MR. SLEEP Reviews 48

TrustScore 2 uit 5

1,8

Oplichters, hebben twee verschillende mailadressen. Voor Klarna en customers apart. Bestelling niet geleverd met een slap verhaal dat ze aan het reorganiseren zijn. Klarna onderzoekt het probleem, ond... Toon meer

Mr Sleep, Oplichters,matrassen besteld en betaald in februari. Krijg in eerste instantie antwoord maar nu hoor ik helemaal niets meer. Ik ga aangifte doen bij de politie.

ik heb 14 febr een matras besteld maar nog steeds niet gehad telkens werd het verzet maar ondertussen nog geen matras binnen ik voel mijn opgelicht ik heb maar een aow waar ik het van moet doen beda... Toon meer

1. Meubelaccessoires

Mr. Sleep is dé specialist in hoogwaardige medische toppers, matrassen én kussens, die speciaal zijn ontworpen om rug-, nek- en schouderklachten te verlichten. Met een sterke focus op comfort en ergonomie bieden onze producten de ideale ondersteuning voor het lichaam en bevorderen ze een gezonde slaaphouding. Onze medische kussens, toppers en matrassen zijn vervaardigd uit de beste, duurzame materialen die niet alleen helpen om pijnklachten te verminderen, maar ook bijdragen aan een diepere en gezondere nachtrust. Dankzij ons aanpasbare aanbod kunnen klanten hun slaapervaring volledig personaliseren, met verschillende hardheden en vormen die zorgen voor een optimale balans tussen ondersteuning en comfort. Bij Mr. Sleep staat klanttevredenheid voorop: we bieden gratis verzending in Nederland, België en Duitsland, en flexibele betalingsmogelijkheden. Met een reputatie als betrouwbare en innovatieve speler in de slaapbranche blijven we ons inzetten om gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van betere slaapoplossingen. is

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Opgelicht door Mr Sleep

Twee weken geleden een topmatras besteld, daarna niets meer gehoord. Ook iet na herhaalde pogingen tot mailcontact. Site is uit de lucht gehaald. Geval van oplichterij.

26 maart 2025

na 5 weken loze beloftes

na 5 weken van loze beloftes van mr sleep.
nog geen matras en telkens als je een review schreef
kwam vlot een antwoord.nu naar 5 week zelfs dat niet meer.
iedere keer als ik hier schreef kwam er een antwoord van hun.
nooit van uit hun zelf.
site is nu offline gehaald heb aangifte gedaan van oplichting.

uitkijken

ik heb maar een aow waar ik het van moet doen bedankt ms sleep ik wil mijn geld terug zodat ik ergens anders een matras kan kopen ik hoop van harte dat jullie zelf nooit meer zullen slapen

2 matrassen besteld 300 euro

2 matrassen besteld 300 euro
Levering werd vertraagd naar week 12 wegens een defecte machine een reactie op de mail terug gekregen dat als het verstuurd is ik een track en tracé zou krijgen vervolgens geen track en tracé en geen verzendbewijs nu hele website verdwenen en geen reacties en matrassen!

25 maart 2025

MR SLEEP, TRAP ER NIET IN!!!!!

Op 5 feb. matrassen en kussens besteld en op 8 feb. gevraagd via de app hoe het zit met m'n bestelling. Toen werd er gelijk gereageerd dat de bestelling klaar ligt en te wachten op DPD. e-mail doorgegeven voor de track&trace, op 14 feb nog steeds geen bericht. Werd teruggebeld dat er mis was gegaan met de matrassen, verpakking was geklapt. Op 8 maart geappt en in week 12 zou het bezorgd worden op 18 maart, kreeg via de app te horen dat het weer vertraagd was. Gisteren geappt, maar helaas werd er niet meer op gereageerd. NIETS BESTELLEN BIJ MR SLEEP!!!!!

5 februari 2025

Ik ben absoluut woedend over mijn…

Ik ben absoluut woedend over mijn ervaring met Mr. Sleep! Ik ben opgelicht! Na het plaatsen van mijn bestelling en het doen van de betaling heb ik nooit mijn matras ontvangen. Geen enkele reactie op mijn berichten, en het lijkt alsof ze gewoon weg zijn. Dit is schandalig en onaanvaardbaar! Ik neem nu verdere maatregelen om dit aan te pakken, en ik raad iedereen ten zeerste af om hier iets te kopen. Laat je niet bedonderen mensen die tog hebben besteld doe alvast even een aangifte want de mensen achter deze webshop zijn niet op goede daden uit dus a.u.b doe je AANGIFTE BIJ DE POLITIE dit moet aangepakt worden

25 maart 2025

Oplichting zou week 9 een topper…

Oplichting zou week 9 een topper geleverd worden krijg een mail dat het vertraagd is naar week 12 daarna niks meer gehoord ook geen reactie op app of contactformulier komen huj afspraken niet na......

1 maart 2025

Er waren wat problemen met de levering maar dat is uiteindelijk goed opgelost. Klantenservice is goed bereikbaar en reageert snel.

