Nooit eerder hier een bericht achtergelaten maar vanwege de negatieve reacties op myboeken een positief geluid. Via de mail heeft Lea mij meer dan prima geholpen alle problemen in het volle vertrouwen... Toon meer
Een rare zaak. Bestel je wat. Komt er niets. Dagenlang geprobeerd telefonisch contact te krijgen. Uiteindelijk via whatsapp. Reactie duurde lang. Blijkt de inkoopprijs verhoogd. Sturen ze het geld te... Toon meer
Boeken zijn goedkoper dan op veel andere plekken. Het enige nadeel is dat de communicatie vanuit het bedrijf niet heel duidelijk is. Ik had één boek die veel vertraging op had gelopen doordat het besc... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Aangifte doen vanwege internet fraude ???
Mijn verhaal staat verderop in dit bericht. Maar toen ik de andere verhalen las leek het minder op een vervelend incident en meer op een gevalletje internet fraude.
Zijn er meer mensen die er zo over denken?
====
Mijn verhaal
Op 8 juni 2 boeken besteld.Een vriendelijke, upbeat bevestigigng ontvangen. Daarna niets meer gehoord.
Vervolgens diverse malen geprobeerd om contact te krijgen. Uiteindelijk lukte dat één keer. Het verhaal aan de kant van myboeken was dat het eerste boek wel binnen was maar dat er gewacht werd op het tweede boek. Er is toen beloofd om het eerste boek dan maar vast op te sturen.
Het is nu 31 juli en nog steeds niets ontvangen. Nog wel een aantal keren gebeld maar kreeg dan het standaard bericht dat ze niet bereikbaar zijn.
Geen boeken, geen reactie (edit: uiteindelijk wel)
Op zaterdag 21 juli plaatste en betaalde ik een bestelling met daarin een enkel artikel waarvan werd vermeld "Op Voorraad. Voor 16 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden". Zes dagen later was de status van deze bestelling echter nog steeds "Verwerken". Ik belde klantenservice, maar kreeg een opgenomen bericht "De klantenservice van Myboeken is helaas niet bereikbaar". Ik stuurde een bericht naar de klantenservice WhatsApp (een ander nummer dan het nummer voor telefonisch contact), maar dat bericht is nu drie dagen later nog steeds niet ontvangen; het bericht blijft bij een enkel vinkje. Ook stuurde ik een e-mail, welke ook onbeantwoord is. Nadat ik vandaag nogmaals de klantenservice probeerde te bellen en wederom "niet beschikbaar" als antwoord kreeg besloot ik om mijn bestellingen te annuleren en hier men te waarschuwen voor deze disfunctionele webshop.
Edit (verhoogd van 1 ster naar 3 sterren): De avond nadat ik hier een 1-ster ervaring plaatste kreeg ik toch bericht dat mijn bestelling opgestuurd was en ik deze de volgende dag kon verwachten. Dit werd uiteindelijk twee dagen later, maar ik heb het wel ontvangen.
Mijn boek was na bestelling toch niet…
Mijn boek was na bestelling toch niet leverbaar. Annulering ging via mail en soepel. Terugbetaling binnen twee dagen. Ondanks teleurstelling van niet kunnen leveren boek, wel top afgehandeld. Geen klachten.
Retourzending
Een boek besteld bij myboeken. Speciaal op deze site omdat zij de US-edition verkopen, zoals ze zelf vermelden. Boek ontvangen, bleek toch de UK-edition te zijn. Boek retour gestuurd. Vervolgens zelf de retour-verzendkosten van 7.65 moeten betalen, ondanks dat de fout bij hen ligt. Meermaals geprobeerd te bellen tijdens de opgegeven kantooruren en meerdere mails gestuurd maar krijg geen reactie.
niets werkt en 0 communicatie
website werkt niet - kan niet annuleren e.d., leverdata klopt niet, geen updates over bestelling, geen reacties op mail of whatsapp, prijzen zijn vele malen hoger dan bij andere verkopers.
Bestelling wordt niet geleverd
Bestelling wordt niet geleverd. Telefoon is standaard ingesteld op we zijn op dit moment niet bereikbaar (tijdens telefonisch bereikbare uren) en op mails wordt niet gereageerd. Schandalig hoe ze omgaan met hun klanten.
De eerste en laatste keer dat ik ooit nog iets bestel bij deze webshop.
slechte ervaring
Boek besteld, bezorgdatum werd elke keer verplaatst, na anderhalve maand en zonder verdere communicatie nog steeds niets ontvangen. Zelf aantal keer moeten bellen en mailen, om uiteindelijk te horen dat het nog 4-6 weken kon duren voordat het boek zou komen. Daarna boek besteld via een andere site en binnen 2 dagen ontvangen.
Mijn eerste bestelling bij Myboeken.nl
Onlangs mijn eerste bestelling geplaatst bij Myboeken.nl, ondanks de slechte reviews.
Bij het plaatsen van de bestelling verliep alles zeer vlot, echter kreeg ik niets te zien in mijn bestellinggeschiedenis van mijn account.
Na een bericht gestuurd te hebben, via Whatsapp, heb ik hier de eerst volgende werkdag meteen antwoord op gekregen.
