Bestilte en laser chain allment. Fikk den i posten etter en stund og åpnet den for å prøve den, selvfølgelig virket den ikke, prøvde å reklamere på den, masse unnskyldninger fra deres side, at batt va... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Bestilte reimer til min Ariens snøfreser den 25.01.24 kl.12.20. Spurte da om de kunne sende delene snarest mulig, fordi freseren sto pga. reimbrudd. Samme dag klokken 13.44 fikk jeg mail at reimene v... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Feil produkt og elendig kundeservice
Feil produkt og elendig kommunikasjon
Jeg bestilte en del til motorsykkelen min, og fikk feil del. Sendte deretter en mail, fikk ikke svar på en uke. Ringte dem for å be dem svare på mailen. Deretter sendte jeg ny mail, og fikk heller ikke svar på den på 5 dager. Ringte på nytt og purret opp mailen.
I konklusjon: Motorleaks har ingen interesse i å gi gode kundeopplevelser, alt ansvar ligger hos kunden.
kjøpte en cdi boks som fungerte i 14…
kjøpte en cdi boks som fungerte i 14 dager før den streika. satt på den gamle i gjen og da fungerte alt i gjen. sendt de mail og forklarte hva som var galt, men svare vil de ikke. ansvar er tydeligt noe de fraskriver seg og kunder vil de tydelig vis ikke ha. jeg kjøper ikke noe mer fra de...
I ordered a bensinkran vaccum on the…
I ordered a bensinkran vaccum on the website and was sent the wrong one. Jonas accused me of ordering wrongly. I double checked the website and I had made no error. He would not listen and said I made the mistake. Poor Website and misleading. Wanted me to pay the postage. I gave up and advise don't do business with Jonas
Igjen noe ødelagt etter lett bruk
Igjen noe ødelagt etter lett bruk: oljepumpen denne gangen. Også denne gangen skal jeg fikse det selv igjen, fordi forrige gang service innenfor garanti var veldig dårlig.
Igjen: Aldri igjen noe fra Motorleaks.no eller Haf Grenland As / Norway Motor / Skien Motorsenter Rødmyrsvingen 78, 3735 Skien
E-post: salg motorleaks.no
Telefon: 35 19 75 00
Treg respons på henvendelser
Treg respons på henvendelser. Får feil / mangelfulle opplysninger når vi ringer og spør på hvilke deler som passer. Får ikke returnert deler som ble feil når vi har prøvemontert dem. Henvendelser på epost besvares trekt. Får ikke ordrebekreftelser / kviteringer på epost.
Kundeservice slik det skal være!
Kjøpte to reimer til en eldre Yamaha snøfreser og det viste seg at den ene ikke passet til tross for riktig delenummer. Jeg kontaktet dem en lørdags ettermiddag og fikk svar samme kveld. Etter litt frem og tilbake for å finne ut hva som hadde skjedd ble vi enige om at jeg skulle sende inn både den gamle reima og den som ble feil, noe jeg gjorde.
Kort tid etter at de hadde fått dem fikk jeg beskjed om at de hadde funnet en reim som passet og at denne var på vei.
Denne passet perfekt og snøfreseren er nå klar til dyst til vinteren.
Glimrende service!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.