Jeg skrev under på en underskriftsindsamling. Det viser sig at det bare var en måde at samle telefonnumre og emails de kunne spamme mig med for at få penge ud af mig, uden at skrive det tydeligt. De... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nixen-bixen NEJ, jeg giver selvfølgelig ikke mit cpr-nummer over telefonen til en eller anden tilfældig studentermedhjælper hos MS. Man kan åbenbart kun være medlem af MS via betalingsservice. Virke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Wow, jeg er dybt chokeret over hvor mange folk her har samme oplevelse som mig! Troede egentlig at det var tredjeparter som kontaktede mig uden Mellemfolkeligt Samvirkes aktive indsats. Det er jo helt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Til trods for at jeg står på Robinson-listen, sender de mig uopfordret en SMS hvor de beder om penge. For at blive afmeldt skal man sende en SMS til dette nummer med teksten 'afmeld'. Hvordan kan vi... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Mellemfolkeligt Samvirke har mere end 70 års erfaring med udviklingsarbejde og vores indsatser sigter efter at forbedre levevilkårene for fattige mennesker, så de kan klare sig selv på lang sigt. Vores målgrupper i det konkrete arbejde er primært kvinder og unge. Sammen med lokale organisationer arbejder vi for at støtte verdens fattigste mennesker i at kende og kræve deres rettigheder, så de kan være med til at opbygge demokratiske og bæredygtige samfund. Mellemfolkeligt Samvirke er en del af den internationale sammenslutning ActionAid, der arbejder med udviklingsbistand i mere end 40 lande i verden og når ud til mere end 25 millioner af verdens fattigste.
Contactgegevens
Fælledvej 12, 2200, København N, Denemarken
- webmaster@ms.dk
- ms.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Forsøger at fastholde medlemskab på en…
Forsøger at fastholde medlemskab på en fræk måde og kontakter en for at få flere penge, når man lige er blevet medlem. Har lige fået en opkrævning, selvom jeg skrev en udmeldelses e-mail for en måned siden.
De vil bare have penge

Antwoord van Mellemfolkeligt Samvirke
Tilmeldt som medlem uden at have snakket med deres organisation.
Min kæreste modtog en mail, hvori der stod de var glade for hun var blevet medlem.
PROBLEM!!! - Min kæreste har aldrig været i kontakt med nogen fra deres organisation.
Ikke iorden.

Antwoord van Mellemfolkeligt Samvirke
Netop ringet op fra et call center i…
Netop ringet op fra et call center i Spanien (som det blev mig oplyst på spørgsmål)."Min mening om kvoteflygtninge". Den unge call'er, (som var perfekt dansktalende) var meget aggressiv i sin spørgen til min mening om kvoteflygtninge - som i øvrigt er et ganske kompliceret emne. For som hun sagde, ville hun ikke spilde min tid, hvis ikke emnet havde min interesse. Nej - omvendt - hun ville ikke spilde sin tid på mig, hvis ikke der var penge at hente!
Hvis I vil ringe folk op uopfordret, så lad det dog gøre af erfarne medarbejdere med en afbalanceret og venlig tilgang til dem, man kontakter. Håber I optager samtalerne, for her er noget at forbedre.

Antwoord van Mellemfolkeligt Samvirke
Reelt set har I ikke fortjent en…
Reelt set har I ikke fortjent en stjerne, men når I køber telefonnumre, så er I SPAMMERE.

MÅLET HELLIGER MIDLET !
Det er bedrøveligt når humanitære , eller mere korrekt såkaldte humanitære organitationer bruger svinske metoder til at skaffe sig økonomisk støtte !
De bruger firmaer som tidligere har været hårdt kritiseret af forbrugerprogrammet KONTANT ,men det bryder man sig ikke om i denne fup og fuskerorganisation , hvor man med stor glæde accepterer at de svageste i samfundet får betale for at andre svage og at deres brancheorganisation accepterer dette viser blot hvor rådden hele organisationen er !

Antwoord van Mellemfolkeligt Samvirke
Lees meer over geverifieerde reviews.