Dit zijn echte oplichters. Ze beloven je veel maar op het einde zag ik geen resultaat. Ze werken met echte amateurs. Doe geen zaken met deze idiote leugenaars
Wij snappen onderstaande negatieve reacties niet zo erg. Wij belden op zondagochtend en 's middags direct al 1e bezoek gehad. Gisteren het 2e bezoek, alle doosjes bleken leeg gegeten. Heb ook geen mui... Toon meer
In eerste instantie tevreden. Muizen zijn weg. Komen nu wel overal dode muizen tegen. Wij hadden een abbonnement voor een jaar. 2e helft van het abonnement ging al wat minder omdat wij zelf achter afs... Toon meer
Mijn algehele ervaring is goed. De telefoniste welke ik aan de lijn had leek goed op de hoogte en ik kon ook op korte termijn een afspraak inplannen met een bestrijder. De bestrijder welke vervolgens... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De Muizendokter B.V. is al geruime tijd uw specialist in ongediertebestrijding, gevestigd in Tilburg. Ons werkgebied bestrijkt echter heel Nederland. Onze gecertificeerde bestrijders zijn vakbekwaam en erop gericht om het ongedierte snel en effectief te verwijderen. We zijn 7 dagen in de week geopend van 07.30 tot 19.00 uur
Siriusstraat 102, 5015 BT, Tilburg, Nederland
- 088-8010300
- klantenservice@muizendokter.nl
- muizendokter.nl
Oplichters,leugenaars en amateurs
Dit zijn echte oplichters.
Ze beloven je veel maar op het einde zag ik geen resultaat.
Ze werken met echte amateurs.
Doe geen zaken met deze idiote leugenaars
Houtwormcentrale is dezelfde als de oude muizendokter
Ze zijn goedkoop maar dan heb je het ook gehad geen opleiding ondeskundig oordeel half werk onderscheidt word er niet gemaakt alles is haast boktor om de prijs op te voeren neem een 2 optie van een ander bedrijf en vergelijk op de houtworm centrale staan tevreden klanten die nooit behandeld zijn daarnaast worden recensies uitgefilterd maar komen meer klachten binnen dan mogelijk is daarnaast word je ip filter getraceerd verhaal gehaald als mogelijk daarnaast ongediplomeerd totaal geen opleiding aanwezig aangezien iedereen zonder papieren houtworm mag doen is deze club de winnaar als u met dit bedrijf in zee gaat vraag dieper door dan komt de deskundigheid ( niet dus )
Het zijn zelf ratten
Het zijn zelf ratten! Niet komen opdagen, niet opnemen (50 min in de wacht gestaan) en niet terug bellen. Nul effect van behandeling maar wel betalen. Dikke oplichters!!!
Muizendokter nu Plaagdierapecialist?
Muizendokter nu Plaagdierspecialist
Hou er rekening mee dat ze nu onder een andere naam klanten aan oplichten zijn.
Plaagdierspecialist noemen zich nu online trap er niet in mensen en geef je geld aan een bedrijf met echte ongediertebestrijders in dienst.
Ik wil kenbaar maken dat jullie een…onbetrouwbaar bedrijf trap er niet in
Ik wil kenbaar maken dat jullie een onbetrouwbaar bedrijf zijn.
De manier waarop ik behandeld ben is niet te omschrijven.
Email s worden niet beantwoordt, niet terug gebeld en het ergste van alles 230 euro betaald voor niets, problemen zijn niet verholpen.
Wordt ipv 30 min. 10 min een verdelger gespoten omdat meneer weg moet omdat zijn vrouw aan het bevallen is.
Erg voor woorden.
De medewerkers gedragen zich onbeschoft aan de tel. en willen gelijk krijgen.
Maar goed het zegt meer over uw bedrijf!!
Dacht jullie een kans te geven na het faillissement, maar helaas heeft u zich wederom niet kunnen bewijzen.
Mw. Gajadien
Smerige oplichters
Smerige oplichters. Nooit mee in zee gaan. Schade gemaakt in ons huis door onprofessionele service. Vervolgens een bedrag moeten voorschieten wat op de dag van vandaag 1.5jr later nog geen euro van is terugbetaald. Bedrijf is al 3x failliet gegaan, maar maakt telkens een doorstart. NIET INSCHAKELEN!
Website geeft compleet onjuiste informatie over snelheid en kosten!
Op de website staat een specifiek bedrag en dat dit INCLUSIEF materiaal is en exclusief btw. Als je belt en navraagt dan blijkt dat dit niet waar is! Dit is slecht het starttarrief! Dit bedrijf geeft dus bewust onjuiste informatie in de hoop mensen aan te trekken. De website doet ook vermoeden dat ze snel in actie komen (komt na 1 telefoontje direct in actie EN VANDAAG NOG VAN UW ONGEDIERTE AF?), maar het zou nog 5 dagen duren voor ze kunnen komen kijken om een persoonsgebonde offerte te maken! Dat geeft mij aan dat ik nog 1 a 2 weken last zou hebben van een muis in het plafon van mijn slaapkamer (om 5 uur in de ochtend).