19 maart 2025

Beste,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice! Mochten we u nog ergens mee van dienst kunnen zijn, laat het vooral weten!

medisch matras

Ik heb een medisch matras besteld in de hoop dat de pijn in mijn rug en heup zou verminderen. Werd er regelmatig wakker van.
en.......het werkt! ik ben er heel blij mee kan ik oprecht zeggen. Ik heb veel minder pijn.

12 februari 2025

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat het matras voor u werkt. We wensen u nog vele comfortabele nachten toe op uw medische matras!

Het Mr. Sleep Team

Wat een bedrijfje besteld 2maart een…

Wat een bedrijf je besteld 2maart een topper dag erna een code ,waar niks van klopte dpd wist van niks ,toen een review hier geschreven en ja hoor ze berichten. Pakket was zoek bla bla we sturen maandag een nieuwe en woensdag heb je hem.nou tot nu geen contact ,geen track code dus mr sleep zoek het uit .en me bericht blijft nu staan ,want zo te lezen ben ik niet de enige,oplichters .ga ook aangiften doen.

2 maart 2025

Beste,

Onze oprechte excuses voor de vertraging in de levering. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u was en waarderen uw geduld. Gelukkig heeft u afgelopen week uw pakket ontvangen, zoals beloofd. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling en dat deze aan uw verwachtingen voldoet.

Koop geen spullen bij Mr

Koop geen spullen bij Mr. Sleep! Ze zijn niet te vertrouwen. Als je een matras koopt en niet tevreden bent of het matras niet in orde is, krijg je geen andere matras of je geld terug. De schuld ligt altijd bij jou en niet bij het product. Mr. Sleep, jullie zijn oplichters!"

P,s

7 maart 2025

Beste Paulo,

We vinden het jammer om uw review te lezen en willen nogmaals duidelijk maken hoe de situatie is ontstaan. U heeft matrassen besteld voor een bed van 180 cm breed, maar deze op een bed van 160 cm gelegd. Onze matrassen zijn vacuüm verpakt en hebben de ruimte nodig om volledig in vorm te komen. Doordat ze in een te klein bed zijn gepropt, hebben ze niet goed kunnen uitzetten, wat heeft geleid tot de problemen die u ervaart.

Desondanks hebben we u tegemoet willen komen door een korting aan te bieden, maar verder dan dat kunnen we helaas niet gaan. Wij leveren onze producten in goede staat en geven duidelijke instructies voor het juist laten opkomen van de matrassen. Het is spijtig dat u ons hier nu de schuld van geeft en ons oplichters noemt, terwijl het probleem is ontstaan door onjuist gebruik.

Team Mr. Sleep

Oplichters winkel

Oplichters winkel, mijn vrouw kocht er artikelen. De beloofde bezorg tijd werd niet gehaald. De artikelen klopten niet met wat er werd beloofd.
Er word gesproken over 30 dagen slaap garantie. Maar bij het terug sturen, moet dit in de originele verpakking. De spullen worden vacuüm geleverd.
Dus je krijgt ze nooit meer in de originele verpakking. Er ging nog meer mis, (en dit bij 1 bestelling) maar ik wil er niet te veel energie in steken. We zijn ons geld kwijt. Via What's App krijg je wel antwoord, maar je hebt er weinig aan.
Ik kan helaas niet reageren op de reactie. (Ik vind het niet) Maar we hebben contact gehad met Mr. Sleep, het resultaat was 0,0.
We nemen het verlies, maar ik wilde toch wel ff kwijt, dat er best veel fout is gegaan met maar een bestelling.
Als je iets koopt, waarbij iets anders bewust word voorgesteld, dan heet dat in Nederland oplichting.

21 februari 2025

Beste Alex,

We begrijpen dat het vervelend is als de levering langer duurt dan verwacht. Helaas kan de bezorgdienst hier soms vertraging in oplopen, iets waar wij zelf geen directe controle over hebben.

Wat betreft de productbeschrijving: als er iets niet klopt met wat er op de website vermeld staat, horen we dat graag zodat we dit kunnen nakijken en oplossen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Daarnaast willen we graag benadrukken dat 30 dagen proefslapen nergens vermeld staat en dat de gekochte producten in originele verpakking geretourneerd dient te worden staat duidelijk op onze website, dus we begrijpen de opmerking oplichters niet zo goed. We streven ernaar om de goedkoopste aanbieder te zijn, en een retourbeleid met proefslapen zou onze prijzen aanzienlijk verhogen.

We zijn benieuwd wat er verder nog mis is gegaan omdat je dit in de review benoemt en willen dit graag met je bespreken om te kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Neem vooral contact op met onze klantenservice.

