Köpte en klocka av er nyligen som nu gått sönder, och skulle vilja veta hur jag får denna lagad med garantin. Har skickat Mail via min egen e-post och genom eran sida men det står att eran epostadress... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag har beställt en dam klocka Boos som visar sig var trasig. Jag har skickat email till dom och förklarade vilken problem jag har med klockan men ingen svarar. Efter tre veckor kommer email från dera... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ytterligare uppdatering kring min beställning, ni kan se mina tidigare inlägg kring detta företaget, sista uppdatering i början av januari. FORTFARANDE har inte min klocka kommit, företaget svarar... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Handla populära märkesklockor online på myclock.se - Spara 25-50 % på Emporio Armani, Michael Kors, Hugo Boss och Tommy Hilfiger klockor.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- myclock.se
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jag beställde en klocka som fanns i lager
Jag beställde en klocka som fanns i lager och den levererades snabbt. Allt fungerade bra och var väl paketerat samt till ett bra pris på hemsidan. Det är mitt första köp men jag kommer troligtvis handla igen.

Bottade kommentarer
Alla fem stjärniga komentarer har bara ett endaste omdöme, fejkade bot kommentarer och en skum hemsida.
Bluffbolag
Bluffbolag. Betalar inte fakturor. Finns inget svenskt aktiebolag.
Fick fel klocka
Fick fel klocka! Det tar även tid att svara på mailen

Antwoord van myclock.se
Bra näthandel med väldigt bra pris
Snabb leverans och ett förvånande lågt pris.. Allt perfekt och superkvalité på klockan jag mottagit.
Har köpt första klockan hos Myclock
Har köpt första klockan hos Myclock. Har fungerat kanon. Det blev någon extra dag för leverans men i det stora hela blev det en jättefin present. Äkta varor med dokumentation,taggar och manualer.
MyClock - Scammers - oseriösa - lurendrejeri
Tar upp det här igen. En riktig scam site. Skickade tillbaka klockan i april i år... sen dess inte ett %="#¤ pip från det sämsta bolaget i Sverige. Inga pengar, ingen återkoppling. Tror att "Johanna" inte finns på riktigt. Försökte nå dem otaliga gånger, men nu när jag ser att fler har haft samma problem så lägger jag upp det här igen. Hoppas ni mår dåligt av att lura människor och hoppas allt går åt skogen för er och att ni hamnar i fängelset till slut.
Skickade trasig klocka, vägrar hantera reklammation
Skickade trasig klocka. Sen finns det inga uppgifter om retur, utan de vill att man ska maila dem. Har maila flera gånger och skickat bilder, men de återkommer inte.
Känns som en dropship scam, som inte tar ansvar för vad de säljer.
Välj annan site!
-- UPPDATERING --
Förutom att skriva här så har de inte återkommit. Att kommentera mitt inlägg hör gör kanske att de ser trovärdigt ut.
Välj annan site!

Antwoord van myclock.se
Skandalöst dålig kvalitet och…
Skandalöst dålig kvalitet och kundservice!
Jag köpte en Armani-klocka för flera tusen kronor och förväntade mig att få en produkt som motsvarar märkesnamnets rykte. Vad fick jag? En klocka där visarna RASAR av efter bara några veckors användning! Det är inte bara löjligt, det är oacceptabelt för en produkt i den här prisklassen.
Som om det inte vore nog, har jag kontaktat er kundsupport flera gånger för att få hjälp. Gissa vad? Inte ett enda svar! Ingen återkoppling, ingen lösning – bara tystnad. Jag är fullständigt besviken och arg över hur illa ni behandlar era kunder.

Jag rekommenderar myclock!
Allt som förväntat och inget att klaga på. Positivt överraskad då vi valde mellan denna butik och en annan som låg en aning högre med bättre omdömen. Vi kommer göra fler inköp här.
Grym upplevelse!
Ni är grymma! Beställde en klocka som var slut i lager och blev erbjuden en snarlik modell eller att invänta den aktuella modellen. Valde en snarlik modell då klockan var tänkt som present och den levererades på 48h!
Grym upplevelse!
Bra service och pris!
Jag beställde en Champion 1513848 i guldmodell. priset var -40% och det levererades på 3 arb.dgr. Kommer säkert välja myclock igen!
Billigt och smidigt!
Snabb leverans, har inte haft någon anledning till kontakt mer än att jag förvånades över att allt stämde. Omdömena är ju var de är men för mig har det varit en positiv upplevelse!
Mycket bra service i denna butik!
Fick mycket bra bemötande, service och snabb hantering av min beställning. Fick hjälp av Johanna på kundtjänst och denna kvinna förtjänar en bra ökning vid nästa lönesamtal. Det ”lilla extra” går långt och det märks när en person på andra sidan skärmen engagerar sig för att göra ett bra intryck. En bra köpupplevelse och trygg hantering av beställningen. Mycket positiv upplevelse och kommer definitivt köpa fler klockor.
Jag beställde en klocka till sonens födelsedag!
Jag beställde en klocka till sonens födelsedag och var sent ute i en stressad situation. De har ingen kundtjänst per telefon men besvarar mail snabbt så fick otroligt bra service. Klockan kostade 1490 och hade kostat nästan det dubbla så väldigt bra priser dessutom. Kan inte annat än rekommendera hemsidan och kommer personligen att handla här igen. Här kan man beställa!
Fullt förtroende och mycket bra produkter!
Allt fungerat. Hade frågor till support och fick bra hjälp. Jätte nöjd och blir säkert fler köp.
Tredje gången gillt!
Jag beställde en klocka som fanns i lager och den levererades på ett par dagar.Allt fungerade bra, snabb leverans, väl paketerat och de lever upp till sin lägsta prisgaranti. I alla fall vid mitt köp. Det är tredje gången vi handlar här och det fungerade alldeles utmärkt!
Fantastiskt - 10 av 10 möjliga poäng!
Beställt flertal gånger och alltid en KANON upplevelse! Mycket snabb frakt och de skickar alltid ut ett bekräftelsemail vid skickad produkt så jag kan följa paketets leverans till ombudet. Bra packat och bara positivt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.