Geen doos, wat prima zou zijn als de Mac Studio van meer dan 1000 euro goed verpakt zou zijn. Zat in een bubbelplasticje in een veel te grote doos met een paar strookjes papier. Het is meer geluk dan... Toon meer
Wederom een prima verkoop gedaan aan mResell (iPhone 12Pro). Na het invullen van de gegevens op de site is een indicatieprijs getoond die ik gewoon goed vond. Vervolgens conform instructie de telefoo... Toon meer
Afgesproken levering was op tijd, snelle reactie op vragen. Ik ben heel blij met mijn gekochte refurbished Iphone 8 hij werkt uitstekend en ziet er prachtig uit en was heel erg verrast toen ik het doo... Toon meer
Apple-producten voor minder geld – mResell biedt een snelle, veilige, groene manier voor consumenten en bedrijven om tweedehands Apple-producten te verkopen en te kopen. Twee op de drie Europeanen zouden hun huidige digitale apparaten langer willen blijven gebruiken als de prestaties er niet noemenswaardig onder lijden. Elektronisch afval is wereldwijd een grote uitdaging voor het milieu en een van de snelst groeiende afvalstromen in de EU en de wereld. Bewustwording leidt tot nieuw gedrag bij consumenten en bedrijven – Herstellen, hergebruiken, herverkopen & recycleren. De verkoop van nieuwe Apple-producten leidt tot enorme hoeveelheden gebruikte producten en een opkomende markt voor tweedehands producten. Als verkopers bieden we kopers een nieuwe, snelle, veilige en groene optie zonder de rompslomp van C2C-transacties. Als klant, wanneer je een apparaat van ons koopt of iets aan ons verkoopt, profiteer je altijd van: een gratis milieuvriendelijke verzending voor zowel verkopen als kopen een garantie van 12 maanden gratis retourneren binnen 14 dagen Momenteel is mResell actief op 10 markten in Europa en Australië.
Rörstrandsgatan 39 B, 113 41, Stockholm, Zweden
- contact@mresell.nl
- mresell.nl
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Er was een probleem met de oplader dit…
Er was een probleem met de oplader dit werd binnen een dag opgelost.

Was / ben weer blij.
Was / ben weer blij met de verkoop van mijn iPhone 14 Pro Max.
2 dagen wachten was het verzendbiljet van DHL binnen en een week daarop mijn geld binnen.
Zeer goede service was namelijk de 1e x dat ik met mResell in zee ging.
Het is een aanrader.

MacBook verkocht aan mResell
MacBook verkocht aan mResell vanwege gunstig tarief. Door koerier op laten halen, duidelijk geïnformeerd over status aflevering. Na ontvangst en controle in Zweden is het afgesproken bedrag overgemaakt op de bankrekening. Zeer fijne ervaring aan overgehouden.

Perfect zoals altijd!
Net zoals eerdere keren verliep het verkooptraject vlekkeloos. Dus keurige ontvangstbevestiging en een “track en trace” link. Na controle werd er direct het afgesproken bedrag op mijn bankrekening gestort. Enig minpuntje is het relatief hoge bedrag dat men voor de afwezige oplader verrekend. En tenslotte een tip: Betaal een hoger bedrag als het toestel er beter uitziet en functioneert dan verwacht! Dit betaalt zich vanzelf terug doordat er waarschijnlijk meer wordt aangeboden.

Waardeloze refurbished iPhone 12 red met kenmerk
Besteld een iPhone 12 red met kenmerk: goed.
Na ontvangst hele stukken rood kapot of laat binnenkort los. Schandalig om zo’n refurbished toestel te leveren. Wij hebben zeker 8 refurbished toestellen gekocht echter nooit van deze kwaliteit. Als men moeilijk gaat doen dat meld ik mij bij diversen soc. media want dit kan gewoon niet.
Antwoord 3-9-2024!!!! van mResell.nl. Zegt genoeg, bijna een maand later hun niks zeggende reactie.
Bedankt voor uw feedback!
Onze excuses voor het incident. We zullen ons best doen om dergelijke ongemakken te voorkomen.
Met vriendelijke groeten,
mResell

Snelle service en uitbetaling
Snelle service en uitbetaling.
Doorloop proces was duidelijk en de verzending ook, binnen 2 dagen werd het bod (ietwat aangepast maar alsnog welkom) overgemaakt.

Antwoord van mResell.nl
alles is super goed verlopen ook de…
alles is super goed verlopen ook de betaling stond binnen de afgesproken tijd op mn rekening

Aanbeveling!
Echt een onwijs fijn bedrijf welke goede producten aanlevert! Als je een vraag hebt helpt de chat-medewerker je goed verder. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
31 maart besteld en 3 april al binnen, gigantisch snel!

Antwoord van mResell.nl
als verwacht en zonder overbodige extra…
als verwacht en zonder overbodige extra e-mails

Antwoord van mResell.nl
Goede telefoon, te laat bezorgd
Goede telefoon, die helemaal aan de omschrijving voldeed. Helaas werd DHL expres gebruikt die ons één dag voor niets thuis liet zitten en pas de volgende dag bezorgde.

Antwoord van mResell.nl
Prima bedrag voor mijn iMac geboden en…
Prima bedrag voor mijn iMac geboden en snelle ophaalservice. Het verwerken en de betaling duurde wel wat langer dan verwacht.

Antwoord van mResell.nl
voor een familielid een iPhone…
voor een familielid een iPhone verkocht. Mooie prijs voor gekregen die snel op de rekening kwam.

Antwoord van mResell.nl
Een makkelijke manier om een oude…
Een makkelijke manier om een oude computer een nieuw leven te geven. Duurzaam, indienen kon met een paar muiskliks en de iMac werd aan huis opgehaald.

Aankoop iPhone
Snelle en vlotte afhandeling ,alsook verzending ,dit is reeds mijn 2e aankoop bij Mresell . Ben er happy mee