Het is een goede optie voor een comfortabele en veilige reis
Waarom moet dit verplicht nu? Wil gewoon verder met inchecken graag
Jammer dat je niet een juiste link krijgt om via Kiwi in te kunnen checken
Beetje omslachtig om in te checken en ineens kost dat eur 1
Vraagt klanten om een review
Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord
Betalen voor wat? Nooit iets besteld
Ik ben mij er niet van bewust ooit een abonnement te hebben aangegaan maar er wordt wel iedere 3 maanden 79 euro afgeschreven.
Voor wat? Geen idee.

NIET AAN BEGINNEN
Naar de site gestuurd via de officiële site van WizzAir. Een free trial die je niet kan opzeggen omdat de pagina voor een wachtwoord opvragen niet werkt. Kost je zo 79 euro. Wij gaan proberen het geld via de bank terug te krijgen want snel reageren doen ze uiteraard ook niet

Mytrip 79 euro
tijdens het inchecken voor een vlucht…
tijdens het inchecken voor een vlucht met sunexpres kwamen hoe dan ook op de site van mytrip.com heb in gecheckt maar wat blijkt zit er een verborgen abonnement van 79 euro. niet gezien en niet gevraagd.
en wat blijkt zeg je het niet op dan komt er na 3 maanden weer een incasso van 79 euro en zo verder. ik zie dit als oplichting.
ik heb geen boekingsnummer wel een email adres j-bergman-appestaartje-outlook.com
Laat het regelen door de credit maatschappij wij hebben de 79 euro terug gekregen laat even weten of het gelukt is op mijn email adres hierboven succes

Misleidend
Misleidend, je zit ineens aan een abonnement vast , en dan moet je niet vergeten om te annuleren anders zit je er langer aan vast. Wat een oplichters zijn dit.
Blijf weg bij deze lui.

Oplichters
Oplichters. Je betaalt 1 euro en vervolgens wordt er 79 euro afgeschreven. Het lukte niet om de boarding pas te downloaden en het leek erop dat je 1 euro moest betalen wilde dat wel lukken. Echt balen!

Oplichters
Oplichters, ze poppen op tijdens online inchecken op de Eurowings site, het lijkt alsof je daar incheckt, maar ondertussen vragen ze je eenmalig om 1 euro en voordat je het weet zicht je aan een abonnement vast van 79,- euro, zonder dat je je er van bewust bent. Meerdere malen gevraagd om terugstorting hiervan, want ik maak hier helemaal geen gebruik van en uiteindelijk komen ze met 20% refund,

Inchecken vlucht
Ik wilde inchecken en dan toets je via google inchecken vlucht easy yet kwam ineens op deze site terecht dus je denk hoort bij dat reisbureau. Moet je ineens 1 euro betalen wat ik al raar vond. Dus zag verder niets daarna . Weer zelf via reisbureau ingecheckt en nu kwam ik wel uit bij mijn eigen reisbureau waar geboekt. Nu kijk ik na 5 dagen op me visa en dan is er ineens 79 euro afgeschreven van dit bedrijf . Dus vind dit echt niet fijn. Dus eerst goed kijken of je wel via hun dit wilt regelen. Dus slechte ervaring dit zijn kosten waar je even niet op heb gerekend . Rachel