Vi havde den bedste oplevelse med Ken til vores polterabend. Alle synes rigtig godt om Ken og hans fantastiske charme. Kunne vi give flere stjerner end 5 så fik han det. Tusind tak til Ken fra os a... Toon meer
Virkelig fedt show, fik alle med Vi ville klart booke Ken igen hvis vi skulle noget lignende Rigtig fed oplevelse
Vi havde Ken ude til en polterabend d 7 juni, og selve arrangementet var virkelig godt – sjovt, veltilrettelagt og med plads til at alle kunne være med. Han formåede at skabe god stemning og inddr... Toon meer
Jag fik den bedste overraskelse i går til min polterabend i form af BarbieKen. Hold nu kæft hvor var han god, charmerende, fræk på den helt rigtige måde, med hentydninger og referencer, uden at gå ov... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Kan varmt anbefale en morgenbollefyr
Kan varmt anbefale en morgenbollefyr - vi fik Ken til min søsters polter, og vi havde den sjoveste start på dagen. Masser af grin, sjove lege og røde kinder. Det var perfekt!
Det var et genialt indslag til en…
Det var et genialt indslag til en polterabend! Vi havde Ken forbi som satte gang i festen. Ham kom med en super god energi og var godt til at involvere alle, samtidig med at han var god til at læse andres grænser, så kæmpe anbefaling her fra!
Vi havde bestilt Ken til min venindes…
Vi havde bestilt Ken til min venindes polter. Det var virkelig sjovt, alle blev inddraget, og Ken var god til at læse stemningen og underholdte godt med diverse lege. Alle de varmeste anbefalinger herfra 😊
Ken som morgenbollerfyr er en kæmpe…
Ken som morgenbollerfyr er en kæmpe fest. Han er klar på billeder og video. Han kom med Soundboks festlig musik. Han er sjov, sazzy, underholdende og inddrager alle i legene. Ekstra point fordi at han matchede sit outfit med vores tema: White-party.
Meget mere underholdende end en stripper!
Vi havde fornøjelse af at have Ken til at undeholde til en polterarben.
Efter en super fed og sjov morgen med ham til at bage vores morgenboller, blev vi alle enige om, at det slår en stripper til hver en tid!
Han var super cute, og undeholdende og var rigtig godt til af inkludere alle tøserne..
Meget dårlig stil
Den 16. maj sendte jeg en forespørgsel på en morgenbollefyr til et polterabend, som skal afholdes den 12. august. Jeg fik en besked om, at de ville finde en og at de har et bredt udvalg af fyre at trække på.
Jeg hører først fra Lærke den 5. juli, om det er muligt at rykke tidspunktet for ankomst en time frem. Det er det desværre ikke, da vi allerede har planlagt et helt program for dagen.
Derefter hører jeg ikke mere, før jeg selv skriver den 11. juli, om han kunne komme kl. 10. Her skriver hun, at hun kæmper for sagen.
Den 5. august skriver jeg til hende igen, om hun har fundet en til os, da vi er meget tæt på datoen for hvornår dette polterabend skal afholdes. Hun svarer den 7. august “Nej desværre ikke”.
Vi snakker 5 dage før dagen!!
Det ender med, at jeg må bede om at få pengene tilbage og få annulleret min forespørgsel…
Jeg synes, at det er total dårlig stil.
Jeg har skrevet 3 måneder før dette polterabend skal afholdes. Hvordan kan det ikke være muligt, at finde én fra deres meget brede udvalg.
Det er ekstra træls, da vi nu står 5 dage inden polterabend og skal finde på en anden underholdning, end vi ellers havde set meget frem til.
Ken<3
Hvis I ønsker en oplevelse I aldrig vil glemme, er Ken lige akkurat manden til jobbet. Utrolig charme og lækkerhed - og et humør og et show, der vil give utallige smil på læben, grin og muligvis røde kinder på alle i selskabet. De største anbefalinger herfra.
Hit med morgenbollefyr (AJ)
Vi havde en fantastisk start på min venindes polterabend med vores morgenbollefyr AJ. Han var virkelig god til at indrage ikke kun bruden, men hele selskabet med små selskabslege og lignede. Humøret var i top, og vi var alle 12 tøser enige om, at han havde nogle gode boller, - og det var generelt var en kæmpe succes som vi klart kan anbefale til andre ;-)
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Kennie startede vores polterabend med et brag og gav mega god stemning og energi! Det var mega sjovt, og han formåede virkelig at sætte gang i festen og få alle op af stolen! Virkelig 10/10!
Kæmpe fornøjelse
Kæmpe fornøjelse - Ken skabte en fest og en aften bruden sjælden kommer at glemme 🤠
Kinky morgen!
Kinky, jeg og hele polter teamet takker for et godt show af Ken! 🥳
Ken forstår virkelig at fange kvindernes opmærksomhed, og give den fuld gas med geniale og sjove lege 😁
Kan klart anbefale Ken til alle der vil have en uforglemmelig morgen! 👌🏻
Frisk fyr med god energi og humor 🥳
“Ken” gav os et show for alle pengene og mere til 😉 Alle var godt underholdt fra start til slut - et stort 5 tal herfra 👏🏼
Barbieken var virkelig alle pengene…
Barbieken var virkelig alle pengene værd! Skide god til at sætte gang i festen.
Kennie satte godt gang i vores…
Kennie satte godt gang i vores polterabend. Han sørgede for at inddrage alle og mærkede hele tiden efter hvordan stemningen var. Han lavede et friskt indslag og sørgede for at stemningen hele tiden var i top.
En genial start på et Polterabend🥳…
En genial start på et Polterabend🥳 Morgenbollefyren Ken fik startet festen med et brag. Med hans jyske charme og hans selvironi, fik han folk i godt humør💃🍹
Kæmpe anbefaling herfra!!
Kæmpe anbefaling herfra!!
Kenni var virkelig sjov og vi syntes alle, både brud og gæster, at det var et hylende morsomt show. Vi nærmest græd af grin og det gav en perfekt start til resten af dagen. Kan varmt anbefale konceptet videre, og specielt Kenni, som virkelig var var god og sjov. Kenni var samtidig god til at fornemme stemningen og tage den liiige til grænsen, men ikke over. Så kun positive meldinger herfra :-)
Kennie satte som vores morgenbollemand…
Kennie satte som vores morgenbollemand en perfekt stemning for vores polterabend:)
Underholdningen var lige til grænsen men på den fineste måde og havde alle fra arrangementet med. Bride to be, gæster og forældre var alle underholdt.
Den varmeste anbefaling her, Kennie var både sød og opmærksom.
Gennemført oplevelse!
Den hidtil sjoveste start på en polterabend med Kennie som formådede at underholde, charmerer og inddrage både den kommende brud og alle andre i selskabet i bollebagningen 😀🥂🥳
Bedste indslag til en tøsefødselsdag🥳🍹🍸🤩
Kennie formåede at gøre vores aften uforglemmelig🍸🍹🍾Med jysk charme, masser af humor, sjove lege og lækre cocktails.........Alt udført i butterfly & en sixpack der lignede den var photoshopped!🤩