Köpte en klocka av er nyligen som nu gått sönder, och skulle vilja veta hur jag får denna lagad med garantin. Har skickat Mail via min egen e-post och genom eran sida men det står att eran epostadress... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag har beställt en dam klocka Boos som visar sig var trasig. Jag har skickat email till dom och förklarade vilken problem jag har med klockan men ingen svarar. Efter tre veckor kommer email från dera... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Ytterligare uppdatering kring min beställning, ni kan se mina tidigare inlägg kring detta företaget, sista uppdatering i början av januari. FORTFARANDE har inte min klocka kommit, företaget svarar... Toon meer
Fick mycket bra bemötande, service och snabb hantering av min beställning. Fick hjälp av Johanna på kundtjänst och denna kvinna förtjänar en bra ökning vid nästa lönesamtal. Det ”lilla extra” går lång... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Handla populära märkesklockor online på myclock.se - Spara 25-50 % på Emporio Armani, Michael Kors, Hugo Boss och Tommy Hilfiger klockor.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- myclock.se
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Den är bästa pris
Fantastisk service och snabb leverans…
Fantastisk service och snabb leverans ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bara positiv erfarenhet
Super!
Super!! Köpt 5 klockor och allt har gått så smidigt. Bra service och håller det dem utlovar! Blir en del köp nu inför jul och nyår!
Fantastiska!
Fantastiska!
Andra gången jag köper från de, har bara gott att säga. Underbara priser dessutom+++
Superservice!
Superservice! Tryggt, enkelt & snabb leverans👍 Rekommenderas.
Tack för en smidig affär och en fin…
Tack för en smidig affär och en fin klocka! Kan verkligen rekommendera denna säljaren!!!
Sååå nöjd med min klocka
Sååå nöjd med min klocka. Bara älskar den. Tack för bra service och snabb leverans!!🌸
Ingen kontakt
Ingen kontakt, inget svar trots skrivande i insta, fb och mejl. Angående en boss klocka som går för sakta
Aldrig varit så nöjd med en vara jag…
Aldrig varit så nöjd med en vara jag köpt online. Över förväntan. Köpte en till mig och en till min pojkvän. Kommer garanterat köpa fler.
10/10
Beställt två gånger nu älskar klockorna, kommer alltid beställa klockor från denna hemsida framöver.
Super nöjd
Super nöjd!
UTMÄRKT service, fina klockor och snabb leverans. Kommer definitivt handla där fler gånger. Rekommenderas starkt!
KLOCKÄLSKARE!
Har blivit en klockälskare efter har gjort mina beställningar hos MYCLOCK!
Inte nog med det var leverans tiden mycket snabb!
Kan starkt rekommendera MYCLOCK
Proffsig och snabb service
Proffsig och snabb service. Jättenöjd med mitt köp. Rekommenderas!
Fantastiskt!
Mycket fina klockor
Mycket fina klockor. Mycket nöjd. Perfekt att ge bort i presenten
Köpt flera klockor härifrån
Köpt flera klockor härifrån, snabb leverans och bra priser! Rekommenderas
Mycket bra service
Mycket bra service, rekommenderas. Kommer att köpa mer.
nöjd med köpet
alltid nöjd efter köp hos denna butik. Tredje köpet och det finns bara positivt att lämna på trustpilot. Blir definitivt fler köp
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.