Lees wat reviewers zeggen
Kom for at få repareret min SAMSUNG A20e, hvis batteri var svulmet op og dermed udtjent, men desværre havde dette også ødelagt skærmen, så alt ialt blev rådet at købe en 'ny' telefon. - Anbefalingen l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min bedste anbefaling. Service til UG (Ualmindeligt godt). Jeg har nu af flere omgang været i butikken siden jeg er flyttede til København. De har løst 3 problemer hhv. 2 gange skærmreparation +... Toon meer
Reparation af en ødelagt skærm og højtaler på en iPhone 6 på under 1 time. Da jeg fik den tilbage, virkede højtaleren, og der var kommet en ny fin skærm på. Da jeg spurgte indtil, om samtlig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
My Mobile er et professionelt service værkssted, hvor vi tilbyder reperationer med høj kvalitet og garanti. Vi reparerer alle former for smartphones, tablets, pc og Mac's. Hos My Mobile har vi effektive og gode priser.
Contactgegevens
Istedgade 43C, 1650, København v, Verenigde Staten
- +45 32125830
- Mymobile@outlook.dk
- mymobilebutik.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
God og reel betjening
God og personlig betjening. Fik skiftet batteri til en iPhone 5 til en god pris, og det tog ikke mere end 10 minutter. God og reel service.
Sindsyg god
Sindsyg god, venlig og dejlig betjening :) Helt klar et sted jeg kigger ind til igen, med det samme der er noget i vejen med min mobilos igen :)
Altid hurtig og sød betjening.
God og hurtig service!
SÅ god service
SÅ god service! De var så søde og hurtige til at bestille en ny skærm til mig og fikse min IPad på dagen. Mega godt arbejde, god betjening og god pris!!
En tryg behandling
En førstklasses service og venlig betjening.
Gir forretningen mange +++++++og kan kun anbefale dem til andre.
Vil vende tilbage med tryghed.
God service og gode priser
God service og gode priser. Kan anbefales
Perfekt service
Reparation af en ødelagt skærm og højtaler på en iPhone 6 på under 1 time!
Reparation af en ødelagt skærm og højtaler på en iPhone 6 på under 1 time.
Da jeg spurgte indtil, om samtlige komponenter var originale iPhone komponenter, svarede ekspedienten ærligt, hvad der var originalt, og hvad der ikke var.
En overordentligt positiv oplevelse.
Mvh Simon Busk
Super god betjening og høflighed
Hej er kommet meget nede i mymobile , og har altid fået høflig, og god betjening. Er der skærme der er gået i stykker, er man lyn hurtig, og får dem som ofte samme dag nogen gange en time efter aflevering. Dette gælder også andre reparationer.
Priserne er fornuftige, og kvaliteten lige vel. Deres sortiment er stort.
Kan anbefales til en hver
iPhone 6
Jeg efterlod min iPhone og havde på forhånd fået afvide af andre butikker at den ikke kunne fikses - da jeg afleverede den hos mymobile tog det dem 3 dage hvorefter de ringer og siger at maskinen virker igen .. bragt til live efter at være dødsdømt af det filippinske hav! Tusind tak mymobile!!
Her nu kommet, i butikken i Istedgade i et års tid..
Og, uanset hvad jeg har spurgt efter, så har de bestiltdet, og det tager Dem ikke lang tid. Eller som Idag, hvor tlf. Trængte til et nyt batteri ordner de det fermt og hurtigt.. De er altid, lydhøre og hjælpsomme.. Lille eller stor opgave.. Kan, kun anbefales.. Mvh. Maj-Britt Vajland Pedersen...
Fremragende service - Kan helt klart anbefales!!
Jeg fik repareret min Macbook Air hos dem og har ingen problemer haft med den siden. Skærmen virker optimalt og service i top!
Kan helt klart anbefales
Glad
Jeg er så glad for at min iPhone virker igen! Den smilende mand var så effektiv og så hjælpsom! Tusind tak for hjælpen, helt klart noget jeg kan anbefale :)
Super service!
Kan klart anbefale dem. Det tog dem kun 30 min at skifte skærmen på min iPhone 6.
Dårlig service og ineffektive skærme
Ikke særligt servicemindet personale, og skærme som ikke virker. Har fået påsat 2 defekte skærme, hvor tastaturet ikke virkede.

Antwoord van My Mobile ApS
Er rimelig i pris
der er en god service kan varmt anbefales :-) herfra 5 - *****
har altid en løsning
Frygtelig oplevelse, helt horribel service og meget sjusket håndværk.
Jeg har fået skiftet skærmen på min iPad air hos mymobile. Jeg blev lovet at iPaden ville blive så god som ny når de havde lavet den. Det var desværre så sjusket lavet at min iPad ikke virkede da jeg fik den retur. Jeg fik lidt afslag i prisen fordi der sad lim på indersiden af skærmen. Da jeg sad med den om aftenen begyndte iPaden at åbne og lukke apps uden at jeg trykkede på skærmen. Desværre ville mymobile ikke hjælpe mig med at få min skærm tilbage i funktionel stand, de synes åbenbart at alt ansvar er frasagt når der er givet afslag i prisen. Jeg har fået min skærm skiftet hos mytrendyphone.dk og nu virker min iPad igen. Jeg vil kraftigt fraråde alle der overvejer at få skiftet skærm at bruge mymobile, de er uprofessionelle og sjuskede.

Antwoord van My Mobile ApS