Fik fuget en facade samt fikset en trappe og sokkel. Arbejdet udført af dygtige og flinke danske medarbejdere. Vi er meget tilfredse, også med prisen for det udførte.
Lees wat reviewers zeggen
Firma Michael Jespersen har repareret sætningsskader. Arbejdet blev udført iht. aftalen. Fejl og mangler blev også rettet, det tog dog sin tid.
Forløbet har bare været rigtig godt, hjælpsomme, forstående og venlige folk på pladsen. Under hele forløbet, har vores ønsker og behov for fremkommelighed været højt prioriteret hos alt personale... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hos Murermester Michael Jespersen har vi mere end 25 års erfaring inden for tagrenovering, isolering samt murer- og malerarbejde. Professionalisme er vores omdrejningspunkt, og vi sætter en ære i, at du som kunde altid er sikker på et godt resultat.
Contactgegevens
Søndervænget 6, 4621, Gadstrup, Denemarken
- murermesterjespersen@mail.dk
- murermestersjaelland.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Vi har fået understrøget taget
Vi har fået understrøget taget, muret rygningssten og pudset indvendige kældervægge.
Meget effektive og flot udført arbejde. Efterlod alt pænt rengjort.
Jeg kan varmt anbefale Michael Jespersen og hans firma.
Det bliver bare lavet godt
Det bliver bare lavet godt. Og behagelige folk
Arbejde med kvalitet!
Vi har fået omfuget gavl og trappevange - med et super resultat. Vi kan fuldt og helt tilslutte os det, alle kan læse på firmaets hjemmeside og alle øvrige kundeanmeldelser. Vi har oplevet Michael Jespersens firma som yderst professionelt, både mester og medarbejdere, med en sublim kundepleje. Arbejdet udført inden for aftalt tid og med et meget fair tilbud, der blev overholdt. Vores murerfirma er fremadrettet helt sikkert Michael Jespersen og hans medarbejdere.
Hanne og Jens, Østervang Roskilde
Vi har fået understrøget taget og…
Vi har fået understrøget taget og pudset en mur op i kælderen - meget fint arbejde.
En rigtig god helhedsoplevelse
Jeg har fået understrøget mit tag af murermester Michael Jespersen. Fra første kontakt til arbejdet var udført, har jeg kun mødt super kundeservice, ærlig rådgivning, fair pris og hurtig samt god udførsel.
Jeg kan på det varmeste anbefale dette firma.
Super nemt
Jeg skrev til Michael en lørdag, om mandagen havde jeg et fair tilbud og en aftale. Medarbejderne var flinke og efterlod et flot produkt.
Det kunne ikke være bedre.
Varm anbefaling
Kompetent rådgivning, og veludført arbejde. Michael var hurtig om at komme ud og besigtige, og give et fast tilbud på murerarbejde, som endda blev udført før aftalt tid.
Håndværkerne på opgaven var super behagelige, og faglig dygtige. Arbejdet blev udført til UG, og meget effektivt.
Omfugning af murstensvilla
Fik anbefalet murermester Michael Jespersen, så jeg hentede ingen andre tilbud. Helt sikkert en anbefaling jeg vil give videre. Jeg har fået omfuget mit hus, samt andre småreparationer. Samtidig fik jeg lagt alle ledninger ind i fugerne. Huset har fået et helt nyt look. Det ser sundt og meget velplejet ud, hvis man kan sige det om et hus. Tidsplanen holdt og der var ryddet pænt op, da opgaven var udført. Håndværkerne, som gik her, var super rare og venlige og arbejdet blev jævnligt tilset af chefen.
Jeg kan med stor sindsro anbefale murermester Michael Jespersen.
Omfugning af hus
Vi har fået udført omfugning af hele vores hus og reparation af sokkel. Vi indhentede tilbud fra tre forskellige murermestre og endte med at takke ja til Michael Jespersens tilbud. Meget fair pris, højt serviceniveau og dygtige medarbejdere, samt 1:1 overholdelse af aftalen gør vi varmt kan anbefale murermester Michael Jespersen!
Overholder aftaler og leverer høj kvalitet
Renovation af skorsten m.v. Super service fra første aftale om besigtigelse til fremsendelse af tilbud og til udførelse af arbejde. Michael og team overholder aftaler og leverer flot arbejde. Jeg vil klart anbefale Michael og team til andre og vil også selv benytte dem i fremtiden.
Super service og super arbejde.
Fik renoveret skorsten, støbt ny hovedtrappe, fjernet en gammel antenne fra taget og repareret revne i huset. Alt som aftalt og til tiden. Kan varmt anbefale Michael Jespersen.
Super fint arbejde
Super fint arbejde - vi har fået skiftet fuger, muret ny sokkel og fået lagt fliser på trapper mv.
En murermester som holder på hvad han lover
Jeg har talt med mange håndværker vedr. renovering af skorsten, men denne håndværker er troværdig og holder hvad han lover. Vil helt sikkert brug ham igen