Ik vond hun service geweldig, echter vielen de 2 parfums die ik heb gekocht erg tegen, 1 rook naar koffie de ander naar citroen. Ik ben opzoek naar zoetere geuren vind het best zonde van mn geld. Dat... Toon meer

De beste kwaliteit parfums die er bestaat in deze parfumerie markt nog zelfs 10 keer beter dan ici paris xl en douglas. En ze hebben de beste prijzige collectie van parfums op hun webshop. Mensen ik r... Toon meer

Toppers… na een tegenvaller, heb ik musky benaderd en via insta een DM gestuurd en zij reageerden direct, en hebben gelijk gehandeld en het super netjes opgelost, meer dan mijn verwachting! Heerlijke... Toon meer

Snel geleverd, goed ingepakt, mooi flesje en echt kwalitatieve parfum! Erg lang naar een dupe gezocht van de ysl libre intense en musky heeft deze op de markt kunnen zetten!! Na 2x dragen al zoveel co... Toon meer

1. Parfumerie

Lekkerste geuren voor de laagste prijzen!

4,6

Uitstekend

positief

Ruikt goed zoals het hoort en kwam de volgende dag binnen

27 augustus 2022

Top service

Mijn bestelling van Musky kwam helaas niet geheel aan. Ik heb hier over een mailtje gestuurd en werd gelijk geholpen.
Ik kon kiezen geld terug of het geurtje opnieuw krijgen. Heb gekozen voor het laatste en binnen 2 dagen had ik mijn nieuwe geurtje binnen! Top top top service!!! Ohja het belangrijkste is natuurlijk ook dat het geurtje lekker was. Heeeeeeerlijk is die!

10 april 2022

snel en behandelen met respect

Ik heb drie parfums besteld bij musky. Ik kreeg ze binnen een dag binnen maar helaas had ik een verkeerde parfum gekregen. Musky gemaild en kreeg binnen een dag de juiste opgezonden.

8 april 2022

Parfum helaas lek. Voor de rest top!

Dit is mijn 2e bestelling en al 3 de geurtjes zijn van hoge kwaliteit en blijf je erg lang ruiken. Met andere parfums heb ik dit niet.
De parfum die ik cadeau wilde doen kreeg ik gelekt binnen (er zit een scheur in het flesje) Daardoor laat ook het goude laagje van de fles los en is het verpakkingsdoosje bruin gekleurd. Deze kan ik dus helaas niet geven. Maar kwa kwaliteit van de parfums is het top!

8 april 2022

Ik vond de levertijd lekker fijn

Ik vond de levertijd lekker snel. Mijn geurtje kwam best snel binnen, ik heb hem vandaag mogen ontvangen. Alleen was er wel een minpunt en dat was dat mijn geurtje erg gelekt is. Maar helaas kan gebeuren hij is wel lekker in ieder geval.

7 april 2022

Allebei de flesjes lekken

Allebei de flesjes lekken, bij binnenkomst was er uit 1 flesje al erg veel parfum weg :(

5 april 2022
Logo musky.nl

Antwoord van musky.nl

Goedenavond Kaylee,

Ten eerste willen we jou heel erg bedanken voor je bestelling!

Wat vervelend om te horen dat de parfums beschadigd zijn aangekomen, dit komt waarschijnlijk door de manier hoe de postbezorger omgegaan is met het pakketje..

Wij willen dit graag oplossen en 2 nieuwe geuren naar je opsturen! Zou je ons een mailtje kunnen sturen met je bestelnummer?

Alvast bedankt! :)

MUSKY

Geur blijft super lang

Geur blijft super lang, super mooi verpakt. Had wel 1 parfum die gelekt was maar verder super tevreden

30 maart 2022
Logo musky.nl

Antwoord van musky.nl

Goedenavond Ibtissam,

Heel erg bedankt voor je bestelling en vertrouwen in ons bedrijf! :)

Vervelend om te horen dat er 1 parfum is gelekt, dit komt waarschijnlijk door de manier waarop de postbezorger omgaat met onze pakketjes. Dit willen we graag oplossen met je d.m.v. een nieuwe geurtje op te sturen!

Zou je ons een mailtje kunnen sturen met je bestelnummer en welke parfum gelekt is?

Alvast bedankt! :)

MUSKY