Mr Sleep, Oplichters,matrassen besteld en betaald in februari. Krijg in eerste instantie antwoord maar nu hoor ik helemaal niets meer. Ik ga aangifte doen bij de politie.
Ik ben zeer benieuwd naar de topper! Mijn echtgenote klaagt van rugpijn terwijl we een topper hebben maar lijkt na nog geen jaar al volledig doorgelegen te zijn! Vandaag besteld dus ben benieuwd wanne... Toon meer
ik heb 14 febr een matras besteld maar nog steeds niet gehad telkens werd het verzet maar ondertussen nog geen matras binnen ik voel mijn opgelicht ik heb maar een aow waar ik het van moet doen beda... Toon meer
Mr. Sleep is dé specialist in hoogwaardige medische toppers, matrassen én kussens, die speciaal zijn ontworpen om rug-, nek- en schouderklachten te verlichten. Met een sterke focus op comfort en ergonomie bieden onze producten de ideale ondersteuning voor het lichaam en bevorderen ze een gezonde slaaphouding. Onze medische kussens, toppers en matrassen zijn vervaardigd uit de beste, duurzame materialen die niet alleen helpen om pijnklachten te verminderen, maar ook bijdragen aan een diepere en gezondere nachtrust. Dankzij ons aanpasbare aanbod kunnen klanten hun slaapervaring volledig personaliseren, met verschillende hardheden en vormen die zorgen voor een optimale balans tussen ondersteuning en comfort. Bij Mr. Sleep staat klanttevredenheid voorop: we bieden gratis verzending in Nederland, België en Duitsland, en flexibele betalingsmogelijkheden. Met een reputatie als betrouwbare en innovatieve speler in de slaapbranche blijven we ons inzetten om gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van betere slaapoplossingen. is
Nederland
- info@mr-sleep.nl
- mr-sleep.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
mr sleep is geslepen!!
Heb een medisch matras besteld op 13 februari, bedrag van € 169,95. Nooit geleverd. Machine kapot!
Uitstel, nog eens een maand uitstel, word week 12, enz. Het is nu 23 april....geen matras te zien.
En dat kan zomaar blijven bestaan, ongelofelijk!
Maar weer melden aan fraude desk, gebeurd verder niets mee, die man kan gewoon zijn gang gaan, rijd vast in een dikke auto.
Trieste zaak, ik schrijf nooit een review maar deze moet bekend worden!
Grote teleurstelling
Oplichters, hebben twee verschillende mailadressen. Voor Klarna en customers apart. Bestelling niet geleverd met een slap verhaal dat ze aan het reorganiseren zijn. Klarna onderzoekt het probleem, ondertussen heb ik een goede matras wat goedkoper is van een ander webshop. Matrassen Discount wel betrouwbaar en kwalitatief
In maart een topper besteld voor €145,-…
In maart een topper besteld voor €145,- er wordt aangegeven dat ik deze zou ontvangen in week 9. Ik heb niets ontvangen. Via Paypall betaald. Heb Mr. Sleep een mail gestuurd maar heb geen antwoord ontvangen. Hopelijk krijg ik met de Paypal bescherming mijn geld terug. Stelletje oplichters!!
€145,- betaald en niks ontvangen!
Begin februari een top matras besteld en betaald en na 2x via de mail een uitstel van levering gekregen te hebben voor alsnog niks mogen ontvangen en alle gegevens van mijn aankoop en levering zijn gewist!
Opgelicht.
Opgelicht..
Betaald en hoor niks meer .
Reageren niet op de mail .
Ga aangifte doen bij Opgelicht
En bij tv programma Opgelicht
Oplichters!!!!
Op 26 feb. heb ik deze mail gekregen:
Beste,
Wij willen u graag op de hoogte stellen van een wijziging in de levering van uw bestelling. Helaas heeft de levering vertraging opgelopen door een tijdelijk defecte machine in de fabriek, waardoor de productie enige vertraging heeft opgelopen. Uw bestelling zal nu in week 12 geleverd worden. Dit spijt ons enorm, en wij begrijpen dat dit niet ideaal is.
Wij waarderen uw geduld en het vertrouwen dat u in ons stelt. Als blijk van onze waardering bieden wij u graag een kortingscode van 10% aan voor een volgende bestelling. De code is VERTRAGING10, deze kunt u gebruiken bij uw volgende aankoop via onze website.
Onze oprechte excuses voor het ongemak. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Klantenservice Mr. Sleep
Helaas nog steeds mijn bestelling niet ontvangen en ook geen reactie op mijn mails ontvangen. OPGELICHT!!!
Geen reactie
Op 22 februari een topper besteld en betaald en nog steeds niets ontvangen. Inmiddels al meerdere mails gestuurd, maar ook hierop geen reacties.
Gezien alle negatieve reviews en de website die off-line is verwacht ik niet veel meer.
