Jeg har en 100 år gammel muremester villa som trængte til en kærlig hånd for at sige det mildt. Michael var super i rådgivningsfasen og sørgede for at jeg fik lavet de rigtige ting inkl rep af tagr... Toon meer
Fik anbefalet murermester Michael Jespersen, så jeg hentede ingen andre tilbud. Helt sikkert en anbefaling jeg vil give videre. Jeg har fået omfuget mit hus, samt andre småreparationer. Samtidig fik... Toon meer
Firma Michael Jespersen har repareret sætningsskader. Arbejdet blev udført iht. aftalen. Fejl og mangler blev også rettet, det tog dog sin tid.
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos Murermester Michael Jespersen har vi mere end 25 års erfaring inden for tagrenovering, isolering samt murer- og malerarbejde. Professionalisme er vores omdrejningspunkt, og vi sætter en ære i, at du som kunde altid er sikker på et godt resultat.
Søndervænget 6, 4621, Gadstrup, Denemarken
- murermesterjespersen@mail.dk
- murermestersjaelland.dk
Mensen keken ook naar
Flot arbejde
Arbejdet blev udført i en god kvalitet og til aftalt tid og pris. Vi er meget tilfredse.
Vi har netop fået fuget vores facader…
Vi har netop fået fuget vores facader af firmaet Michael Jespersen og er meget tilfredse med arbejdet. Søde, servicemindede folk som leverer godt håndværk. Vil klart bruge dem igen 👍🏼
Facaderenovering på 100 år muremester villa
Michael var super i rådgivningsfasen og sørgede for at jeg fik lavet de rigtige ting inkl rep af tagryg fremfor at skifte hele taget.
Selve facaderenoveringen gik super takket hver Michaels utrolig dygtige og flinke folk som var en fornøjelse at have gående. De er meget detalje orienteret og manglede der noget så fiksede de det.
Det færdige resultalt er blevet utroligt flot og alle aftaler er blevet overholdt. Stor anbefaling her fra.
Udskiftning af fuger på alle facader.
Forløbet har bare været rigtig godt, hjælpsomme, forstående og venlige folk på pladsen. Under hele forløbet, har vores ønsker og behov for fremkommelighed været højt prioriteret hos alt personale på pladsen. Selvom det naturligvis skaber noget snavs omkring huset, er der ryddet pænt op, hver dag. Og til slut er pladsen forladt pæn og ryddelig.
Starten blev lidt forsinket, if. til første plan, men vind, vejr og sygdom er svært at være oppe mod. Men det var absolut værd at vente på, for resultatet er bare virkelig flot, helt ned i meget små detaljer, perfekt arbejde.
Vi kan kun give Murermester Michael Jespersen de bedste anbefalinger. Vi har absolut intet at kritisere, og vi bruges gerne som reference.
Dorte og Torben Søgård
Meget flot arbejde
Har fået omfuget et hus fra 1934. Resultatet er blevet særdeles godt. Alle aftaler er blevet holdt og vi har følt os særdeles trygge undervejs.
Det er en af de bedste oplevelser vi har haft med håndværkere. Vi har allerede anbefalet firmaet til andre der skal have lavet murerarbejde.
kan anbefaldes
Firma Michael Jespersen har repareret sætningsskader.
Arbejdet blev udført iht. aftalen.
Fejl og mangler blev også rettet, det tog dog sin tid.
Havde en 45 år gammel pejseskorsten…
Havde en 45 år gammel pejseskorsten hvor et antal mursten var frostsprængte. Bor i Greve Kommune.
Efter en søgning på internettet faldt valget på murermester Michael Jespersen, Gadstrup, ikke mindst pga firmaets meget flotte anmeldelser på TrustPilot.
Skrev til murermesteren en eftermiddag i januar. Kl 19 ringede murermesteren og spurgte om han kunne besigtige skorstenen næste morgen kl 9 !
Som sagt - så gjort - skorstenen besigtiget og murer mesteren anbefalede at også vor anden skorsten burde fuges ud.
Herefter foreslog murermesterJespersen at han i løbet af 10 minutter kunne give en fast pris på arbejdet som han antog ville tage 3 1/2 dag og omfatte udskiftning af op til 30 mursten på pejseskorstenen, opsætning af stillads, materialer m.m.
Arbejdet blev udført af en 100% kompetent murer. Det tog 4 dage, og stenenes antal løb op i ca. 55.
Perfekt arbejde udført af en dygtig håndværker.
