Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hatt Vibb i mange år nå. Det har aldri vært noe problem, de svarer raskt på chat og epost. Ser mange kalger på at de ikke kommer igjennom på telefon, men Vibb tar jo ikke påslag og kun betalt for... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Energieleverancier

Geschreven door het bedrijf

Endelig et positivt strømsjokk! Få etterskuddsfakturering og spotpris med 0,- påslag, 0,- månedspris og 3 år prisgaranti.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Hatt Vibb i mange år nå.

Hatt Vibb i mange år nå.
Det har aldri vært noe problem, de svarer raskt på chat og epost.

Ser mange kalger på at de ikke kommer igjennom på telefon, men Vibb tar jo ikke påslag og kun betalt for app. Så lever veldig godt med at jeg ikke kan ringe til de.

23 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Feil i Vibb app

Forbruksoversikten min viste 1 døgn i mars å være over dobbel så stor som forventet. jeg følger regelmessig med. Gjelder hytta mi på fjellet. Forsøkte å få telefonisk kontakt med Vibb for å søke forklaring. Ikke mulig å finne telefon nummer. Forsøkte chat, virket ikke. Sendte mail og fikk beskjed om at behandlingstid var 2-3 dager. Etter 1 dag fikk jeg beskjed om at der var feil på appen, og at der var årsaken til det høye forbruket.
Jeg har bedt om en kvalitetssikring av mine målinger, slik at jeg kan være sikker på at der ikke er flere feil, og at jeg betaler for riktig forbruk.
Ingen svar!!
Så, pass på. ikke sikkert at jeg er den eneste som har fått inn feil måling.

3 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har flyttet uten beskjed fra Coops …

Har flyttet uten beskjed fra Coops medler strømavtale til vibb uten om jeg ville eller ikke! dette selskap er kunn tullete ha ingen personlig service får avslutte abonnement må du finner frem på nette noe som er utrolig vanskelig også selv om andre selskap gjøre det slutt abonnement for deg kreve betaling igjen om igjen lureri. Holde dere Una dette selskap som er meget slitsom gjøre seg ferdig med ! !!!!!!! 🥵rett slett ekle.

1 juni 2025

Dårlig kundestøtte

Om du trenger hjelp er kundestøtten hos Vibb dårlig. Det tar uakseptabelt lang tid å få svar både på chat og e-post, og selv enkle spørsmål blir ofte besvart ufullstendig.
Det er ikke mulig å snakke direkte med noen i kundeservice.
Jeg kan dessverre ikke anbefale Vibb til noen.

9 maart 2026

Styr unna!

Styr unna!
Et ordentlig dårlig selskap. Trenger du hjelp til noe, glem det!De er ikke interessert i å hjelpe deg med noe. Vanskelig å kommunisere med, ufine, og rett og slett frekke. Ikke noe spesielt rimelige heller. Dårlig og lite oversiktlig app!

16 februari 2026

Kundeservice

Svarer ikke på mail eller på chat og ingen tlf service, dette er laaaangt unna pari.

16 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vibb deler gladelig din informasjon med 3. part...

Vibb deler gladelig din informasjon med andre selskaper som sender deg e-poster og sms'er. Det er ikke mulig å få snakke med noe i kundeservice, du må sende en e-post som de svarer på etter 3 dager eller snakke med en chat-bot. Fatter ikke at de ønsker å behandle sine kunder på den måten. Jeg ser etter en annen leverandør, men det finnes snart ikke en leverandør som ikke er mer opptatt av å samle inn og dele data enn å levere tjenesten du faktisk betaler for.

29 januari 2026

Mangelfull nettside

Åpenbart har Vibb kuttet it funksjonen "mine sider" i sin nettportal og avspist kundene sine med en Smartphone app. Man kan heller ikke finne sin strømregning (pdf) på nettsiden, slik som er vanlig for 99% av tjenesteleverandørene. Hva har Vibb tenkt? Eller retter sagt hvorfor har de ikke tenkt i det hele tatt?