Uiteindelijk kwam de bestelling vroeger binnen dan aangegeven op hun website.
Ondanks de slechte reviews wil ik deze website toch aanraden.
Zeer correcte klantenservice, zeer democratische prijzen en een mooi aanbod.
Het enige minpunt dat ik kan aanhalen is dat hun website niet 100% correct werkt.
4 januari een boek besteld en had hem 6…
4 januari een boek besteld en had hem 6 januari in de brievenbus
Heb het boek via bol.com besteld en lees nu per toeval dat er ook wat negatieve reviews stonden :-(
Gelukkig hier een goede ervaring, ben er erg blij mee!
Prima in orde!
Ik was wat huiverig door de slechte reviews. Maar ik kon het manga boek nergens anders vinden voor deze prijs. De gok gewaagd en alles ging prima. Verzending duurde even na het bestellen, maar dat stond duidelijk vermeld. Volgens mij had ik het boek eerder binnen dan vermeld: gewoon nieuw + gesealed!
Slechtste ervaring ooit!
Dat er een probleem kan zijn met de levering is volledig verstaanbaar. Het feit dat je als klant een week moet wachten en daarna pas te horen krijgt dat de zending geannuleerd is zonder enige compensatie vind ik echt niet kunnen. Ondertussen moet ik de boeken kopen via een andere leverancier, duurder dan het een week geleden was. Danku Myboeken.nl. Ik raad het iedereen af!
Eerste & laatste keer
Foutjes kunnen gebeuren, heb ik alle begrip voor maar een order na anderhalve week annuleren en het dan schuiven op "fout tijdens de bestelling"...... beetje vreemd. Annuleer het dan ook op de dag van de bestelling, en geen anderhalve week later. Van mede bestellers horen dat je een andere uitleg eraan geeft, voor dezelfde cyber monday deal met dus telkens een verschillende uitkomst (aangezien sommige hun bestelling wel degelijk ontvangen hebben, bij andere werd het geannuleerd). Niet bepaald eerlijk.
Boek besteld via bol.com. - was uiteindelijk zelfs niet leverbaar
Boek besteld via bol.com.
Na 8 dagen was dit nog steeds niet verstuurd.
Ineens krijg ik een mail dat de bestelling geannuleerd wordt, zonder reden??
Terwijl het op hun website nog op voorraad zou zijn.
Heb ik daar 8 dagen op gewacht?
Heel slechte service, had beter eerst hier de reviews gelezen
Beschadigd artikel ontvangen
Beschadigd artikel ontvangen, super laconieke reactie en een oplossing waar ik niet tevreden over ben! Dit geef ik dan ook meteen aan waarop ik nog een laconieke reactie ontvang en daarna is het ineens windstil, ik hoor niks meer van ze en krijg ook niet eens wat mij beloofd is! Ontzettend slechte klantenservice en het is blijkbaar normaal om beschadigde producten te ontvangen?!
Onbetrouwbare leverancier.
Product niet ontvangen ondanks betaling.
Zogenaamd afgeleverd op de dag van bestelling. 19/9
Op 24/9 bericht gekregen dat product niet kon worden geleverd. Nieuwe editie wel maar die werd ondanks toezegging ook niet ontvangen.
Niet zo netjes om iemand twee weken te…
Niet zo netjes om iemand twee weken te laten wachten op een boek en geld te innen. Vervolgens de dag van te verwachten datum, de bestelling annuleren.... Nu ergens anders besteld, gelukkig nog te verkrijgen maar wel 8,- duurder geworden.
En dit alles natuurlijk via onze grote "vriend" bol.com 🤢
Verkeerd boek verzonden - hoe moeilijk kan dit zijn om het juiste boek naar het juiste adres te sturen?
Een boek besteld - een ander boek ontvangen.
En plots als ik het boek opnieuw wil bestellen staat het 5 euro duurder en moet ik er 3 weken op wachten.
Onbetrouwbaar. Hoop dat ik mijn 25 euro terug krijg!
Besteld maar niet goed ontvangen
Besteld, en in de bevestigingsmail kan je de bestelling niet terugzien. Dure agenda voor 2022 gekocht maar ontvangen met een vulling voor 2021. 2x mail gestuurd dat mijn bestelling niet goed is geleverd, maar daar wordt niet op gereageerd.
Bestelling Pathfinder boeken
Mijn bestelling is perfect gelopen.
Ik heb alle Pathfinder boeken besteld van de Coreset (8 stuks). deze stond op 5 tot 8 werdagen levertijd.
Na 5 dagen heb ik een whatsapp contact gehad via hun website en binnen het uur antwoord gekregen dat er nog 1 boek van de leverancier moest komen en dat het de volgende dag verzonden werd.
Dit was ook waar en alles is mooi aangekomen en perfect verpakt om schade te voorkomen.
Hier ga ik zeker nog bestellen.
Niks mis mee
Pas na mijn aankoop zag ik hier de negatieve ervaringen, dus maakte me wel even zorgen. Maar mijn boek werd zonder problemen en binnen de aangegeven levertijd bezorgd. Niks mis mee.