Vi kan medgive murermester Michael Jespersen og hans murer vore 100% bedste anbefalinger.
Stor TAK til murermester Michael Jespersen og hans murer.
Meget godt og veludført arbejde
Meget godt og veludført arbejde, samt professionel og tryg service.
Vi skulle have lavet murerarbejde i kælderen, og Michael Jespersen var hurtig til at besigtige arbejdet, og efterfølgende gennemføre arbejdet. Det er høj kvalitet, og meget venlige folk. Klar anbefaling herfra.
Virkelig god service og yder et…
Virkelig god service og yder et fantastisk arbejde, kan klart anbefales
Omfugning og Murarbejde Udført til Uovertruffen Standard af Michael og Teamet
Vi har fået udført en omfugning af hele vores hus (med udskiftning af en del mursten). Michael og hans team gjorde et utrolig flot stykke arbejde, alle aftaler blev overholdt, hans medarbejdere er høflige og professionelle og den pris som var givet til start blev respekteret. Vi kan varmt anbefale Michael.
Har fået udført reparation af tagrygninger mv.
Har fået udført reparation af tagrygninger. Michael Jespersen og hans folk har lavet et rigtig godt stykke arbejde inden for den aftalte tid og med et super resultat. Kan varmt anbefales.
En håndværker du kan stole på!
En håndværker du kan stole på!
Aftaler og udført arbejde er helt i top.
Kan på det varmest anbefale Michael Jespersen.Den svend vi havde ude og fuge skorsten og ordne rygning på vores murermestervilla var virkelig behagelig og yderst kompetent!
Hilsen
Michel og Jeannette
3370 Melby
Flot udført murerarbejde
Vi har fået udkradset og fuget alle facader på vores hus og repareret soklen. Arbejdet blev udført til aftalt tid og resultatet er blevet rigtig flot. Under hele arbejdet er der løbende blevet ryddet op og bortkørt affald. Meget søde og venlige medarbejdere. Kan klart anbefale firmaet.
Knud Poulsen
Udbedring færdig gjort. Flot arbejde
Har fået skiftet fuger i vores hus. Rigtigt flot arbejde. Havde en aftale med Michael at når vores 2 stk vinduer var blevet skiftet ville han komme forbi og rette fugerne til. Det er nu blevet muret op. Endnu engang super flot arbejde. Utrolig flinke medarbejdere. Michael er som altid meget imødekommende for ros og ris.
Overstrygning, understrygning, gangbro og skelmuring af tagryg
Rigtig fint arbejde (overstrygning og understrygning, etablering af gangbro på loft samt skelmuring af tagryg).
Venlige mennesker, aftaler holdes mv.
Perfekt resultat!
Vi fik repareret og pudset soklen på vores bungalow fra 1937 samt repareret lidt fuger i murværket. Arbejdet blev udført til perfektion, og vi er meget glade for resultatet. Det er virkelig blevet flot. Derudover god respons fra Michael Jespersen og flinke, dygtige murere på stedet. Vi vender helt sikkert tilbage, næste gang vi skal bruge en dygtig murer.
Kæmpe anbefaling herfra
Vi har fået fuget hele vores 60'er villa af Michael's folk. Fra tilbud til færdig arbejde hele vejen 5 stjerner. Alle aftaler overholdes, flot arbejde, meget behagelige og kompetente murere, pæn oprydning og simpelthen bare en god oplevelse, stor anbefaling
Super oplevelse
Michael & Co har hjulpet med under- og overstrygning af vores tag. Da det regnede ind i huset, var det en hastesag, og Michael fik hurtigt og nemt arrangeret at de - trods en allerede travlt hverdag - kunne komme ud. Dette satte vi stor pris på.
Fair på pris, hurtig kommunikation, og vigtigst af alt - reelle, ærlige og utrolig behagelige mennesker; både Michael, samt den murer som udførte arbejdet hos os. Alt blev efterladt pænt. Vi vil absolut anbefale til andre, og ligeledes vil vi bruge dem igen næste gang vi får brug for hjælp.
Vi har fået understrøget taget
Vi har fået understrøget taget, muret rygningssten og pudset indvendige kældervægge.
Meget effektive og flot udført arbejde. Efterlod alt pænt rengjort.
Jeg kan varmt anbefale Michael Jespersen og hans firma.
Det bliver bare lavet godt
Det bliver bare lavet godt. Og behagelige folk
Lees meer over geverifieerde reviews.