Ook ik ben er helaas in getrapt
Ook ik ben er helaas in getrapt . Oropedische topper gekocht , mail gestuurd wanneer ik het zou ontvangen . Mail terug gekregen met sorry hij was toch niet meer op voor raad maar begin volgende week krijgt u de topper in huis . Nu alweer drie weken geleden en nog geen topper
en ook geen ractie meer op de mails die ik weer verstuurd heb zelfs de telef nemen ze niet op . gelukkig betaald via klarna dan komt het meestal wel weer goed. Maar sluit me zekers aan als radar er iets mee gaat doen. Deze oplichters moeten gepakt worden
Mr Sleep
Oplichters
Bestelling geplaatst en betaald op 16 februari. Geen producten ontvangen en nu website ineens offline...
Op 15 feb 2025 topper besteld
Op 15 feb 2025 topper besteld. Na aandringen levering week 12 vanwege kapotte machine. Inmiddels alweer een mail gestuurd: of leveren of geld terug. En? Nee hoor geen reactie. En ook geen geld retour. Wellicht kan iemand dit ook melden bij rader? of de ombudsman? Nu ook de website uit de lucht dus tja. Iemand een idee? misschien via kvk? naam?
Ik ben mijn geld kwijt aan deze…
Ik ben mijn geld kwijt aan deze oplichters.
En nu is de website buiten gebruik.
Het was ook te mooi om waar te zijn
Het was ook te mooi om waar te zijn. In feb matras besteld. Na 2 weken heb ik mail gestuurd met de vraag naar de levertijd. Toen werd ik nog direct gebeld met excuses dat matras bij post was open geklapt, maar dat ik 19 maart een nieuw matras zou krijgen. Niets gehad dus weer gemaild. Toen werd er terug gemaild dat die week de nieuwe voorraad binnen zou komen en ik daarna track&trace zou krijgen. Daarna niets meer gehoord, geen reactie op mail en site uit de lucht. 🤬 Hopelijk krijg ik via Klarna toch geld terug
Dieven…Bende oplichters
Heb 11 maart 2 matrassen besteld en betaald
Had de matrassen nodig omdat mijn man pas invalide is geworden
En nu bij alle ellende word je ook nog opgelicht het is om te janken dat zulke mensen er mee weg komen maar ik ga er alles aan proberen om mijn geld terug te krijgen stelletje oplichters
Gedupeerde 😞
Hier nog een meer dan ontevreden klant.
Tenminste klant 😞, heb niets ontvangen. 2 matrassen besteld begin februari, tig keer een e-mail verzonden en inderdaad altijd een smoes. Zie nu dat de site uit de lucht is en ontvang geen reacties meer op mijn e-mails….ben dus ook een gedupeerde 😞
Meerdermaals mails gestuurd maar nog…
Meerdermaals mails gestuurd maar nog niks ontvangen medisch topper besteld. En tot nu toe nog niks niks niks ontvangen wel betaald.
Afz Gerrit
Heb begin februari een medisch matras…
Heb begin februari een medisch matras besteld, klonk goed maar helaas nog niets ontvangen. Na herhaaldelijk mailen met hun zelfs geen antwoord gehad. Schaamteloos vind ik, mijn geld terug gevraagd maar geen enkel respons van due mr sleep. Ben er wel klaar mee en ik vind het gewoon oplichters
Ik heb inmiddels 4 keer gemaild maar geen enkel antwoord. Ook de mail die hun verstuurd hebben over week 12 enz is standaard die hebben we allemaal gekregen.
Ik denk dat de heren er vandoor zijn en ergens aan de Bahamas,s liggen te zonnen
Schandalig en je geld krijg je ook niet terug
Wat nou..?..ik weet het ook niet meer. Maar als er mensen zijn die aangifte doen laat mij het weten ..ik doe mee want dit is pure oplichting ik heb inmiddels ook radar een mail gestuurd of die wat kunnen doen..afwachten maar nu. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij mijn bank en de politie en doet u dat die de dupe zijn het ook. Samen met veel aangiften wordt er hopelijk uets aan gedaan...please doe het
Nou nog even een paas update..ik heb het gemeld bij mijn bank in de hoop dat die mijn geld terug kunnen halen maar nee hoor.
Heb aangifte gedaan van oplichting bij de politie maar ook niks want er zijn e weinig klachten zegt de politie.
Heb het ook nog bij radar aangemeld maar ook niks meer gehoord.
M.a.w. wij zijn bedrogen en opgelicht. Ik weet het nu ook niet meer als gewoon je verlies maar nemen en klaar.
Vieze schoften bij mr sleep
Medisch matras topper en twee kussens…
Medisch matras topper en twee kussens besteld zou een week 9 geleverd worden toen uitgesteld na week 12 in verband met de kapotte machine nu week 13 weer in mail gestuurd waar geen reactie meer op terug gekregen en ziet dat de website ook offline is gehaald blij dat ik nog niks betaald Heb
Nooit het bestelde matras ontvangen
Op 21 februari een matras besteld. Nooit ontvangen. Na weken aan het lijntje te zijn gehouden is er nu complete radiostilte. Bestaat dit bedrijf wel?
Iedereen die is opgelicht door die…
Iedereen die is opgelicht door die laffe schaamteloze mensen, moeten een gezamenlijke aangifte gaan indienen samen met mij.
Ik ga er achter aan wie dit zijn !!
Eerst via advocaten.