Prisene økes sakte men sikkert, påslagene har nå blitt på noe høyere nivå enn de billigste i Norge samt som spotprisen for NO1 for Mai er høyere enn det dataene vises generelt når de sendte den siste... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det begynte med en god idé, men er idag varken billigt eller billigast lengre...hele poenget er ju at du tryggt kunne ha denne avtalen å vite at du har de billigaste, men sånn er det ikke!
Elendig kundeservice Umulig å få direkte kontakt,finnes ingen å snakke med Ikke noe tlf nummer på hjemmesiden eller på gule sider Påstår at deres app på pris er med mvh og påslag Da blir det... Toon meer
Det er så tilfredsstillende å være kunde av et strømselskap som ikke trikser og frister med et villniss av mulige avtaler. Jeg tenker ikke på om jeg har den beste avtalen lenger. Jeg vet at jeg har en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Norges første non-profit strømleverandør.
Contactgegevens
Noorwegen
- hei@motkraft.no
- motkraft.no
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mensen keken ook naar
Tvers gjennom ærlig strømselskap
Tvers gjennom ærlig strømselskap. Ryddig app med god oversikt over forbruk og strømpris.
Ærlig leverandør med ærlige priser
Ærlig leverandør med ærlige priser. Ingen lokketilbud med liten skrift nederst
Profesjonelle folk med et meget ryddig…
Profesjonelle folk med et meget ryddig og oversiktlig abonnement.
Meget bra kundeservice
Enkelt å bytte
Bra pris
Transparent og billig
Veldig fornøyd med Motkraft. Billig strøm og 100% transparent. Jeg heier på at de utfordrer markedet.
Ikke noe ekstra mikk makk
Ikke noe ekstra mikk makk, bare strøm gjort enkelt!
Motkraft holder det de lover
Har vært kunde en stund hos Motkraft og er godt fornøyd.
Enkelt, oversiktlig og tillitvekkende fra første stund.
Appen og oversiktlighet har stadig utviklet seg til det bedre, samtidig som enkelthetsprinsippet og prisnivå har vært stabilt
Meget fornøyd hele veien!
God og billig strømleverandør!
Bra strømselskap
Bra app, fin å følge med på, lite påslag og kjekt at den viser gjennomsnittsprisen dagen derpå.
Norsk eierskap på strøm
Norsk eierskap, mange private aksjonærer! -Ikke utbytte til utenlandske eiere eller kommuner som suger til seg ekstra skatt; -ved å øke prisene (sitter i styrer) for å få nok overskudd til å ta ut et stort utbytte. Gjennomsiktig prising av strøm, ikke noen tillegg. Fin og oversiktlig app.
Billig strøm fra Motkraft
Jeg er svært fornøyd med avtalen jeg har med Motkraft. Der slipper jeg å lure på hvor de forskjellige tilleggene, som jeg har vansker med å akseptere, kommer fra.
Billig og oversiktlig
Har nå strømtjeneste fra Motkraft både hjemme og på hytta. Veldig fornøyd med app og service generelt.
Prisledende
Prisledende, bra app. Strålende fornøyd. Har også solceller
Kun det beste for de beste😁
Motkraft leverer det de sier de skal levere.
Knall bra app du har full oversikt til enhver tid.
Her er det ikke noe tull…
Bare å bytte over..gjort på minuttet…
Strømselskap som er til å stole på
Strømselskap som er til å stole på. Her er ikke noen skjulte kostnader som dukker opp senere, f.eks. ved at du får en ny avtale når lokketilbudet har utløpt. Veldig enkelt å bli kunde og skifte fra nåværende selskap. Veldig enkel og oversiktlig app. God kundeservice, svarer på chat eller epost.
Billig og bra
Mye og god informasjon
Mye og god informasjon. Lett å se hva jeg betaler for
Forutsigbarhet og transparent prising
Forutsigbarhet og transparent prising. Gir trygghet for at man ikke betaler for mye, det er mye obfuskering av priser i dette markedet.
Enkelt, billig og 100% transparent
Jeg har vært kunde i snart et år, og synes Motkraft leverer et godt produkt som er enkelt å forstå til en billig penge. Anbefales!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.