Stelletje leugenaars zijn het! Besteed jullie tijd niet aan hun, verwacht ook niet dat ze voordelig zullen zijn!
Wettelijk schijnen ongediertebestrijders overigens verplicht 2x langs te moeten komen, dus reken er maar op dat de muizendokter je 1x het standaard bedrag in rekening brengen en 1x het dubbele bedrag! Maar dat vermelden ze niet op hun website! En dat is misleiding!
Je betaald voor 6 afspraken, ze komen maar 3x
Je betaald voor 6 afspraken, 3 komen ze na en daarna hoor je nooit meer iets van hun. Negeren e-mails, als je telefonisch afspraken maakt komen ze niet opdagen. Niet intrappen. Zijn oplichters!
Oplichters eerste klas!
Hier wilde ze een bestrijding van 300 euro aan men been lappen.
De jongen was vriendelijk , en gaf me fatsoenlijke uitleg en beloofde me dit en dat! Hun hoofdbedrijf bestaat in Nederland op de affiche die ik kreeg staat Wommelgem dit is een vals adres. Het was duidelijk dat ze heel snel geld wilde, na het gif hier te zetten, beloofde de jongeman dat er binnen een uur iemand zou terug bellen voor een vervolg afspraak , ik heb geen telefoon gehad, ik dacht toen al wacht op een telefoontje iets in mij zei al dit klopt niet! De jongen had ook geen klanten meer na mij! Ik heb wel stevig doorgevraagd omdat het al niet lekker voelde en onprofessioneel te werk gingen! Gelukkig heb ik die 300 euro niet overgeschreven. 2weken de tijd heb ik ze gegeven en niets meer van hen gehoord. Ik ben naar een ander bedrijfje gegaan die man heeft de giflokkers opengedaan. Allemaal vervallen troep van de muizendokter en met hun nieuwe technieken. Deze man nieuwe gezet. En voor maar 20 euro en nog een hoop gif gekregen voor de na bestrijding , dan ben ik eens op internet gaan snuffelen. De goede reviews die ze hebben is door hen zelf geschreven.. Let op de schrijfwijze en de antwoorden van het bedrijf zelf! Ze praten gewoon tegen zichzelf! Zo heb ik ook ontdekt dat ze de wespendokter zijn kakkerlakkendokter elke naam dat ongedierte heeft. En je kan het al raden even slechte reviews als hier. Dit zijn echt een bende oplichters. Dit bedrijf is zelf falliet verklaard ! En toch blijven ze doordoen met hun wanpraktijken! Dus mensen bij deze zijn jullie gewaarschuwd , ga er niet op in! En meld dit bij de politie zoals ik.
Super slechte service!!!
Super slechte service!!!!!!!
Je kunt met deze mensen totaal niets afspreken ze hebben schijt aan jou, ze werken in tijdsblokken. Ze spreken af tussen 8.00 en 11.00 uur. Dan komen ze vervolgen om 16.30 uur , volgende afspraak komen ze in geheel niet en jij moet tekens opnieuw zelf contact opnemen want ze bellen je niet dat het anders loopt, ze zetten je een half uur in de wacht en als je dan iemand spreekt hebben ze wat uitloop en komen ze gewoon niet. Ook de laatste afspraak komen ze wederom veel te laat 4 uur buiten de bloktijd. Super slechte service dus. En dan de prijs die op hun site staat nou dat gaat je minimaal het veelvoud kosten, in 1 dag van je muizen af hahahahahaha.
De medewerkers die langs komen zijn echter vriendelijk en behulpzaam en dat stukje lijkt in orde.
Mijn advies zoek een ander bedrijf want dit bedrijf kost je veel geld en snipperdagen en veel heeeeel veel ergenis pfffffff
SUPERSLECHT!!!!
Bedrag over de €600 en geen verbetering!
Waarschuwing: de all-in prijs die ze omschrijven op zowel de sites van muizendokter en mierendokter zijn NIET van toepassing! Alsook niet van toepassing: de belofte dat ze u van uw ongedierte af helpen, blijkt dan uit onze ervaring.
quote "Besluit u tot bestrijding over te gaan dan kost dit nu slechts € 69,- excl. BTW. En daarmee helpen wij u binnen een dag van uw ongedierte af." unquote
Wij zaten met muizen die we hoorden in het plafond in de woonkamer, en mierennesten die zich tegen onze gevel bevonden. Wij hebben vanaf de eerste afspraak een bedrag over de €600 betaald!