Het Mr. Sleep Team

Goede en eerlijke Communicatie is essentieel

12 feb j.l besteld en 12 feb ook laat in de middag een t&t ontvangen (dpd).jullie geven aan in de bestelling dat het pakket de 1e is opgehaald en nu in de reactie heeft dpd het dus toch pas de 14e opgehaald. Dus ik had gewoon gelijk!! Vrijdag de 14e meerdere keren gecheckt en navraag gedaan bij de kls. Laat in de middag een reactie dat het pakket toch echt bij hun opgehaald was en dpd een storing had. Tevens verzoek om review te verwijderen. Zelf contact gezocht met dpd, die mij vandaag 17e teruggebeld hebben dat ze het pakket vandaag pas hebben opgehaald bij de verzender. Jullie garanderen levering binnen 1-2 dagen.
Als er iets mis gaat, dat kan, maar niet gelijk de schuld op anderen schuiven. En wellicht net zo snel op emails reageren, als op trustpilotrreviews!
Hoop dat de topper ok is, doch echt voor de eerste en laatste keer besteld bij mr,sleep.

17 februari 2025

Beste Danielle,

Allereerst gaat het om je bestelling van 12 februari, niet 12 september. Je bestelling is op 14 februari door DPD bij ons opgehaald, heel vroeg in de ochtend, dus toen je contact met ons op nam was deze al verzonden. Diezelfde dag heb je al een negatieve review geplaatst, nog voordat wij de kans kregen om te reageren. Het lijkt erop dat je binnen een halfuur een reactie verwachtte, we reageren altijd dezelfde dag

Het pakket is op 14 februari vroeg in de ochtend door ons meegegeven aan DPD, maar pas op 17 februari bij hun depot gescand. Wij schuiven de schuld dus niet af, maar geven simpelweg de feiten weer.

Desondanks hopen we dat je tevreden bent met je topper en wensen we je veel slaapcomfort toe!

Team Mr. Sleep

Zeer tevreden

We zijn heel tevreden over de matrassen
We hebben maar 1 nacht hoeven wennen
Ook de mails werden snel beantwoord
bij vragen .
Ga zo door dat is niet bij ieder bedrijf zo

6 februari 2025

Beste S Meewezen,

Dankjewel voor je review. We doen ons best om onze klanten van de beste service te zien, dus leuk om te lezen dat je dat zo kan waarderen! We wensen je veel plezier toe met je bestelling!

Het Mr. Sleep Team

Ik ben zeer benieuwd naar de topper

Ik ben zeer benieuwd naar de topper! Mijn echtgenote klaagt van rugpijn terwijl we een topper hebben maar lijkt na nog geen jaar al volledig doorgelegen te zijn! Vandaag besteld dus ben benieuwd wanneer we deze mogen ontvangen!

20 januari 2025

Beste Vince,

Bedankt voor uw bestelling en uw review! We hopen natuurlijk dat de nieuwe topper helemaal naar wens zal zijn en uw echtgenote de ondersteuning biedt die ze nodig heeft. Hopelijk vindt u de topper straks 5 sterren waard in plaats van 3! 😊

Mocht u nog vragen hebben, laat het ons gerust weten. We wensen u alvast veel slaapcomfort toe!

Het Mr. Sleep Team

Pas op voor dit bedrijf!!

Op vrijdag 10-1 een bestelling geplaatst voor mijn oma die 11-1 zou worden geleverd. Hierna niks meer gehoord en het bedrijf is op geen enkele manier bereikbaar. Betaling is wel gelukt maar leveren doen ze niet. Complete oplichting dus. BESTEL HIER NIET!

10 januari 2025

Beste,

Het spijt ons enorm om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dit is zeker niet de service die wij willen leveren.

We willen dit graag zo snel mogelijk rechtzetten. Omdat er geen naam of bestelnummer bij uw review staat, kunnen we helaas niet achterhalen om welke bestelling het gaat. We willen u daarom vragen om direct contact op te nemen met onze klantenservice via whatsapp op +31645920140 of per mail info@mr-sleep.nl. Als u uw bestelgegevens kunt doorgeven, zullen we dit met prioriteit oppakken en u een passende oplossing bieden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We staan klaar om dit samen met u op te lossen.

Het Mr. Sleep Team

Gewoon supper netjes alles op tijd …

Gewoon supper netjes alles op tijd .de emails. Alles top bedrijf .

14 januari 2025

Beste Evelien,

Dankjewel voor je review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je no veel plezier met jouw bestelling.

Oplichters

Waarschuwing: Trap hier niet in! Ze zijn oplichters.

Dit is Fabrieks-verkoop nl via deze site hebben ze mensen opgelicht en nu gaan ze verder via mr Sleep..nl. ook de website Mr. Sleepnl is nu net uit de lucht gehaald! 🤯

Ik heb op 13 sep een matras besteld, nog niks ontvangen! Doe politie aangifte en meld het bij ACM ajb! Deze mensen mogen zo niet do

3 oktober 2024

Beste Manizha

Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te horen dat uw winkelervaring ergens anders niet naar wens was, maar het lijkt erop dat er verwarring is ontstaan met een ander bedrijf. Wij zijn niet het bedrijf waar u naar verwijst, maar we helpen u graag verder als u meer informatie nodig heeft over onze producten of service.