Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Mshop. Bestillingen var nem og overskuelig, og pakken kom hurtigt og diskret. Produkterne lever fuldt ud op til beskrivelsen og er af høj kvalitet. Kundeser... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Info over Mshop
Geschreven door het bedrijf
Hos Mshop arbejder vi med en vision om at inspirere og hjælpe vores kunder på vej til et mere tilfredstillende og sundere sexliv. Vi hjælper vores kunder med at dyrke deres krop og seksualitet både på tværs af køn og seksualitet og ligeledes hjælper vi vores kunder med at oversætte deres behov til produkter. Produkter som sexlegetøj, som kan spille en stor- og positiv rolle i vores seksuelle helbred og generelle velvære - både fysisk og mentalt ♥
Vi ved at vi alle er forskellige - både inden i og uden på - og at vi derfor finder nydelse i meget forskellige ting. Derfor tilbyder vi et bredt og varieret sortiment af produkter og kategorier indenfor nydelsesprodukter, så du kan finde lige netop dét, som giver dig et smil på læben. Vi tør næsten love, at vi har noget for dig - måske noget du endnu ikke har fået øjnene op for.
Med mere end 35 års erfaring i branchen kan du trygt lade Mshop tage dig i hånden og guide dig gennem en verden af spændende sexlegetøj, som kan sætte flere nuancer på hverdagen - til nybegynderen såvel som den erfarne.
Contactgegevens
2150, Nordhavn, Denemarken
- +45 70 60 58 60
- kundeservice@mshop.dk
- mshop.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg syntes at MShop er en af de bedste…
Jeg syntes at MShop er en af de bedste shops i DK.Når man sidder og kigger på det store &gode&billige udvalg,af legetøj,som både er til nybegyndere og øvede i at bruge legetøj/BDSM legetøj,er der også en meget gode og præcise guides samt beskrivelser af produktet og hvordan man får det bedste ud af legetøjet+accessories, såsom glidecremer til produktet samt rengøring/opbevaring udover det så er der kanon hurtigt og effektivt&diskret levering. LOVE IT.
Det var dov det værste køb jeg til dato…
Det var dov det værste køb jeg til dato har købt den røg lige i skraldespanden så nej tak til den siger jeg bare og jeg håber ikke der er andre der hopper på den det er spild af penge og man kan jo ikke sende den brugt tilbage så pengene er spildt tænker jeg for i vil vel ikke rode bod på det på en eller anden måde tænker jeg ?

Yderst tilfreds
Jeg er yderst tilfreds med Mshop! Kundeserviceteamet er fantastisk, de svarer ret hurtigt. Forsendelsen er meget hurtig og diskret. De sælger nogle produkter, som ikke kan findes andre steder. Jeg bestilte Power Night-pillerne, og de er virkelig effektive. Effekten er fantastisk: jeg kunne klare mig godt i sengen, selv med kondom-angsten. Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside, og jeg er meget ærlig. Der er intet at klage over den.
Alt god service og hurtig levering
Let overskuelig hjemmeside.
Let overskuelig hjemmeside.
Hurtig og diskret levering med et ikke "sexlegetøj" navn uden på kassen..
Diskret forsendelse/ Nej
Min forsendelse kom med store klistermærker der afslørede indholdet, fik tilbudt en lille kompensation, men nej tak, skaden var allerede sket, havde haft folk på besøg hele dagen, kan kun glæde mig over at der er så mange danskere der også køber krydderier. Ved ikke om man for fremtiden kan regne med forsendelsen er diskret, budet har formentligt haft et stort grin på.

Antwoord van Mshop
Virkelig god vibrator 😁 kan heelt klart…
Virkelig god vibrator 😁 kan heelt klart anbefale Satisfyer Pro 2 Modern Blossom😁
Kan bestemt handle ind jos jer igen😁

Første gangs kunde
Første gangs kunde, men alt i alt må jeg sige det har været en go' oplevelse, overskuligt hjemmeside og let at finde specifikt det man leder efter, udsøgt kvalitet af vare, også mere end jeg lige havde forstillet mig, så positivt overrasket :)

Nemt og god service
Nemt at bestille og det gik hurtig fra bestilling til jeg fik produktet

Antwoord van Mshop
Lees meer over geverifieerde reviews.