Dit zijn echte oplichters. Ze beloven je veel maar op het einde zag ik geen resultaat. Ze werken met echte amateurs. Doe geen zaken met deze idiote leugenaars
Wij snappen onderstaande negatieve reacties niet zo erg. Wij belden op zondagochtend en 's middags direct al 1e bezoek gehad. Gisteren het 2e bezoek, alle doosjes bleken leeg gegeten. Heb ook geen mui... Toon meer
In eerste instantie tevreden. Muizen zijn weg. Komen nu wel overal dode muizen tegen. Wij hadden een abbonnement voor een jaar. 2e helft van het abonnement ging al wat minder omdat wij zelf achter afs... Toon meer
Mijn algehele ervaring is goed. De telefoniste welke ik aan de lijn had leek goed op de hoogte en ik kon ook op korte termijn een afspraak inplannen met een bestrijder. De bestrijder welke vervolgens... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De Muizendokter B.V. is al geruime tijd uw specialist in ongediertebestrijding, gevestigd in Tilburg. Ons werkgebied bestrijkt echter heel Nederland. Onze gecertificeerde bestrijders zijn vakbekwaam en erop gericht om het ongedierte snel en effectief te verwijderen. We zijn 7 dagen in de week geopend van 07.30 tot 19.00 uur
Siriusstraat 102, 5015 BT, Tilburg, Nederland
- 088-8010300
- klantenservice@muizendokter.nl
- muizendokter.nl
Wij hebben Muizendokter BV ingeschakeld…
Wij hebben Muizendokter BV ingeschakeld voor het bestrijden van de muizen in ons huis. Ben erg tevreden over de afwikkeling ervan, dus vandaar deze beoordeling. Ben snel te woord gestaan door de klantenservice en kon al voor dezelfde dag nog een afspraak maken (einde van de middag) Dat kwam super uit, aangezien ik die dag vrij had. Zoals beloofd door de telefoniste stond er iemand van het bedrijf bij mij voor de deur. Ik wist dat ik muizen had aangezien ik zelf een muis had gezien en ook regelmatig geritsel hoorde wat vanuit het plafond in de woonkamer kwam. De man heeft het huis doorlopen op zoek naar muizensporen. Hij kwam al redelijk snel muizenkeutels tegen in een bijkeuken kastje. Het bleek dat er achter die kast een doorgang was vanwaar de muizen waarschijnlijk binnenkwamen. Om de muizen te verwijderen heeft hij gif uitgezet, op meerdere plekken in het huis. Ze zijn uiteindelijk 3 keer langsgeweest om de bestrijding af te maken, ik heb geen muis meer gezien de laatste paar weken. Zou dit bedrijf wel aanraden aan vrienden mocht het een keer nodig zijn.
Fijn geholpen
Fijn geholpen, ze konden snel ter plaatse zijn en hebben met in drie behandelingen van de muizen afgeholpen. Het kostte in totaal €240 euro, was ik voor 3 bezoeken wel een schappelijke prjis vond in vergelijking met andere gebelde partijen.

Antwoord van Muizendokter B.V.