Voor deze problemen zijn zij in totaal vier keer langsgekomen (waar wij ook vier keer een dag vakantie voor hebben genomen), en toch zijn wij niet geholpen met ons probleem. Het is zelfs erger geworden: wij horen nu ook de muizen rondlopen in onze slaapkamerzones en zij houden ons wakker! Voor het bedrag dat wij betaald hebben zouden wij toch beter geholpen moeten zijn, dit is gewoon een schande!!
Tijdens de laatste afspraak was het de bedoeling dat ze bijenbekjes (stootvoegroosters) zouden steken in al onze voegen, maar ze hadden er niet genoeg bij om al onze voegen af te sluiten: "die zullen jullie zelf dan moeten bestellen". Ook werden de mierennesten nog een laatste keer gecontroleerd, die nu ook de spouwmuur binnenkropen via de voegen, en het bezoek werd afgerond met "hier ga je nog veel last mee krijgen."
Onze ervaring: meer dan €600 armer en we staan er nog steeds even slecht voor!
Echt een bedrijf van list en bedrog
Echt een bedrijf van list en bedrog , wij zijn getilt voor 250,- en ze hebben gewoon schijt aan je ze lossen niks op maar wel geld vangen , dit is pure diefstal vh zuiverste water en op deze manier is het wel heel makkelijk geld verdienen dus gebakken lucht verkopen ze , demagogen zn het
MEER dan €500 !!!!!
MEER dan €500 !!!!!! Betaald en waarschijnlijk een maat voor niets... we zitten nu met muizenvallen waar we niet eens zelf aankunnen??? Antwoorden op de vele mails doen ze niet... wie weet hoeveel muizen er al in de doosjes zitten te rotten?
NIET aan te raden, veel te duur en dus niet responsief!
dit is een heel slecht bedrijf
dit is een heel slecht bedrijf. flink bedrag in rekening gebracht en geen 1 rat gevangen!
Heel slecht
Heel slecht. Zogenaamd alle gaten gevuld, nog geen week later toch weer hele nacht wakker gehouden door ongedierte. Gelijk sochtends gebeld en er werd mij een nieuwe afspraak aangeboden voor de volle prijs! Belachelijk. Er werd mij verteld dat alle gaten gevuld zijn. Zo kan ik wel aan de gang blijven.. onbeschofte telefoniste. Totaal klantonvriendelijk en puur geldtrekkerij.
BOEVEN Zijn het de muizendokter
BOEVEN Zijn het de muizendokter.
Ze blijven maar factureren !!!!
Begin er niet aan !!!!
Muizendokter zijn oplichters.
Onbeschoft ook nog is als je vraagt waarom je naar 12 maanden opnieuw factures op de mat krijgt .
hebben de plaag opgelost
wij hadden helaas last van muizen en aangezien we er niet vanaf leken te komen, hebben we Muizendokter ingeschakeld. Ze hebben ons prima geholpen, we hebben een abonnement genomen, waardoor de kosten over het jaar verspreid zijn. Ze zijn 6 keer in totaal langs geweest, allemaal prima volgens afspraak. Kan niets negatiefs erover zeggen.
erg content met de service
erg content met de service van de muizendokter. We hadden helaas last van muizen en zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om het op te lossen. Dit resulteerde in diverse verschillende muizenvallen, echter was er geen één die een muis ving bij ons, terwijl we ze wel heen en weer over ons plafond konden horen lopen.
Toen uiteindelijk maar een bestrijdingsbedrijf gebeld en dit was Muizendokter. Het prettige was dat ze meteen langs konden komen zodat er ook snel met de bestrijding begonnen kon worden. De man heeft eerst alles in kaart gebracht en is daarna begonnen om gif uit te zetten. Hij heeft 2 verschillende soorten gif ingezet, want soms lusten ze het ene gif niet en het andere wel. Toen hij de tweede keer terug kwam, werd er een dode muis gevonden achter de vaatwasser, het gif deed zijn werk. Nu na drie keer hebben we geen muizen meer gehoord. Hij heeft de muizen die gevonden waren ook netjes weer afgevoerd.
ZONDE VAN MIJN GELD.
DOE NOOIT ZAKEN MET DIT BEDRIJF!
Ze zijn al 2 keer bij ons geweest binnen een half jaar. Steeds zeggen ze dat er nergens meer gaten zijn en dat het echt verholpen is. Nu, nog geen 3 weken na de laatste behandeling, zijn de muizen weer terug. En ze doen niks. Ja aan de telefoon herhalen dat ze begrijpen dat het vervelend is. Het heeft me bijna 500 euro gekost maar niks van service en nog steeds muizen... Oftewel lekker zelf doen of op zoek gaan naar een professioneel bedrijf!
ze adverteren en beloven een all-in…
ze adverteren en beloven een all-in bedrag
bij aankomst wordt dit gelijk 240 euro
ze zijn zo weer weg (15min)
geen resultaat gehad
en geen garantie