstod virkelig at holde en fest. Hele processen gik som smurt så her booker vi gerne igen.
De får de varmeste anbefalinger.

13 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dukkede aldrig op.

Dukkede aldrig op.
Trods bekræftigelses mail dagen forinden.
Hvor der står at han er klar og at vi hører mere fra dem.
Rigtig træls oplevelse.

13 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk oplevelse med…

Vi havde en fantastisk oplevelse med Ken!

Vi havde besøg af Ken til min venindes polterabend. Han var utrolig sjov og charmerende og fik sat fut under festen lige fra morgenstunden.
Han var god til at inddrage alle i sit morgenbolleshow, men med en spot on situationsfornemmelse for hver og een deltager.
Der var stor ros af ham fra alle efter showet!

15 juni 2024

Virkelig sjov oplevelse

Virkelig sjov oplevelse. Alle fra selskabet var underholdt, og blev inkluderet i legene. Virkelig anbefalelsesværdig underholdning! BarbieKen skal virkelig bookes til jeres næste polterarbend, pigefødselsdag eller bare for en sjov aften! 🥳🥳🥳

13 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ken lavede en super fest!

Ken hjalp med at lave en fest fra morgenstunden til min søsters polterarbend, hele selskabet fik flyttet grænser og grinet hele timen i Kens selskab, han er en ener. Rigtig god oplevelse!

11 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?