Muizendokter heeft mij eindelijk van de muizien afgeholpen
Muizendokter heeft mij eindelijk van de muizen afgeholpen. Ik heb in eerste instantie gebruik gemaakt van een ander bestrijdingsbedrijf (ongeveer 4 maanden geleden) Ze kwamen heel professioneel over en vertelden zelfs hoe andere bestrijdingsbedrijven hun werk doen en wat er allemaal verkeerd kan gaan. Ik had het idee dat ze het echt serieus met hun werk bezig waren ik kreeg ook eigenlijk wel snel een goed gevoel. Ze hebben bij het eerste bezoek ook meteen een bestrijding uitgevoerd en verrtelden dat ze sowieso een aantal keer langs moesten komen om het probleem te kunnen verhelpen. Het heeft mij in totaal bijna 400 euro gekocht, ze zijn 3 keer langs geweest, en de muizen waren er nog steeds. Ik was ten einde raad, want zoveel geld weg en dan ook nog muizen, daar was ik niet bepaald blij mee. Omdat mijn vertrouwen in dit bedrijf was was, maar toch van de muizen af wilde komen, ben ik andere bedrijven gaan bellen, omdat waaronder Muizendokter. Ze kwamen aan de telefoon direct professioneel over en ik heb toch maar weer een afspraak gemaakt. De bestrijder in kwestie heeft mijn huis onderzocht en kwam al redelijk snel tot de conclusie dat de muizen in ons huis door de kruipruimte (we hebben een diepe kruipruimt) naar binnen kwamen en dat er waarschijnlijk in de spouwmuur of bij de buren een nest zat. Het vorige bedrijf had helemaal niet in de kruipruimte gekeken en dus ook niet de spleet gezien waar de muizen hun wandeling naar ons huis maakte. Hij heeft alles voor me gedicht, ik heb hiervoor 83,49 betaald en ik heb daarna geen muis meer gezien. Het bleek dus dat de muizen gewoon bij de buren zaten en in ons huis op voedseluitstap gingen. Heb spijt dat ik niet in eerste instantie voor dit bedrijf had gekozen, ze waren uiteindelijk ook nog een stuk goedkoper geweest. Kevin bedankt voor je hulp!

Antwoord van Muizendokter B.V.
Netjes geholpen, niets op aan te merken
ik schrijf normaal gesproken niet zo snel een review, maar dit bedrijf sprong er bij mij uit aangezien ik snel, erg vriendelijk en effectief geholpen ben. Ik had muizen in huis en wilde hier graag vanaf. Heb toen gebeld naar een paar bestrijdingsbedrijven en aangezien Muizendoker BV als snelste langs kon komen, ben ik ook hiermee in zee gegaan. De bestrijder stond de volgende dag op de stoep en heeft geinventariseerd waar het muizenprobleem vandaan kwam. Hij is ook meteen begonnnen met het uitvoeren van de bestrijding, hij kwam erachter dat de door een gaten in de keukenkastjes naar binnen kwamen, het grootste probleem wat de muur achter de keuken. Hij heeft gif geplaats op slimme plekken (heb een hond en die mag uiteraard in geen geval met het gif in aanraking komen) Aangezien de gaten in de buitenmuur best groot waren kon hij ze zef niet voor me dichten, maar hij heeft precies uitgelegd hoe je de gaten moet dichten en de keer erop heeft hij alles gecheckt en de gaten in de achterkant van de keukenkastjes voor me dichtgemaakt. De kans dat de muizen nu nog terugkomen is niet groot, want alles is nu hermetisch afgesloten. Het meedenken van deze bestrijder, maar ook de dame aan de telefoon maakte dat mijn ervaring erg prettig te noemen is. De bestrijder kwam telkens in het tijdvak waarop hij zou moeten komen. Ik had gevraagd of hij van te voren kon bellen, zodat ik zeker thuis zou zijn, en dat werd ook keurig netjes gedaan.

Wij 400 e betaald en nog steeds muizen
Wij 400 e betaald voor 6 x en nu nog steeds muizen
Heb je afspr met hun dus ik vrij regelen vh werk ..tussen 3 en 6 zouden ze komen ..niks gezien ..ik bellen ..niks van bekend etc en maar volhouden hun ..met andere woorden ik lieg zo liet ze me het heel erg blijken aan de telefoon .maar zei dan afspr maken voor zondag tussen 3 en 6 .nou nu maar hopen dat ze komen ...geen vertrouwen meer in ..gevoel dat ze een loopje met je nemen en nog wel veel meer.
Zeer zeer zeer slecht dit alles !
Een eventuele volgende keer zou ik ze zeker weer inschakelen.
