Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oszuści, po przeprowadzce nie było zasięgu więc zerwałem umowę, zapłaciłem całą kwotę wraz z karą, zwróciłem sprzęt a po 2 latach dostaje SMS, że prawnik domaga się ponad 300zł za faktury wystawione p... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Częste awarie. Długie przerwy. Rozumiał bym gdyby chodziło o małą miejscowość - mało klientów, brak w okolicy serwisanta na dyżurze. Ale ja mieszkam w wielkiej aglomeracji ... Rozumiem, że przez to ni... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Problemy z instalacją, problemy z przeniesieniem na nowy adres, faktura z usługą naliczoną 3 razy, przedłużające się problemy mimo zapewnień na infolinii, że sprawa już załatwiona. Teraz powoli się t... Toon meer

1,2

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Internet to tragedia

Ten internet to tragedia co 5 minut wywala, restartowalem ruter i nic myslalem ze to przez kabel ale jednak to nie wina kabla nie polecam

5 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Przedłużają bez wiedzy umowę o rok albo…

Przedłużają bez wiedzy umowę o rok albo dwa bez wiedzy klienta i nie można rozwiązać umowy przed tym okresem bez zapłaty całości.Rzecz w tym że chytry dwa razy traci tzn.stracą klienta bo zrezygnuję i nie przedłużę umowy.Pójdę do konkurencji.Brawo multimedia,super marketing!

1 april 2025

Najgorszy ściek

Najgorszy ściek. Internet co chwilę zrywa, olewka na infoliniach, technicy nieudacznicy nic nie potrafią naprawić, żeby działało 2 dni ... nie poleca ich!!

3 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Cały dzień problemy z internetem

Cały dzień problemy z internetem, wywala na pół godziny, i pojawia się na dosłownie minute, max do pięciu przy dobrych wiatrach, wszystko zacina, nie da się normalnie korzystać. Płaci się za brak internetu i tak jest bardzo często, nie widać by robili z tym cokolwiek, oszaleć można. Najgorszy internet z jakim miałam styczność. Nie polecam nikomu.

24 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

odradzam z całego serca tą firmę

odradzam z całego serca tą firmę , zero poszanowania klijenta . Od ponad tygodnia nie miałam telewizji dekoder się wieszał aż zupełnie przestał działa , po zgłoszeniu usterki czekałam ponad tydzień na montera który wymienił zepsuty dekoder . zero rekompensaty za czas bez telewizji , zero przeprosin od multimedia a fakture owszem nie zapomnieli przysłać elektronicznie i to dwa tyg przed terminem wpłaty . ta firma to kpina odradzam

18 februari 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Brak internetu od 5 dni i oczywiście…

Brak internetu od 5 dni i oczywiście mają to gdzieś!!! Dzwonienie, proszenie o usunięcie usterki nic nie daje. Najlepsze jest to że po zgłoszeniu usterki okazało się że nie ma mnie w systemie, to komu ja płacę? haha Prosiłem o podpięcie światłowodu i uzyskałem odpowiedź że nie ma takie możliwości technicznej, najpierw sam dowiedziałem się że kabel światłowód idzie jakieś 240m od mojego domu, wczoraj okazało się że sąsiad który mieszka podwórko dalej ma od nich światłowód, ale u mnie się nie da (się nie chce, bo po co frajerowi podpinać i ponosić koszta, niech płaci za to co ma czyli ponad 20 letni kabel). Ta firma to jakaś parodia i robią sobie jaja z klientów.

16 januari 2025

Multimedia to shit totalny

Internet działa jak by chciał a nie mógł, ponieważ nawet nie mogę odpalić przeglądarki w normalny sposób. Sieć komórkowa co chwilę przerywa i podczas rozmów słychać cały czas szumy. Z telewizją jest tylko gorzej, bo co chwila usuwają kanały które można oglądać i przerywa co chwila sygnał.
Co nad to odmawiają podpięcia światłowodu ponieważ jest to zbyt trudne dla nich aby podpiąć światłowód do domu jednorodzinnego, a i co do ogółów to minimum raz w tygodniu jest awaria w serwerowni przez którą traci się całkowicie wszystko na min. 10h. nie polecam

4 december 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeśli masz podpisać umowę z tą firmą…

Jeśli masz podpisać umowę z tą firmą zastanów się dwa razy. Kilka razy na kwartał nie ma internetu, tłumaczą to tym ze podpinają nową osobę i muszą ręcznie wyregulować siłę signału, oczywiście łaskawie przyjdą nie jutro tylko za 5 dni np. haha, czekam juz tylko do konca umowy i ewakuuję się z tego szamba.

15 november 2024

Prędkość internetu to żart

Prędkość internetu to żart, od ponad dwóch miesięcy utrzymuje się na poziomie 2 mbit/s, warto dodać że nie mieszkam na wsi tylko w centrum miasta

13 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Przynajmniej 3 razy w ciągu dnia…

Przynajmniej 3 razy w ciągu dnia internet rozłącza się. Mam wykupione 300mb/s a gdy pobieram grę to idzie z prędkością 600kb/s masakra!!! Strona internetowa wczytuję się 5minut lub odrazu wywala internet... Po wykupieniu większej prędkości zauważam tylko więcej awarii niż szybszego internetu... Nie polecam mimo zwiększania szybkości nic to nie daje wręcz przeciwnie jest coraz gorszej problem z moim Internetem już trwa rok.Nie kupujcie tutaj internetu weźcie sobie coś lepszego i oszczędźcie nerwy!!

3 november 2024

Cały czas awarie

Przez rok "kontraktu" internet był może miesiąc. Nie było dnia w którym nie musiałem do nich dzwonić o internet. Router i kable były nowe, wymienione. Problem jest w sieci. W nocy około 2.00 gdy większość śpi (tak myślę) powinno być lepsze połączenie bo niby mniej osób korzysta. Jeszcze lepiej na noc czasami całkiem wyłączają zasieg. Mistrzowie biznesu nie pozdrawiam i nie polecam.

25 oktober 2024

Is dit jouw bedrijf?