Jeg har handlet hos Moshi Moshi Mind mange gange, og jeg bliver aldrig skuffet. Deres produkter er i en fantastisk kvalitet, med lækre materialer og et tidløst design, som holder sæson efter sæson... Toon meer
Omfagner en, sine nære, og kære. Spændende univers af tøj især, og til ens hjem. Sengetøj, yoga udstyr osv. Min nye hverdag uden besvær. Nyder synet, og følelsen af mit tøj, yoga udstyr, senget... Toon meer
De lækreste klassiske kjoler. Beskrivelserne passer på den kjole man modtager. God kvalitet og lækre materialer. Rigtig god pasform. Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har for første gang købt hos jer og jeg er utrolig glad for mit køb som overraskede mig positivt. Design og kvalitet var bedre end forventet.
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.
Dag Hammarskjölds Allé 40, 2100, København Ø, Denemarken
- +45 26 80 13 03
- customercare@moshimoshimind.dk
- moshimoshimind.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering og fine produkter
Meget hurtig levering og skønne produkter:)

gode produkter
gode produkter, hurtig levering, og ikke overflod af mails

Hurtig ekspedition og en lækker sweater
Hurtig ekspedition og en lækker sweater

Antwoord van moshi moshi mind
Kvalitet både på shop og i produkt
Det er nemt at bestille fra webshoppen, hurtig levering og altid styles som er komfortable men stadig kan bruges på arbejde. Absolut ét af mine yndlingsmærker.

Antwoord van moshi moshi mind
Super fin oplevelse og hurtigt svar fra…
Super fin oplevelse og hurtigt svar fra kundeservice 👌Hurtig levering, så jeg nåede at få jakken med på ferie - tak 🙏

Antwoord van moshi moshi mind
Mine oplevelser i Moshi Moshi Mind er…
Mine oplevelser i Moshi Moshi Mind er altid de samme, smilende personale, god service, man føler sig velkommen, rolig og god atmosfære.
5 stjerner er næsten for få. 🥰

Antwoord van moshi moshi mind
God oplevelse både online og i butik
Online oplevelsen var god, det er nemt at finde rundt på sitet og nemt at købe varen jeg ønskede. Desværre skulle varen retur, og her tog jeg forbi den fysiske butik, hvor jeg som sædvanligt blev jeg mødt af søde, imødekommende og hjælpsomme medarbejdere.

Antwoord van moshi moshi mind
Super lækkert tøj og hurtig ekspedition

Antwoord van moshi moshi mind
Så fin oplevelse hos Moshi Moshi Mind ✨…
Så fin oplevelse hos Moshi Moshi Mind ✨ Smuk og æstetisk butik, sød betjening og den flotteste gaveindpakning 💝

De lækreste klassiske kjoler
De lækreste klassiske kjoler.
Siden jeg vender tilbage til hver gang jeg skal købe en ny kjole.

Dårlig kvalitet
Har købt rigtig mange skønne ting ved jer. Købte denne t-shirt med kvinde tegn. Pris 450 ish. Og kvaliteten er så dårlig. Dårlig pasform, tynd og slasket. Kan kun bruges som sove t shirt og det er den for dyr til. Ellers en smuk t shirt

Antwoord van moshi moshi mind
Skønt mærke og hurtig levering
Dejlige materialer
Lækre strømper og sokker
Deres olier er meget skønne, jeg bruger dem dagligt.

Antwoord van moshi moshi mind
Skøn kjole jeg glæder mig til at bruge…
Skøn kjole jeg glæder mig til at bruge på varmere dage 🌸 lidt gennemsigtig, men tænker det går ☺️

Antwoord van moshi moshi mind
Det er altid en kæmpe fornøjelse at…
Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme ind i butikken på Østerbro - der er god tid, hjælpsomheden er meget stor og hele atmosfæren er mættet med god stemning. Tøjet er også altid lækkert, glæder mig til næste gang:)

“Jeg er vild med jer
“Jeg er vild med jer! Superlækre produkter, og jeres kjoler er helt fantastiske. Jeg handler oftest på jeres hjemmeside, fordi det er nemt, overskueligt, og leveringen er altid hurtig. Kan varmt anbefales

Lækkert tøj
Lækkert tøj i lækker kvalitet til en god pris.
Nem og overskuelig hjemmeside. Nem at navigere i og nem at bestille. Levering ligeledes hurtigt

Tøj til livet mellem os
Jeg købte nyligt, et sæt brune tights og en top hos Moshi Moshi som fødselsdagsgave til min søster.
Det sad perfekt. Blødt, enkelt og generøst i pasformen. Den slags tøj, man får lyst til at bo i.
På vej hjem fra fejringen, tænkte jeg på, at vi ofte giver gaver til dem, vi elsker, ikke fordi de (nødvendigvis) mangler noget, men fordi vi gerne vil bidrage til deres glæde. Til de gode dage. Til bevægelse, latter, ro og alt det liv, der leves mellem mennesker.
Tak for smukt tøj, der føles lige så godt, som det ser ud.

Antwoord van moshi moshi mind
Lees meer over geverifieerde reviews.