Wij hebben de Muizendokter ingeschakeld aangezien we dachten last te hebben van muizen. De man kwam de volgende dag langs voor een inspectie en hij kon ons al snel muizenkeutels laten zien. Er bleek een nest te zitten o.a. in de spouwmuur van de woonkamer. We hebben twee losse bestrijdingen afgenomen a ongeveer 170 euro totaal en gevraagd welke gaten we moesten dichten om zeker van de muizen af te zijn. De grotere gaten hebben we zelf gedicht met staalwol en ijzergaas. We zijn erg tevreden over de professionaliteit van de bestrijder welke bij ons langskwam. Hij was correct en eerlijk en daar houden we van. Een eventuele volgende keer zou ik ze zeker weer inschakelen.
Ik had muizen tussen het valse plafond…
Ik had muizen tussen het valse plafond en spouwmuren, had al zelf van alles geprobeerd zonder het gewenste resultaat dus belde ik de muizendokter, Frederick kwam langs, gaf uitleg, hij stelde ook vast dat de muizen de isolatie rond de electriciteitsdraden van de ingewerkte spots hadden afgeknabbeld waardoor er risico op brandgevaar was - het is voorlopig geïsoleerd met 'toille isolant' en mijn electrieker zal de draden vernieuwen zodra de muizen weg zijn, ik had gekozen voor 3 behandelingen (300 €), Frederick zijn aanpak heeft geholpen en ik ben volledig van de muizen verlost.
Ik ben blij dat het voorbij is, ik ben niet bang van muizen maar wil ze toch niet horen rondlopen boven mijn hoofd als ik aan tafel zit.
bedankt
We (restaurant) hebben gebruik gemaakt van dit bedrijf omdat we last hadden van muizen, tenminste, dat dachten we omdat we geristel hoorden uit het plafond. Ook hadden we het idee dat het wat stonk in een ruimte bij de keuken. Toen de man bij ons langskwam, bleek het uiteindelijk om ratten te gaan. Dat hadden we niet verwacht. Na een inspectie bleek dat in de tuin een gedeelte van de bestrating wat ingezakt was waardoor de ratten vanuit het riool naar boven konden komen. Echte vreselijk. Ze komen naar binnen omdat het lekker warm is en bij ons is eten uiteraard in overvloed.
Er zijn vallen uitgezet en gaten in de buitenmuur zijn gedicht. Daarbij hebben we ook uiteraard alles goed schoongemaakt en gezorgd dat er nergens meer kruimels liggen. We zijn er gelukkig snel vanaf want dit wil je uiteraard niet als restaurant zijnde,
Rattendokter bedankt!
Muizen niet meer gezien
Goede ervaring met dit bedrijf. Ik heb in eerste instantie ook nog een ander bestrijdingsbedrijf langs laten komen voor een prijsopgave, maar ben toch voor de Muizendokter gegaan. Ze komen snel langs, wanneer je belt dan proberen ze dezelfde dag nog langs te komen. De inspectie is en sich gratis, echter wanneer je besluit om de bestrijding direct uit te laten voeren, moet je uiteraard ervoor betalen. Je betaald per bestrijding en in mijn geval had ik ook gekozen om meteen te beginnen met bestrijden. Wat ik begreep van de bestrijder welke bij me langskwam, is dat in de meeste gevallen het er op neerkomt dat je op drie bestrijdingen uitkomt, omdat eerder de muizen in 9 van de 10 gevallen gewoon nog niet weg zijn. De totale prijs is 240 euro, is toch nog goedkoper dan de prijsopgave welke ik van het andere bedrijf had gehad. Dat maakte de keus wel makkelijk, zeker gezien ik uitgevraagd had hoe ze de bestrijding uit zouden voeren en die verschilde nauwelijks. Ben nu vier weken verder en de muizen die ik had, heb ik niet meer gezien.
