mResell.nl Reviews 513

TrustScore 5 uit 5

4,8

Wederom een prima verkoop gedaan aan mResell (iPhone 12Pro). Na het invullen van de gegevens op de site is een indicatieprijs getoond die ik gewoon goed vond. Vervolgens conform instructie de telefoo... Toon meer

Net zoals eerdere keren verliep het verkooptraject vlekkeloos. Dus keurige ontvangstbevestiging en een “track en trace” link. Na controle werd er direct het afgesproken bedrag op mijn bankrekening ges... Toon meer

Afgesproken levering was op tijd, snelle reactie op vragen. Ik ben heel blij met mijn gekochte refurbished Iphone 8 hij werkt uitstekend en ziet er prachtig uit en was heel erg verrast toen ik het doo... Toon meer

Op 11 september product te koop aangeboden, bod gekregen en geaccepteerd. Op 15 september bericht gekregen in mijn mail dat product gearriveerd is. Daarna stilte. Op de website verschijnt na eni... Toon meer

1. Elektronicabedrijf
  2. Mobiele telefoon winkel
  3. Winkel voor tweedehands computers

Apple-producten voor minder geld – mResell biedt een snelle, veilige, groene manier voor consumenten en bedrijven om tweedehands Apple-producten te verkopen en te kopen. Twee op de drie Europeanen zouden hun huidige digitale apparaten langer willen blijven gebruiken als de prestaties er niet noemenswaardig onder lijden. Elektronisch afval is wereldwijd een grote uitdaging voor het milieu en een van de snelst groeiende afvalstromen in de EU en de wereld. Bewustwording leidt tot nieuw gedrag bij consumenten en bedrijven – Herstellen, hergebruiken, herverkopen & recycleren. De verkoop van nieuwe Apple-producten leidt tot enorme hoeveelheden gebruikte producten en een opkomende markt voor tweedehands producten. Als verkopers bieden we kopers een nieuwe, snelle, veilige en groene optie zonder de rompslomp van C2C-transacties. Als klant, wanneer je een apparaat van ons koopt of iets aan ons verkoopt, profiteer je altijd van: een gratis milieuvriendelijke verzending voor zowel verkopen als kopen een garantie van 12 maanden gratis retourneren binnen 14 dagen Momenteel is mResell actief op 10 markten in Europa en Australië.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Geleverde I fone

Alles klopte zoal jullie het aangeboden hadden , helemaal top👍👍

5 mei 2026

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam. MacBook is picobello!!!

31 maart 2026

'iPhone 14 Pro Max' besteld en snel geleverd

'iPhone 14 Pro Max' besteld en deze werd snel geleverd, vanuit Stockholm naar Amsterdam, twee dagen levertijd. Het toestel zag er uit als nieuw.

2 februari 2026

gewildig verkoop

27 februari 2026

Efficiënte en betrouwbare verkoop

Een overzichtelijke verkoopprocedure. Na invullen van de gevraagde gegevens over mijn Apple MacMini meteen een prima aanbod ontvangen. Heel mooi dat na ongeveer twee weken precies dat bedrag ook op mijn rekening stond!

12 januari 2026

Refurbished iPad Mini 7 in perfecte staat

Refurbished iPad Mini 7 besteld.
Een half jaar na de release besteld dus kon ook niet veel mee gebeurd zijn.
0 laadcycles en 0 krassen! Gewoon nieuw dus!!

Erg blij mee

2 december 2025

Beschrijving kwam 100%.overeen

Beschrijving kwam 100%.overeen. Vlot afgehandeld en goed verzonden.

2 december 2025

Vriendelijke groeten mResell

Snelle verzending van Macbook Pro!

Eergisteren een Macbook Pro vanuit Nederland besteld en vandaag al in huis. De Macbook Pro is precies zoals omschreven en in goede staat. En supersnel verstuurd, dus voldoet helemaal aan de verwachtingen. mResell is een goede zaak!

18 november 2025

Kwaliteit

Betrouwbaar

28 juli 2025

Top snel en eerlijk.

Top snel en eerlijk.

19 augustus 2024

Service O.K

Wat beloofd was is gebeurd.

9 juli 2024

Vriendelijke groeten mResell

Goed aanbod gekregen op mn apple…

Goed aanbod gekregen op mn apple product.
Controle en uitbetaling ging relatief snel!

23 februari 2024

Vriendelijke groeten mResell

Duidelijk site en snelle service!

Duidelijk site om in te vullen en te horen welk bedrag je kan krijgen bij verkoop. En meestal krijg je ook precies dat bedrag. Snelle service!

7 februari 2024

Teleurstelling in 2e hands producten

Ik had hoge verwachtingen van mijn aankoop maar ben intussen erg teleurgesteld in Refurbished. Ik heb mijn Iwatch aangekocht in augustus 2023 en de eerste weken werkte de Iwatch goed. Na een paar weken kreeg ik een rood scherm en het toestel werkte niet meer. Ik heb het teruggestuurd naar de fabriek. Ik heb tot op heden (21/1/2024) nog geen nieuws vernomen ivm mijn Iwatch. Ik heb reeds verschillende keren contact gezocht om respons te krijgen met de stand van zaken over mijn horloge: via e-mail, via een klacht, via een formulier op de website. Ik heb nog niets vernomen en ben bijgevolg zeer ontevreden over deze service. Ik zou graag gewoon mijn geld terug krijgen gezien ik nog niet heb kunnen genieten van mijn aankoop. En gezien ik compleet genegeerd word door dit bedrijf, raad ik af om aankopen te doen via mResell.

21 januari 2024

Antwoord van mResell.nl

We are sorry to hear that you are unsatisfied with our product and service. Please keep in mind that you have not purchased the device from us directly, but from a marketplace. In this case Refurbished is responsible to handle all returns, refunds and repairs. By contract we are not allowed to assist outside the marketplace. We therefore advise you to please contact refurbished directly and demand support.
We hope you can solve the issue as soon as possible.