Ik heb hier een iPad gekocht en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De levering was echt mega snel en de prijs was prima in vergelijking met andere aanbieders. De Livechat reageerde snel en... Toon meer
Wederom een prima verkoop gedaan aan mResell (iPhone 12Pro). Na het invullen van de gegevens op de site is een indicatieprijs getoond die ik gewoon goed vond. Vervolgens conform instructie de telefoo... Toon meer
Net zoals eerdere keren verliep het verkooptraject vlekkeloos. Dus keurige ontvangstbevestiging en een “track en trace” link. Na controle werd er direct het afgesproken bedrag op mijn bankrekening ges... Toon meer
Afgesproken levering was op tijd, snelle reactie op vragen. Ik ben heel blij met mijn gekochte refurbished Iphone 8 hij werkt uitstekend en ziet er prachtig uit en was heel erg verrast toen ik het doo... Toon meer
Apple-producten voor minder geld – mResell biedt een snelle, veilige, groene manier voor consumenten en bedrijven om tweedehands Apple-producten te verkopen en te kopen. Twee op de drie Europeanen zouden hun huidige digitale apparaten langer willen blijven gebruiken als de prestaties er niet noemenswaardig onder lijden. Elektronisch afval is wereldwijd een grote uitdaging voor het milieu en een van de snelst groeiende afvalstromen in de EU en de wereld. Bewustwording leidt tot nieuw gedrag bij consumenten en bedrijven – Herstellen, hergebruiken, herverkopen & recycleren. De verkoop van nieuwe Apple-producten leidt tot enorme hoeveelheden gebruikte producten en een opkomende markt voor tweedehands producten. Als verkopers bieden we kopers een nieuwe, snelle, veilige en groene optie zonder de rompslomp van C2C-transacties. Als klant, wanneer je een apparaat van ons koopt of iets aan ons verkoopt, profiteer je altijd van: een gratis milieuvriendelijke verzending voor zowel verkopen als kopen een garantie van 12 maanden gratis retourneren binnen 14 dagen Momenteel is mResell actief op 10 markten in Europa en Australië.
Rörstrandsgatan 39 B, 113 41, Stockholm, Zweden
- contact@mresell.nl
- mresell.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ze sturen een ander telefoon.
Ik heb een iPhone 11 pro Max besteld.
Ik krijg een iPhone 11 pro.
Mail wordt niet beantwoord. Telefonisch zeggen ze sorry, foutje.. 😊
Zeer teleurgesteld. Zal hier nooit meer bestellen. 👎🏼

Antwoord van mResell.nl
Geen nadelige dingen nee gemaakt
Geen nadelige dingen mee gemaakt. En een mooie telefoon binnen gekregen.

Nette telefoon
Nette telefoon, die alleen helaas niet de volgende werkdag werd bezorgd, zoals wel aangegeven werd. Uiteindelijk op een ophaalpunt moeten laten bezorgen, omdat ik de dag erna weer aan het werk was en de telefoon niet in ontvangst kon nemen. Tevens is er bij de telefoon geen pinnetje geleverd om de SIM kaart te kunnen plaatsen, wat erg onhandig is als je die zelf niet meer hebt.

Antwoord van mResell.nl
Duidelijk proces, weinig flexibel, betaling laat
MacBook verkocht aan mResell. Proces was duidelijk en antwoorden van helpdesk snel. Men was echter weinig flexibel. Ik kon omdat ik in quarantaine (COVID) zat de laptop niet afgeven bij het DHL-punt, maar mResell wilde niet switchen naar een pick-up order. Had beter verwacht. Uiteindelijk moest ik een kennis vragen de laptop af te geven.
De betaling zou binnen een of twee dagen bijgeschreven zijn, maar is dat op moment van schrijven nog niet. Ik vertrouw er echter op dat het goed komt.

Super snelle service
Super snelle service. Snelle verzending en heel snel in huis. Ook de klantenservice is goed bereikbaar en is alles goed geregeld. Aanrader!!

Super snel
Super snelle manier om mijn oude macbook te verkopen!
Duidelijke site en alles was binnen 1 week geregeld.

Afhandeling ging voorspoedig
Afhandeling ging voorspoedig. Volgens afspraak geld overgemaakt.

Antwoord van mResell.nl
Product en levering zoals vooraf aangegeven
Levering is soepel gegaan en leverdatum was zoals vooraf aangegeven. Product kwam in de originele verpakking. Op de klantenservice verder nog geen beroep hoeven doen.

snelle afhandeling
snelle afhandeling, alleen jammer dat jullie niet verteld hebben dat er een dikke kras op het scherm zat ondanks dat het een gebruikt horloge is.

Correcte en vlotte afhandeling
Correcte en vlotte afhandeling. Tussen versturen van mijn macbook (early 2015) en het ontvangen van de centen zat ongeveer een week tijd. Ik kreeg het beloofde bedrag van 203 euro. Ik ben dus een tevreden klant.

Prime, vlotte, service!
Acceptabele prijs gekregen voor mijn iMac. Vlotte verzending mogelijk. Goede informatie verstrekking vorderingen controle van iMac en uiteindelijk uitbetaling. Aan te bevelen.

Zou even verder zoeken.
Wanneer je prijs verlaagd wordt (door een of andere reden) en je gaat daar niet mee akkoord, moet je 30-40 euro betalen wil je je product terug hebben. Goede service ;)

Prima geregeld door mResell.nl
Prima geregeld door mResell.nl
Zeer profesioneel een aanrader voor het toekomst:)

Eerste bod €599
Eerste bod €599, omdat de batterij vervangen moet worden (€128) bieden ze maar €289. Krijg je de laptop terug met de verkeerde adapter. Kortom waardeloos.
De reactie van Mresell slaat helemaal nergens op. Dit is werkelijk een waardeloos bedrijf, vooral geen zaken mee doen.