De muizen zijn weg, opvolging goed
Onlangs hebben we gebruik gemaakt van de service van dit bedrijf omdat we last hadden van muizen in huis. Helaas hebben we geen kat, wat dat schijnt echt goed te helpen tegen muizen. Omdat ik er inmiddels meerdere had gezien ben ik toch maar eens gaan kijken wat we eraan konden doen. Gif plaatsen en vallen plaatsen en gaten dichen was het advies bij de bouwmarkt. Dit hebben we dan ook gedaan. Helaas mocht het niet echt baten, de muizen liepen nogsteeds vrolijk rond. Balen om alsnog een prof. Bestrijder in te moeten huren gezien de dubbele kosten, maar we kwamen er zelf niet vanaf. Er zijn 2 bestrijders bij ons langsgeweest en uiteindelijk met Muizendokter in zee gegaan gezien hun specialisatie en het feit dat ze per keer net iets goedkoper waren (zonder voorrijkosten) Toen de bestrijder een tocht door het huis maakte, kwamen er al snel een nest naar boven op zolder en ook gaten welke we nog niet eerder hadden gezien kwamen naar boven (ook kleine gaten zijn gaten waar muizen makkelijk doorheen kunnen) Wij hadden na drie bestrijdingen (dus 240 euro) geen last meer van muizen. Al met al was het niet echt goedkoop vond ik, maar ze deden wel wat ze zeiden en andere (goedkopere) opties waren er niet, behalve wellicht een kat in huis nemen :D
Dank u, Simon
Simon heeft niet alleen ons van die vieze muizen afgeholpen, maar ook tips gegeven hoe we kunnen voorkomen dat ze nog ooit terugkomen.
Ik heb een zeer duidelijke uitleg…
Ik heb een zeer duidelijke uitleg gekregen.
Ik heb alles begrepen, de service was goed.
En het resultaat was ook in orde.
Ben blij dat ik 300€ heb betaald , ben er uiteindelijk vanaf.
Dank u muizendokter
Het resultaat is als gewenst
Ik heb zo’n 2 maanden geleden gebruik gemaakt van de muizenbestrijdingsservice van Muizendokter. Ik had in mijn woonhuis al geruime tijd last van muizen, echter aangezien ik ben niet bang voor ze dus ik ben het probleem niet meteen op gaan lossen. Het probleem was op een gegeven moment zodanig geworden dat ook het bezoek de muizen opmerkte, en toen dacht ik, het wordt toch eens tijd om het op te lossen. Ben toen eerst muisvriendelijke vallen gaan halen, echter hier wilden ze maar niet in gaan. Toen nog met echte vallen en gif geprobeerd, heb hier uiteindelijk 2 muizen mee gevangen, maar er zaten er jammer genoeg meer. Dus toch uiteindelijk maar een muizenbestrijder gebeld en ze langs laten komen om te onderzoeken waar ze vandaan kwamen en hoe op te lossen. Kwam toen bij de Muizendokter uit omdat ze gratis langs kwamen in eerste instantie. Mijn ervaring is in ieder geval goed te noemen, ze zijn wel drie keer bij mij langsgeweest en ik vond het niet erg goedkoop, maar het resultaat is er en dat telt!
Wij zijn erg blij met de service
Wij zijn erg blij met de service. Van de muizenplaag welke we hadden zijn we eindelijk verlost. Toen ik erachter kwam dat we last van muizen hadden, heeft mijn man direct gif gehaald en is hiermee aan de slag gegaan. Helaas mocht dit niet baten en uiteindelijk hebben we toch maar een bedrijf ingeschakeld aangezien de muizen maar niet weg wilden gaan. Het kost wel wat, maar dan heb je uiteindelijk ook wat en als het goed is ben je er de komende tijd vanaf.
Helpt je niet van de muizen af alleen van je geld!
Helpt je niet van de muizen af alleen van je geld...
Last van muizen en dus snel de muizendokter gebeld. En idd ze kwamen diezelfde dag nog. Er staat op de site dat het 69 euro all in kost. Alleen is dat all in bij hun niet zoals ik dat heb begrepen. Dat is per keer. Dus afgesproken dat ze 3x komen en dat kost me dan 240 euro. Hoop geld maar ja je wilt van die muizen af dus dan doe je dat! Na 2 weken werd het alleen maar erger. Gebeld met hun en werd me verteld dat dat normaal was en moest wachten tot dat hij weer langs kwam. Nadat hij voor de laatste keer langs is geweest zei hij dat ik het een paar weken moest geven. Nu na 2 maanx en nog steeds heel veel last van muizen en ben dus gewoon 240 euro kwijt voor niks. Gebeld en werd me gezegd dat het door ons komt want dan moeten ze nog ergens kunnen eten. (Heb natuurlijk alles aangepast in huis zodat er nergens meer eten ligt) Ze kunnen wel weer komen maar kost me dan weer 180 euro. Helaas geen vertrouwen meer in!