6 januari 2026

Veldig fornøyd med Vibb

Veldig fornøyd med Vibb. Som en annen sa i anmeldelsen. Det er en del brødhuer som ikke skjønner seg på strøm ser det ut til. App,en fungerer som forventet og kundeservice svarer innen rimelig tid. Noen klager på at de ikke har telefon så en kan snakke med et menneske, til det sier nå jeg. Trenger du å snakke, kontakt psykolog, der kan du snakke. Trenger du strøm bestill hos vibb. Vibb selger det jeg vil ha som er strøm, og vil en ha tillegstjenester så kan en få det. Det vil ikke jeg ha, så veldig fornøyd med Vibb

28 november 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Supert alternativ helt til de skal ha…

Supert alternativ helt til de skal ha betalt for å bruke appen. De har i tillegg ingen mulighet for mine sider på web, så dobbel minus.

Vurderte å bytte til Vibb på hytta frem til de begynte å ta betalt for appbruk, så nå blir det en annen leverandør både på hytta og hjemme.

6 november 2025

NULL kundeservice

Når du først har blitt kunde er det relativt greit. Men prøv å bytt adresse,da dukker helvette opp. Null kundeservice. N U L L... Kun noe ai drit som repeterer seg selv. Fikk omsider tak i et fysisk menneske,hun skulle hjelpe og det var det jeg hørte fra hun. Nå har det gått 3 dager å jeg kommer ingen vei. De kan ikke være mye avhengig av kunder. Styr unna.....

5 november 2025

Utmerket service

Jeg opplevde en helt OK responstid og utmerket hjelp til å omgjøre en bestilling til et rimligere alternative. Appen er intuitiv og oversiktlig. Vibb anbefales.

6 oktober 2025

Skuffet over VIBB

Vi flyttet nettopp over til VIBB. Billigere enn andre, men frustrasjonen over å ikke få kontakt med kunderservice er ikke verdt de få ørene man sparer. De bruker 2-3 dager på å svare på hendvendelser, og "support" eksisterer ikke. Vi flytter vekk fra Vibb så snart som mulig.

17 oktober 2025

Dårlig app

Dårlig app, funker ikke som den skal.

Jeg avbestilte strøm avtalen, men den ble tredd i kraft 2 dager etter datoen.
Så de gjør som de vil.

15 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vibb har INGEN telefonnummer man kan nå…

Vibb har INGEN telefonnummer man kan nå de på. Kommunikasjon med de må skje gjennom chat eller mail. De har svart meg på mail at ved skriftlig kommunikasjon kan de svare kunden mer presist. Den skriftlige kommunikasjonen tar tid. Jeg brukte flere dager med skriftlig kommunikasjon uten å ha fått svar på det jeg spurte om. Jeg skrev at jeg vil vurdere å bytte til et annet strømselskap hvor de har kundebehandlere som man kan ringe til. Vedkommende i Vibb sendte da skriftlig til meg og anbefalt et annet strømselskap som har fått gode skår på kundebehandling pr. telefon.
Vi som hadde Å-strøm ble automatisk kunde av Vibb. Vi er kunder i alle aldre. Hvordan skal eldre og andre som ikke håndterer å kommunisere pr mail eller chat kunne få svar på det vi lurer på dersom de er Vibb kunder?

19 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Billigare, seier dei… men me mister alt!

Eg har vært ein trofast kunde hos Å Strøm i mange år, og der har eg ikkje hatt noko å klage på – heilt strålande fornøyd, faktisk. Men nå, skjønne du, fekk eg ei melding om at Vibb har kjøpt strømavtalen min. Då mister eg og kjerringa Coop-bonusen vår, og jentene mister dei gratis billettane te Dyreparken som dei har gledd seg te kvart år.
Når eg så ringer te Vibb for å spørre ka dette er for noko tull, får eg beskjed om at avtalen visstnok blir billigare… sjøl om dei tar vekk fordelane våre og skrur opp prisen kraftig. Jaja, då kalle eg det for det det er: reinspikka svindel. Men det må vel være «billigare» på papiret, så lenge dei sier det sjøl, sant?

15 augustus 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.