Meerdere onderdelen voor mijn motor uit 1999 bij mPartz kunnen bestellen van goede kwaliteit en voor een schappelijke prijs. 1 van deze onderdelen bleek echter niet op korte termijn leverbaar omdat de... Toon meer

erg blij met mijn snel geleverde tassen, complete set met tassen en ook de afstand assen met bevestiging. Deze kleine zwarte bevestiging blijft op je motor. Bij een reisje klik je daarin de afstands a... Toon meer

Een hele verbetering qua turbulenties rond de helm en een vermindering van geluid. In het begin wel even zoeken en testen voor de juiste stand, maar eens in de goede positie, kilometers plezier. Door... Toon meer

Donderdag 11-01-2024 motoraccu besteld voor mijn Kawasaki Vulcan 1500. Vrijdag 12-01 stond de besteller om 11.15 uur bij mij aan de deur. Kon alles perfect volgen via track en tracé. Perfecte a... Toon meer

1. Motorwinkel

Online shop voor motoraccessoires, motoronderdelen en motorkleding. Met de eenvoudige zoekfuncties snel je gezochte producten kunnen vinden en na aankoop een no-nonsense service.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Was al een tijdje op zoek naar een Osco…

Was al een tijdje op zoek naar een Osco smeersysteem.
Nu met de aktiekorting van mpartz was dit mijn unieke kans om het Osco smeersysteem voor een zeer mooi prijsje te bemachtigen.
In het voorjaar van 2022, wanneer mijn motor weer uit de winterstalling komt monteer ik het Osco smeersysteem gelijk op mijn motor.
Iedere keer wanneer ik hiervan gebruik zal maken zal ik met een trotse gedachte aan mpartz denken.

Thnx boys van mpartz.

4 januari 2022

Prima product en snelle levering

de aansluiting aan de spoel, de uitgang van de kabels zit vast met een beugeltje, dit beugeltje heb ik moeten verplaatsen om de spoel passend te krijgen in de kap. er zit in de kap een kleine uitsparing voor dit beugeltje, en het monteren van de spoel is niet mogelijk met het beugeltje op zijn orginele plaats. verder is de spoel van prima kwaliteit.

20 december 2021

Zeer tevreden Valbeugel voor een Triumph…

Ik heb een Valbeugel voor een Triumph Tiger 1200 Explorer 2011-2015 gekocht. Goede kwaliteit die je niet zo maar krom valt gok ik. Past perfect. Ik heb drie originele bouten gebruikt omdat ik die mooier vind. Daarvoor moest ik ze allemaal een plekje doorschuiven en kom ik een te kort (ivm lengte). Vorige bij Ali gekocht, maar dan krijg je toch veel minder kwaliteit. Ook zeer snel geleverd.

1 december 2021

Snel besteld en rap geleverd!

Bestelde artikel was gewoon op voorraad dat was voor mij al een plus punt, een mooie en duidelijke site , Chapeau.
Het artikel zonder moeite kunnen bestellen en deze is binnen een korte termijn correct op het juiste adres afgeleverd. Echt een aanrader !

29 november 2021

Carbtune Pro 4

Zeer tevreden met de Carbtune Pro 4, heel gemakkelijk voor het synchroniseren van gaskleppen van o.a. carburateurs.

23 november 2021

Motorband reparatieset motor Luxe

Keurig setje, snel geleverd; hopelijk is het nooit nodig om te gebruiken. Als ik het gebruikt heb, zal ik mijn ervaring aanpassen, mocht het zo makkelijk zijn als uit de instructievideo blijkt, dan is het zeker 5 sterren waard, want het scheelt wachten op de ANWB!

2 november 2021

Kuipruit Honda CB 650F 2014-2016 Touring NTM

Na mijn vorige ervaring wilde ik toch een windscherm hebben. Op mijn vraag werd meteen gereageerd. Werd weer heel snel geleverd. Duidelijke instructie. Ik heb een zwart scherm gekozen en het staat geweldig. Goeie kwaliteit. En niet geheel onbelangrijk: ik zit weer uit de wind.

4 oktober 2021

TOP Chinese bucht

De sensor correspondeerd niet aan mijn Busa 2000 (toch verkocht geldig voor Busa 1999-2007 ?)
De sensor was vervangt door mijn oude (21j) originele sensor. Nu is het in orde maar voor hoelang ?
De technieker heeft gewerkt 2u30 (62.82 + btw/uur) om deze probleem op te lossen.
Dus heel duurder dan een nieuw origineel wisselstuk.
Never again.

28 september 2021
Logo mPartz.nl

Antwoord van mPartz.nl

Vervelend dat de sensor niet reageert. Er zit op dit product (van Amerikaanse ElectroSport) garantie en je kunt deze uiteraard kosteloos hiervoor aanbieden. We ruilen deze voor je om voor een nieuwe.

Top bedrijf levert echt snel en klasse materiaal

Onlangs weer een bestelling geplaatst. Een windscherm voor mijn motor. Eerst even contact gezocht, meteen een reactie. Erg fijn. Daarna besteld. Bestelling was er binnen twee dagen. Ik vind dit een geweldig bedrijf. Heb namelijk ook andere ervaringen. En uiteraard.. Prettige prijzen ;-)

25 september 2021

Mijn ervaring met mPartz is gewoon… geweldig

Mijn ervaring met mPartz is gewoon goed, ik heb al 2x eerder besteld hier en het wordt snel verzonden en ze hebben alleen maar goede spullen. Ook zijn ze niet te beroerd om je te helpen als je er niet uitkomt met installeren. Voor mij een dikke duim naar jullie toe. Ik zal hier zeker vaker onderdelen voor mijn motor kopen en raad mpartz zeker aan.

23 september 2021

Zeer tevreden over mPartz!

Afgelopen tijd verschillende onderdelen besteld voor mijn motor, allemaal netjes geleverd binnen de aangegeven levertijd (veel al meteen volgende dag!). Ook vind ik het super dat per product duidelijk staat aangegeven op welk model het passend is, maar ook vaak een uitleg over wat nodig is voor installatie etc., zeer veel handige info! Duidelijke communicatie, super webshop!

13 september 2021