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Na twee bestrijdingen geen muis meer gezien
Muizendokter bv is een grote oplichter!
Muizendokter bv is in ons geval als Rattendokter uitgenodigd. In het achterhuis van onze boerderij zaten ratten en hier wilden wij graag SNEL van af.
De eerste keer kwam er een aardige introverte jongeman. Hij legde de drie weken procedure uit en indien je instemt kun je direct afrekenen en gaat men “aan de bak” met bestrijding.
Ik rekende 260 euro via pin af (met dubieuze beschrijving op afschrift MYPOS TILBURG) en meneer plaatste gif. Enkele gaten werden aangewezen maar deze jongeman had te weinig ervaring wat ook bleek toen hij de tweede keer langs kwam. Er was geen hap van het gif gegeten en de ratten liepen nog vrolijk rond. Hij kwam met een onzinverhaal dat de door hen geleverde voertunnels nog naar plastic roken en vroeg of ik wat hooi had om de geur van het plastic te maskeren. Hij plaatste een ander soort gif en vertrok weer.
Mijn vrouw prikte door zijn verhalen heen en had weinig vertrouwen op een positieve afloop van de bestrijding door de rattendokter en haalde bij de lokale boerenwinkel muizengif.
Bij het derde bezoek van de rattendokter kwam er een meer ervaren man die vertelde welke andere, voor ons onbekende gaten, gedicht moesten worden. Deze man plaatste nieuw gif. Na mijn vrouw flink bang gemaakt te hebben zei hij nog succes mevrouw en vertrok.
De grap is dus dat je een rattenbestrijder belt om van de ratten af te komen. Het enige wat de Muizendokter bv doet is voor ratten gif plaatsen waar de ratten niet van willen eten, maar harde actie (lees uitroeien en voorkomen van een nieuwe plaag) hoef je van hen niet te verwachten.
Mijn advies aan iedereen... ga niet in zee met deze oplichting en onderneem zelf aktie.
Ga voor advies naar de lokale landbouwwinkel. U krijgt daar perfect advies en een gif waarvan de ratten of muizen WEL (en direct) eten en bent voor een fractie van het bedrag en in een paar dagen van je plaag af. Zelf daarna ff handen uit de mouwen om gaten en kieren te stoppen.... dat heeft de rattendokter bij ons niet gedaan...
Grote gaten
Tldr: Je betaalt de volle prijs voor een halve oplossing. Of eigenlijk, een kwart van een oplossing.
De eerste twee keren kwamen er inspecteurs bij me langs om gif te plaatsen en mogelijke looproutes van de muizen te spotten. Heel aardig, heel kundig. En vol beloftes over alle gaten die gedicht zouden worden. De laatste keer (de gaten-stop-keer) komt er een andere inspecteur die daar helemaal niet de materialen voor blijkt te hebben. Blijkt dat ze enkel staalwol mee krijgen, niks anders. Met iets grotere gaten ben je dus het haasje (het muisje?) en blijf je zitten met een schamele oplossing. Ik heb hier 240 euro voor betaald, in goed vertrouwen.
Gebeld met klantenservice, ze wilden alleen tegen extra betaling nog een keer langskomen om te doen wat ze de eerste keer al beloofd hadden.
Ik ben geheel tevreden over de …
Ik ben geheel tevreden over de afhandeling van de muizenplaag. Ze kwamen telkens binnen het afgesproken tijdvak en hebben alles zo snel al mogelijk op kunnen lossen. De klantenservice is behulpzaam en de bestrijders professioneel.