Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Multipharma - 250 pharmacies à votre service

2,3

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zeer slechte onprofessionele service!!

Zeer slechte onprofessionele service!!! Ze gaan voor de winst niet voor de patientvriendelijkeheid.

Lage kaart brasschaat

9 februari 2026

Antwoord van Multipharma

Hallo, bedankt voor jouw beoordeling. Het spijt ons oprecht voor deze slechte ervaring, die de waarden van Multipharma niet weerspiegelt. We vinden het heel belangrijk dat iedere klant zich welkom en goed geholpen voelt. Uw opmerking stelt ons in staat actie te ondernemen om te voorkomen dat dit zich opnieuw zou voordoen. Met vriendelijke groet, Het Multipharma-team.

Multipharma apotheken…

maak regelmatig door bepaalde omstandigheden gebruik van de Multipharma apotheken, wat mij vooral hier bij helpt is het op voorhand reserveren en bestellen van voorgeschreven medicatie door arts,
zodat ik deze nog enkel moet afhalen of laten afhalen indien nodig, geen lange wachttijden, en een keuze van apotheken waar men ze kan afhalen na voorafgaandelijke bevestiging.
Super vriendelijk personeel in de beide apotheken die ik persoonlijk gebruik ( Hoboken en Wilrijk )

18 december 2025

Een getekend en afgestempeld voorschrift geweigerd

Een officieel, gehandtekend en afgestempeld voorschrift van mijn huisarts werd geweigerd in de vestiging in de Kasteelstraat in Temse omdat het niet op het juiste soort papier zou staan !! Ik moest van de bijzonder onvriendelijke dame mijn huisarts maar contacteren om het voorschrift op mij identiteitskaart te laten zetten!
Nooit zet ik daar nog één stap binnen ook al woon ik er vlak naast!

17 juni 2025

Antwoord van Multipharma

een prijsverschil van 15 euro (duurder)

Ik kocht voor de katten Frontline 6 pipetten en betaalde hier 45 euro voor. Bij Farmaline.be en Brekz.be staan dezelfde pipetten 15 euro goedkoper. Ik kon het doosje niet retourneren en kreeg ook het verschil niet terug toen ik dit bij hen meldde. 15 euro prijsverschil is een schande. En dat ik het verschil niet terugbetaald kreeg ook.
Niet moeilijk dus dat mensen meer online gaan kopen. Ik heb mijn les geleerd. Eerst altijd even checken. En wordt nog aan huis geleverd ook.

14 maart 2025

Antwoord van Multipharma

Wij danken je voor je bericht. Bij Multipharma hechten we veel belang aan het onthaal en de kwaliteit van de farmaceutische zorg voor onze patiënten en hun dierbaren. Ons beleid is erop gericht jou een kwaliteitsservice en -advies aan te bieden tegen de eerlijkste prijs, maar niet noodzakelijk de laagste, zoals sommige handelaars aanbieden. Daarom passen we onze prijzen niet aan die van onze concurrenten aan. Zoals opgenomen in onze algemene verkoopsvoorwaarden worden geneesmiddelen omwille van kwaliteitsredenen niet teruggenomen.https://www.multipharma.be/nl/algemene-verkoopsvoorwaarden-apotheek/terms-conditions-pharmacy.html
Bij Multipharma hebben we onze eigen promoties (gele prijzen), die je kan terugvinden in al onze apotheken alsook op onze website: https://www.multipharma.be/nl/gele-prijzen.
Wij wensen je een aangename dag toe.
Met vriendelijke groeten,
Het Multipharma team

Top Service

Top Service, vriendelijk, professioneel en To the point!

16 januari 2025

Antwoord van Multipharma

Merci beaucoup pour votre retour positif ! Nous sommes ravis que votre expérience ait été satisfaisante. Au plaisir de vous accueillir à nouveau en pharmacie. Cordialement, L'équipe Multipharma

25€ prijsverschil

Ik had een bereiding om te vermageren en ik betaalde bij Multipharma in Place Marche aux Poulets 90€ een kennis had het identieke voorschrift (gevraagd aan de dokter) en ging naar Multipharma in Rue du Baili en betaalde 65€ Hoe betrouwbaar is da!!!

23 augustus 2024

Antwoord van Multipharma

Bedankt voor uw bericht. We hebben rekening gehouden met uw opmerking over de prijs van magistrale bereidingen.
Binnen Multipharma hanteren we hetzelfde prijsbeleid en in het geval van niet-vergoede magistrale bereidingen kan deze prijs lichtjes variëren, maar niet in die mate. De prijzen worden bepaald op basis van de kosten van de grondstoffen, het aantal bereide capsules en de formulering van het preparaat. Met al deze factoren moet rekening worden gehouden om een objectieve vergelijking te kunnen maken.
Om je een volledig antwoord te kunnen geven, en gezien het feit dat we hier te maken hebben met gevoelige gezondheidsgegevens, nodigen we je uit om rechtstreeks contact op te nemen met de betrokken apotheken.
Met vriendelijke groeten

Lange wachttijd

Ik wacht momenteel al bijna 2 weken op mijn bestelling, kunnen niet Meer info geven dan er is vertraging.. daar ben ik veel mee.. wachten maar dan...

7 januari 2022

Antwoord van Multipharma

Dag Jessie, onze oprechte excuses voor deze vertraging. Helaas hebben we vorige week enige vertraging opgelopen bij de voorbereiding en levering van bestellingen die op onze e-shop zijn geplaatst, mede door onze nieuwjaarsactie. Onze teams doen hun uiterste best om alle pakketjes zo snel mogelijk bij de klanten af te leveren. We zien echter in ons systeem dat je inmiddels je bestelling hebt ontvangen. We hopen dat je tevreden bent met je bestelde producten.

Groeten,
Het Multipharma-team

Zeer tevreden over bestelling en snelle…

Zeer tevreden over bestelling en snelle afhandeling en levering. Heb vertrouwen in deze firma en ga nog bestellingen plaatsen.

5 januari 2022

Antwoord van Multipharma

Dag Daniel, heel erg bedankt voor je bestelling en je positieve feedback! We stellen dit enorm op prijs. :-)

Groeten,
Het Multipharma-team

komen hun beloftes niet na

de belofte van "voor 12 uur besteld de volgende dag geleverd" hebben ze bij mijn eerste bestelling al niet waargemaakt. Artikel stond als "in voorraad" gemarkeerd dus ging ik er van uit van het de volgende dag te hebben. Zitten wachten op mailtje van de apotheek waar het geleverd moest worden, nooit ontvangen. Sorry, 1 keer maar geen 2de keer multipharma voor mij.

19 augustus 2021

Antwoord van Multipharma

Dag Remy! Onze oprechte excuses voor deze situatie. Normaal gesproken ontvangt de klant een bevestigingsmail zodra zijn/haar pakket is afgeleverd en ingescand in de Multipharma-apotheek van zijn/haar keuze. Zou het mogelijk zijn om een e-mail te sturen naar het volgende e-mailadres: online@multipharma.be met de vermelding van uw ordernummer en/of het e-mailadres dat u heeft gebruikt tijdens uw bestelling? Zo kunnen we precies achterhalen waar het mis is gegaan.

Alvast bedankt,
Het Multipharma-team

Toon reviews in alle talen. (27 reviews)